Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 29, 2013

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Θρασύδειλη επίθεση 100 αναρχικών στην Πάτρα - Ακόμα τρέχουν... (ΒΙΝΤΕΟ)


ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Θρασύδειλη επίθεση 100 αναρχικών στην Πάτρα - Ακόμα τρέχουν...

Ομάδα 100 οπλισμένων αναρχικών επιτέθηκε πριν λίγη ώρα με πέτρες, καδρόνια και βόμβες μολότοφ στο ξενοδοχείο "Αστήρ", πριν την προγραμματισμένη εκδήλωση της Τ.Ο. Πατρών. Η ομάδα ασφαλείας της Χρυσής Αυγής αντιμετώπισε την επίθεση και οι παρακρατικοί ακόμα τρέχουν. Αυτή την στιγμή τα επεισόδια έχουν μεταφερθεί σε άλλο σημείο της πόλης, στην πλατεία Όλγας, όπου τα "οργισμένα νιάτα" ξεσπάνε πάνω σε κάδους και σταθμευμένα οχήματα πολιτών. Η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής μόλις ξεκίνησε και εξελίσσεται ομαλά με ομιλία του βουλευτή Αχαΐας συναγωνιστή Αρβανίτη και του υπεύθυνου περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος συναγωνιστή Ρήγα.
Σχετικά με τα επεισόδια γράφουν τα ενημερωτικά ιστολόγια των Πατρών:

Σκηνικό "πολέμου" στην πλ. Ολγας - Μολότωφ και πέτρες από αντιεξουσιαστές - Χημικά από την αστυνομία
Νεότερη Ενημέρωση 19.45’
Ομάδα αντιεξουσιαστών έχει ανάψει φωτιές σε κάδους στη διασταύρωση των οδών Ρήγα Φεραίου και Κολοκοτρώνη . Διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται παρατεταγμένες έξω από το ξενοδοχείου ΑΣΤΗΡ. Αποκλεισμένο το κέντρο της Πάτρας ύψος των οδών Αράτου – Ερμού – Κορίνθου – Αγίου Ανδρέου. Φωτιές σε κάδους και στο ύψος της Αράτου
Νεότερη ενημέρωση 19.42΄
Στην οδό Αράτου προς την πλατεία Ολγας έχει μεταφερθεί το σκηνικό "πολέμου" που επικρατεί αυτή την ώρα στο κέντρο της Πάτρας. Πέτρες και μολότωφ πέφτουν βροχή από τους αντιεξουσαστές προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι απαντούν με χημικά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αστυνομικές δυνάμεις είναι πολύ περιορισμένες, καθώς ο μεγαλύτερος αριθμός των αστυνομικών έχει μεταφθερεί στην Αιτωλοακαρνανία και συμβάλλει στις έρευνες για τους δραπέτες των Τρικάλων.

πρώτη ενημέρωση 19.32΄
Ένταση σημειώθηκε πριν από λίγο έξω από το Ξενοδοχείο "Αστήρ", όπου είναι προγραμματισμένη για τις 8.00 μ.μ. ομιλία του βουλευτή Αχαϊας της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη. Ομάδα 100 περίπου αντιεξουσιαστών συγκεντρώθηκε έξω από το ξενοδοχείο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν. Η αστυνομία επενέβη κάνοντας ρίψη χημικών και διαλύοντας τους αντιεξουαστές, οι οποίοι έχουν κατευθυνθεί προς την πλατεία Ολγας.

6 σχόλια:

  1. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ29 Ιουνίου 2013 στις 9:39 μ.μ.

    Τρέξε, τρέξε μικρούλη
    τρέξε, τρέξε αναρχικούλη
    Είσαι μαλάκας γενναίος
    και τρως Εθνικιστικό πέος.

    Άντε, πάλι οι "φασιστικοί" κάδοι απορριμάτων την πλήρωσαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eimoun paron elaxistes petres kai pragmati thn plirosan 2 kadoi sta sprey kai stis afises yparxoun mono gelaei o kosmos! Anarxikoi kai mpolsevikoi afth h gh de sas anhkei!

      Διαγραφή
  2. ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΣΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ . Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΕΠΕΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΝΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙ ΕΛΑΦΡΩΝ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΥΝ ...ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ . ΤΗΝ ...ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΠΡΟΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι έγινε, πάλι σπάσανε τα μούτρα των "αναρχικών" - αριστεριστών; μια ζωή στην σφαλιάρα, οι καραγκιόζηδες... τελικά, αυτοί οι "αντιεξουσιαστές" πρέπει να απολαμβάνουν το ανελέητο ξύλο. Θυμάμαι είχα κοπανήσει ένα τέτοιο υποκείμενο (το έπαιζε "έχω πολεμική εκπαίδευση" κλπ) και είχαν γεμίσει τα χέρια μου μύξες και δάκρυα. Κατα βάθος τους λυπάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ..ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ??
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΤΡΑΒΑΕΙ .. ΜΕΡΙΚΑ ΨΩΝΙΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΖΕΡΤΖΕΛΕ ΝΑ ΦΑΙΝΩΝΤΕ ΠΟΛΛΟΙ . ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ... , ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΙΓΩΝΤΕ Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩΝΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτα τα γαμημενα αναρχικα καταστρεφουν την Πατριδα μας με την προστασια του κΥνοβουλιου .
    Απο τα πολλα ναρκωτικα δεν καταλαβαινουν οτι οι Ελληνες οταν μιλησουν και ενωθουν με τους Εθνικιστες Χρυσαυγητες θα τους παλουκωσουν .
    Αρκετα πια με τους αεργους κλαπαρχιδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών