Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 14, 2013

Η Χρυσή Αυγή επελαύνει: 14% σε δημοσκόπηση του κρατικοδίαιτου Κούλογλου!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αν ο μπολσεβίκος (κου)Κούλογλου αναγκάζεται να δίνει τη Χρυσή Αυγή στο 14%, σκεφτείτε πόσο είναι τα πραγματικά ποσοστά!!!

Ακόμη μία νέα δημοσκόπηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας που εμφανίζει τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή στην τρίτη θέση με ποσοστό 14%.

Η έρευνα έγινε από την εταιρία Vprc εν μέσω τεχνητής κυβερνητικής κρίσης για λογαριασμό γνωστής αριστερίστικης ιστοσελίδας. Όλως τυχαίως, αναλυτικά τα αποτελέσματα έρευνας τα παρουσίασε ο...
γνωστός υβριστής της Χρυσής Αυγής Στέλιος Κούλογλου, στην ΕΡΤ την οποία ο Σαμαράς υποτίθεται ότι την έχει κλείσει. Βέβαια από την μέρα της ανακοίνωσης του «λουκέτου» έχουν κλείσει με απεργίες διαρκείας όλοι οι υπόλοιποι σταθμοί και η τηλεοπτική (παρα) πληροφόρηση γίνεται μόνο από την ΕΡΤ η οποία, όπως είναι γνωστό στο πανελλήνιο, αριστεροκρατείται.

Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα της VPRC κατόπιν «παραγγελιάς» στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής ο Σύριζα (φυσικά) έρχεται πρώτο κόμμα με ποσοστό 29%. Δεύτερη ακολουθεί η ΝΔ με 26,5% ενώ τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 14%. Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με ποσοστό 7% αλλά και το ΚΚΕ που συγκεντρώνει το ίδιο ποσοστό. Έπονται Ανεξάρτητοι Έλληνες με ποσοστό 6% και η Δημάρ με 4,5%. Άλλο κόμμα επιλέγει το 6% των πολιτών.

Το πήραν λοιπόν απόφαση και οι αριστεριστές πως η Χρυσή Αυγή αυξάνει τα ποσοστά της και οι υπόλοιποι καταρρέουν όσο και να προσπαθούν να τους φουσκώσουν δημοσκοπικά τα  ποσοστά με τεχνητούς τρόπους. Το Εθνικιστικό ποτάμι δεν γυρίζει πίσω: ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

πηγή

4 σχόλια:

  1. Και όχι μόνο 14% με το άλλο 5+% φαγωμένο από τους κοπτοράπτες του καθεστώτος αλλά και μονοπώλιο στους δρόμους. Μιλάμε έφαγαν τρελές φάπες προχθές οι άπλυτοι στο Αίγιο. Χρυσή Αυγή, συντομότερα από όσο περιμένουμε εξουσία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να δίνει ο "αγωνιστής των 25.000 ευρώ" Κούλογλου 14% στη Χρυσή Αυγή τότε είναι βέβαιο ότι η πραγματική δημοσκόπηση που του έφεραν να δει έδειχνε τη Χρυσή Αυγή (τουλάχιστον) στο 18%...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://dimotikosafari.blogspot.gr/2013/06/blog-post_8978.html

    ...τους ξεβρακώνει ο Άρης Σπίνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα έχουν βρει άλλο κολπάκι φυλλάδες όπως το "Βημα" και λοιποί...

    Δίπολο ΝΔ-Συριζα κοντά στο 30% και τρίτη η χρυσή αυγή με ψαλιδισμένα ποσοστά (μέχρι και 8%!!!!).

    Φυσικά η πραγματικότητα είναι οδυνηρή για το σύστημα και θα αποδειχθεί στην κάλπη...

    Όλοι μα όλοι γνωρίζουν ότι η χ.α αυτή τη στιγμή βρίσκεται μεταξύ 115-20% και το πρώην δίπολο έχει σπάσει εδώ και καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών