Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 22, 2013

Εντυπωσιακό κείμενο: Η αλήθεια για την Γερμανο-σοβιετική σύγκρουση του 1941

Συμπληρώνονται σήμερα 72 χρόνια από την έναρξη της επιχειρήσεως «Μπαρμπαρόσσα», που έκανε τον κόσμο να κρατά την ανάσα του. Η γερμανο-σοβιετική σύγκρουση ήταν αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη μάχη του πολέμου και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι σχεδόν μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ιστορικών και του κοινού μέχρι σήμερα.

Τι συνέβη, όμως, πραγματικά στον γερμανο-σοβιετικό πόλεμο; Πολλοί και διάφοροι μύθοι κυκλοφορούν γύρω απ’ αυτήν την σημαντική πτυχή του Β΄Π.Π., που οι Γερμανοί ονόμασαν «εκστρατεία κατά του μπολσεβικισμού» και οι Σοβιετικοί «μεγάλο πατριωτικό πόλεμο». Ευκαιρία είναι να τους ξεδιαλύνουμε σήμερα…

Πρέπει, όμως, να ρίξουμε μια σύντομη ματιά και στα προηγηθέντα, που ταυτοχρόνως διαλύουν τον πρώτο μύθο, περί της «αντιφασιστικής συνεπείας» της ΕΣΣΔ. Λίγοι γνωρίζουν –μιας και η επικρατούσα από το 1974 μέχρι σήμερα αριστερή προπαγάνδα επιμελώς το αποκρύπτει- ότι από τον Αύγουστο του 1939 έως την 22α Ιουνίου 1941, η Γερμανία είχε συνάψει σύμφωνο φιλίας με την ΕΣΣΔ. Οι σχετικές διαβουλεύσεις ξεκίνησαν στις αρχές Αυγούστου του 1939, αφού ο Στάλιν είχε κατ’ αρχάς αντικαταστήσει από την θέση του υπουργού Εξωτερικών τον Ιουδαίο Λιτβίλωφ με τον Μολότωφ (η γυναίκα του οποίου ήταν Ιουδαία…), σε ένδειξη καλής θελήσεως. Εν τέλει, τα δύο μέρη κατέληξαν σε συμφωνία στις 23 Αυγούστου και υπέγραψαν το σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότωφ (από τα ονόματα των δύο υπουργών Εξωτερικών). Το σύμφωνο ήταν φαινομενικώς αθώο, αλλά συνοδευόταν από μυστικό πρωτόκολλο, που ρύθμιζε την διανομή της Πολωνίας, των Βαλτικών χωρών και τμήματος των Βαλκανίων.

Μια εβδομάδα μετά την υπογραφή του συμφώνου, οι Γερμανοί εισέβαλλαν στην Πολωνία (εξ’ αιτίας της διαφιλονικουμένης περιοχής του Ντάντσιχ) και οι Αγγλο-γάλλοι τους κήρυξαν τον πόλεμο. Στις 17 Σεπτεμβρίου, σοβιετικά στρατεύματα εισέβαλλαν εξ’ ανατολών στην Πολωνία, χωρίς οι Αγγλο-γάλλοι να κηρύξουν και σ’ αυτούς τον πόλεμο. Και να’ ταν μόνο αυτό; Την 1η Δεκεμβρίου, σοβιετικά… φιλειρηνικά στρατεύματα εισέβαλαν στην Φινλανδία, ενώ τον Ιούνιο του 1940, έπραξαν το ίδιο –πάντα πιστά στα ιδανικά της παγκοσμίου… ειρήνης και του σεβασμού της ανεξαρτησίας των κρατών- σε Εσθονία, Λεττονία και Λιθουανία, ενώ τον Νοέμβριο του ιδίου έτους στις ρουμανικές επαρχίες της Βεσσαραβίας και της Μπουκοβίνας. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα, οι Σοβιετικοί κατηγορούσαν τους Αγγλο-γάλλους ως υπαιτίους του πολέμου και έδωσαν εντολή (με απόφαση της Κομμουνιστικής Διεθνούς, στις 7 Νοεμβρίου 1939) στα κατά τόπους φερέφωνά τους, να μην αντιστέκονται στις δυνάμεις του Άξονος. Έτσι, το Κ.Κ. Γαλλίας έριξε το περιβόητο σύνθημα «πουρκουά» (γιατί και για ποιον να πολεμήσουμε;»), μόλις η Γαλλία εδέχθη την γερμανική επίθεση, το ΚΚΕ καλούσε τον ελληνικό λαό να μην πολεμήσει το 1940 κατά των Ιταλών «για την βασιλομεταξική σπείρα», κ.ο.κ. Τότε, ήταν καλός ο Χίτλερ για τους κομμουνιστάς. Μετά έγινε… τέρας!

Ο δεύτερος μύθος, αφορά την «παλλαϊκή αντίσταση των λαών της ΕΣΣΔ στον χιτλερικό εισβολέα». Πρόκειται για κραυγαλέο ψεύδος! Οι λαοί της Σοβιετικής Ενώσεως δεν είχαν καμία διάθεση να υπερασπισθούν το μισητό σταλινικό καθεστώς, κι αυτό φάνηκε καθαρά από τις πρώτες ημέρες του πολέμου. Οι Σοβιετικοί στρατιώτες υποχωρούσαν άτακτα, ενώ στρατιές ολόκληρες παραδίδονταν αμαχητί στους Γερμανούς, αφού πρώτα «εκκαθάριζαν» τους Σοβιετικούς κομισαρίους, την παρουσία των οποίων είχε επιβάλλει το κομμουνιστικό καθεστώς σε κάθε στρατιωτική μονάδα (και που όλοι τους ανεξαιρέτως ήσαν Ιουδαίοι…). Μάλιστα, μεταξύ αυτών που παραδόθηκαν, ήταν και ο ίδιος ο υιός του δικτάτορος, Ιάκωβος Στάλιν! Στα μετόπισθεν, η κατάσταση για το σοβιετικό καθεστώς, ήταν πολύ χειρότερη. Σχεδόν παντού –και ειδικώς στην Ουκρανία και στα βαλτικά κράτη- κατά την διάρκεια της γερμανικής προελάσεως, ο λαός «εκκαθάριζε» τους κομματικούς ηγέτες (όσους δεν είχαν προλάβει να εξαφανισθούν…), καταργούσε τα σοβιέτ, άνοιγε τις εκκλησίες και διέλυε τα κολχόζ. Μόλις δε κατέφταναν οι Γερμανοί, τους υποδέχονταν με ζητωκραυγές, τους έραιναν με άνθη και τους προσέφεραν ψωμί κι αλάτι (δείγμα καλωσορίσματος). Στα μάτια τους φάνταζαν ως απελευθερωτές τους.

Ίσως, κάποιοι με θεωρήσουν υπερβολικό. Με τον καταιγισμό της κομμουνιστικής προπαγάνδας που έχουν δεχθεί, για την «μεγαλειώδη αντίσταση του σοβιετικού λαού» κ.τ.λ., δεν τους αδικώ καθόλου. Και για του λόγου μου το αληθές, παραθέτω κάποιες φωτογραφίες από τις χιλιάδες που υπάρχουν! Και δεν περιορίστηκαν οι λαοί της ΕΣΣΔ στο καλωσόρισμα των Γερμανών, αλλά κατατάσσονταν κιόλας σε εθελοντικούς στρατιωτικούς σχηματισμούς, που αρχικώς προορίζονταν για την τήρηση της τάξεως. Οι σχηματισμοί αυτοί, λόγω της πληθώρας των εθελοντών, μετεξελίχθησαν γρήγορα σε «απελευθερωτικούς στρατούς», που πολέμησαν γενναία κατά των καταπιεστών τους, ενώ κάποιοι εξ’ αυτών οργανώθηκαν σε ανεξάρτητες μεραρχίες των Ες-Ες. Έτσι, δημιουργήθησαν δύο ρωσσικές μεραρχίες των Ες-Ες, 2 ουκρανικές, 2 εσθονικές, 2 λεττονικές, 2 των Κοζάκων, 1 λιθουανική, 1 λευκορωσσική και πολλοί μικρότεροι της μεραρχίας σχηματισμοί, από Αρμενίους, Τατάρους, Τσετσένους, Αζέρους κ.λπ. Επίσης, εκτός όλων αυτών, δημιουργήθησαν ο Ρωσσικός Απελευθερωτικός Στρατός (ΡΟΑ), με επικεφαλής τον στρατηγό Α. Βλασώφ κι ένα εκατομμύριο εθελοντές, ο Ουκρανικός Εθνικός Στρατός (το 1945 αριθμούσε 250.000 εθελοντές), που πολέμησαν τους σταλινικούς.

Θα αναρωτιέστε βεβαίως, τι ήταν αυτοί οι άνθρωποι. Πατριώτες ή προδότες; Κατ’ αρχάς, ο κομμουνισμός διακηρύττει ότι «οι προλετάριοι δεν έχουνε πατρίδα». Άρα, από… μαρξιστικής απόψεως, δεν ήταν προδότες. Αν το δούμε το θέμα αλλιώς, η ΕΣΣΔ ήταν ένα πολυεθνικό και πολυφυλετικό συνονθύλευμα. Οι ξεχωριστές εθνότητες που την αποτελούσαν, ουδέποτε ερωτήθησαν για το αν συμφωνούσαν ή όχι με την συμμετοχή τους εις αυτήν. Η ενσωμάτωση είχε γίνει δια της βίας. Άλλωστε, και η λεγομένη «ρωσσική επανάσταση», δηλαδή η κομμουνιστική του 1917, είχε γίνει μόνο στα εδάφη της Ρωσσίας και πουθενά αλλού, πρωτοστατούσης μιας ελαχίστης ιουδαϊκής μειοψηφίας και το καθεστώς που επεβλήθη στην Ρωσσία επεκτάθηκε και στις υπόλοιπες περιοχές της πρώην τσαρικής αυτοκρατορίας, με τις λόγχες του Ερυθρού Στρατού. Το 1991, λοιπόν, που έπαψε να υπάρχει ο φόβος και η καταπίεση, η ΕΣΣΔ διελύθη εις τα εξ’ ων συνετέθη και ο κάθε λαός τράβηξε ελεύθερα τον δρόμο του. Έτσι, προέκυψαν τα ανεξάρτητα κράτη της Ουκρανίας, της Εσθονίας, της Λεττονίας, της Λιθουανίας, της Λευκορωσσίας, της Μολδαβίας, του Καζακστάν, της Αρμενίας κ.α. Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί από το τέλος του πολέμου, αν βεβαίως τον είχαν κερδίσει οι δυνάμεις του Άξονος. Δηλαδή, κάθε ξεχωριστή εθνότητα θα είχε δημιουργήσει την δική της εθνική εστία. Πως, λοιπόν, μπορεί να ήσαν προδότες αυτοί που μάχονταν για την ελευθερία της πατρίδος των;

Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια, που οι χώρες τους είναι ανεξάρτητες, οι αντικομμουνιστές μαχητές της εποχής εκείνης τιμώνται από τα επίσημα κράτη ως «μαχητές της ελευθερίας», λαμβάνουν τιμητικές συντάξεις, έχουν ανεγερθεί μνημεία των πεσόντων τους κ.τ.λ.

Ο τρίτος μύθος, αφορά την «νίκη του κομμουνισμού». Αφού ο Στάλιν είδε την πρώτη αντίδραση του στρατού του και των λαών της ΕΣΣΔ στην γερμανική προέλαση, κατάλαβε πως αν τους ζητούσε να πολεμήσουν για τον κομμουνισμό θα χανόταν. Έκανε, λοιπόν, μεγάλη αντικομμουνιστική στροφή, προσπαθώντας να πείσει τον κόσμο πως ο πόλεμος είναι «πατριωτικός» κι όχι καθεστωτικός. Λίγες ημέρες μετά την επίθεση, κάλεσε σε πόλεμο για την «μητέρα Ρωσσία», άνοιξε τον μητροπολιτικό ναό της Μόσχας (που είχε σφραγισθεί το 1925) και όσες εκκλησίες δεν είχαν γκρεμισθεί αλλά είχαν δοθεί για άλλες χρήσεις (αίθουσες εκδηλώσεων, θέατρα, στάβλοι κ.τ.λ.), διόρισε Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσσιών και υποχρέωνε τους ιερείς (που επέστρεψαν άρον-άρον από τις εξορίες…) να καλούν το ποίμνιο σε αγώνα μέχρις εσχάτων κατά του… αθέου (!!!) Χίτλερ. Εν συνεχεία, κατήργησε τον ύμνο της διεθνούς («κάτω τα σύνορα και οι πατρίδες»…), επαναφέροντας τον ρωσσικό εθνικό ύμνο της τσαρικής εποχής, εξηφάνισε το σύνθημα «προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε» κι έριξε το «θάνατος στους εισβολείς για την υπεράσπιση της πατρίδος». Χαρακτήρισε τον πόλεμο «μεγάλο πατριωτικό» και στους λόγους του καλούσε τον λαό να εμπνέεται από τους «μεγάλους μας προγόνους» και τον στρατό από τους Τσάρους και τις «αιώνιες ρωσσικές παραδόσεις»! Τέλος, κατήργησε ακόμα και την Κομμουνιστική Διεθνή (1943) κι έδωσε εντολή στους πιστούς του στις γερμανοκρατούμενες περιοχές να οργανώσουν «Εθνικά Απελευθερωτικά Μέτωπα» και να μην αναφέρουν λέξη περί κομμουνισμού!

Ταυτοχρόνως, η μυστική αστυνομία του καθεστώτος, ανέλαβε την «εκκαθάριση» των «πιθανώς εχθρικών στοιχείων» στα μετόπισθεν. Κι όταν λέμε «εκκαθάριση», εννοούμε στην συγκεκριμένη περίπτωση γενοκτονία με όλη την σημασία της λέξεως, που αφορούσε το σύνολο του πληθυσμού, μη εξαιρουμένων και των κατά τόπους στελεχών του Κ.Κ. Η πρώτη τέτοια επιχείρηση έγινε εις βάρος της γερμανικής μειονότητος του Βόλγα (που αριθμούσε 2 εκατομμύρια) και συνεχίστηκε με την κατά βούλησιν εξόντωση άλλων «υπόπτων» εθνοτήτων, όπως των Ελλήνων, των Τσετσένων, των Κοζάκων, των Τατάρων, των Ινγκουσετίων κ.α.

Οι Γερμανοί, είχαν μεν καταλάβει σημαντικά εδάφη της ΕΣΣΔ, αλλά η χώρα ήταν τεράστια και υπολείπονταν πολλές ακόμα περιοχές. Κι αν οι Σοβιετικοί εφήρμοζαν πολιτική γενοκτονίας για τους «υπόπτους» λαούς, στον ρωσσικό λαό των περιοχών που βρίσκονταν μακριά από την γερμανική προέλαση, εφήρμοσαν πρακτική πλύσεως εγκεφάλου και τους περιέγραφαν τις «σφαγές και λεηλασίες» των Γερμανών στα κατεχόμενα εδάφη. Κάτι, λοιπόν, οι ελιγμοί του καθεστώτος και τα πατριωτικά κηρύγματα, κάτι οι εκφοβιστικές διαδόσεις για εγκλήματα των Γερμανών και κάτι τα ολέθρια λάθη που διέπραξαν οι Γερμανοί σε κατεχόμενες περιοχές, η πλειοψηφία των Σοβιετικών επείσθη εν τέλει να πολεμήσει κατά των «εισβολέων».

Τέταρτος και τελευταίος μύθος, είναι ότι η ΕΣΣΔ νίκησε «με το σπαθί της» που λέμε, στηριζομένη στις δικές της δυνάμεις και στην γενναιότητα των λαών της. Η αλήθεια είναι ότι τον Νοέμβριο του 1941, οι Γερμανοί είχαν καταλάβει τις πιο σημαντικές πλουτοπαραγωγικές περιοχές της ΕΣΣΔ. Ευρισκόμενη ένα βήμα πριν από την οικονομική κατάρρευση –που αναπόφευκτα θα έφερνε και την στρατιωτική- η ΕΣΣΔ κατάφερε να επιβιώσει και να ορθοποδήσει χάρη στην άφθονη αμερικανική βοήθεια, σε τρόφιμα, όπλα, πολεμοφόδια, καύσιμα, πρώτες ύλες κ.α., που έγιναν με τον νόμο «περί εκχωρήσεως και δανεισμού» και βέβαια δεν επιστράφηκαν ποτέ!

Αυτά, λοιπόν, για να μη μας δουλεύουν οι αριστεροί. Τα παραμυθένια «κατορθώματα» των ινδαλμάτων τους, ας τα λένε κι ας τα ακούνε μόνοι τους. Εμείς… ευχαριστούμε, αλλά δεν θα πάρουμε!

11 σχόλια:

  1. Επιτελάρχης της στρατιάς του Βλασσώφ ήταν ο Κωνσταντίνος Κρομμύδης.
    Τους Έλληνες του Καυκάσου και της Κριμαίας τους εξόρισαν στην Τασκένδη.

    Στην Ουκρανία τον λιμό του 1931-33 τον προκάλεσαν οι μπολσεβίκοι, με αποτέλεσμα να εύρουν τον θάνατο περισσότεροι 6 εκατ. Ουκρανοί.

    Γραμματέας του ΚΚ Ουκρανίας ήταν ο γνωστός Εβραίος Λαζάρ Καγκάνοβιτς. Αυτοκτόνησε το 1991 διότι δεν άντεχε τη νέα πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με όλο τον σεβασμό, θεωρώ πως το άρθρο δεν είναι ακριβές ιστορικώς. Όλα όσα αναφέρει είναι αληθή, αλλά ξεχνά έναν βασικό παράγοντα: ο Χίτλερ ήθελε να εξοντώσει την ΕΣΣΔ και όχι μόνο τους εβραίους αρχηγούς της. Πίστευε (απο τον ΑΠΠ) πως οι Σλάβοι είναι υπάνθρωποι και τους προόριζε για μελλοντικούς είλωτες του Ραϊχ. Δήλωνε πως στα κατεκτημένα εδάφη οι Σλάβοι θα στερούνται μόρφωσης (θα μπορούν να διακρίνουν μόνο πινακίδες). Ο Χίτλερ έχασε την υποστήριξη των Ρώσων γιατί πίστεψε νωρίς πως κέρδισε την μάχη. Άν οι γερμανοί έδειχναν αποστασιοποιημένοι (στην αρχή τουλάχιστον) η ΕΣΣΔ θα ήταν παρελθόν. Άν έμπαιναν στην ΕΣΣΔ ως ελευθερωτές, θα είχαν νικήσει. Αντίθετα, μπήκαν ως "περιούσιοι" οπότε οι Σλάβοι συγκεντρώθηκαν γύρω απο τον Στάλιν, όπως τα μικρά παιδιά που όταν φοβούνται, μαζεύονται γύρω απο τον πατέρα τους, που μπορεί να τα κακοποιεί, να τον μισούν κλπ. Η άποψη πως οι Γερμανοί ήταν ευγενικοί κατά την επιχείρηση Μπαρμπαρόσσα, είναι λανθασμένη. Ήθελαν την εξόντωση κάθε Σοβιετικού και την δουλοποίηση κάθε σλάβου, αφού ήταν κατώτερος φυλετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μόνο σχέδιο που υπήρχε ηταν η καταστροφή του μπολσεβικισμοί και η εποίκιση των Ευρωπαϊκών περιοχών της τεράστιας Ρωσσιας απο το Ραιχ.
    Δεν υπήρχε κανένα σχέδιο εξόντωσης Σλάβων, και κανένα σχέδιο υποδουλώσεως "κατώτερων φυλών" όπως μετά μανίας θέλει ο διεθνής ΕΒΡΑΙΟΣ να μας πείσει απο τα εβραιοκαναλα του, το ότι ο Στάλιν κέρδισε δεν οφείλεται στο ψεύδος οτι "οι Γερμανοί μπήκαν σαν κατακτητές και ετσι οι Ρωσοι στράφηκαν εναντίον" του αντιθέτως δεκάδες χιλιάδες Ρωσοι πολέμησαν για το Ραιχ και εναντίον του εβραιομπολσεβικισμου, και άλλωστε ιδίως στο τέλος του πολέμου όποιος έχει διαβάσει ημερολόγια στρατιωτών του Ραιχ όπως ο Ντεγκρελ γνωρίζει οτι ο Σοβιετικος στρατός ήταν ένα μείγμα ΜΟΓΓΟΛΩΝ και καλμουκων απο τα βάθη της ανατολής , Ο ΜΟΝΟΣ λόγος που τελικά κέρδισαν οι εβραιο Σύμμαχοι και φυσικά οχι μόνον ο Στάλιν ήταν διότι οι υλικές και επιμελητηριακές δυνατότητες της Γερμανίας ειχε να αντιμετωπίσει τις επιμελητηριακές δυνατότητες της Σοβιετιας της Αμερικής και της Βρετανικής αυτοκρατορίας ταυτοχρόνως.
    Οι Εβραιομπολσεβικοι είχαν την μισή υφήλιο για να υποχωρήσουν, και το ακοστολόγητο LEND LEASE δηλαδή τη κολοσσιαία άνω του 40% των συνολικών τους πολεμοφοδίων, "δωρεά" απο τους εβραιοκαπιταλιστες που τόσο "εχθρεύονταν".
    Η συμφωνία του Λεντ Λις είχε γίνει μέσω του ΕΒΡΑΙΟΥ υπουργού εξωτερικών της ΕΣΣΔ και γόνο μεγαλοτραπεζιτων ΛΙΤΒΙΝΟΦ ο οποίος ειχε εξαίρετες σχέσεις, όπως ήταν φυσικό, με τους ομοφύλους του απο την άλλη μεριά του Ατλαντικού και τον ΕΒΡΑΙΟ υπουργό χρηματοφυλακιου των ΗΠΑ Μοργκενθαου.
    Τον δεύτερο παγκόσμιο ΠΟΛΕΜΟ τον έχασε η ΕΥΡΩΠΗ οχι μόνον οι Γερμανοί, και τον κέρδισε ο διεθνής ΕΒΡΑΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαφωνώ. Ο Χίτλερ είχε δηλώσει πολλές φορές πως τα σύνορα της Ευρώπης είναι τα Ουράλια όρη, όπου απο εκεί και πέρα αρχίζει ο "καθαρός σλαβισμός". Ακόμα και στο "ο αγών μου" αναφέρει την φυσική εξάπλωση των Γερμανών απέναντι στην Ρωσία και όχι στην Ισπανία ή την Τουρκία π.χ. Ο διεθνής ΕΒΡΑΙΟΣ θέλει να μας πείσει πως το σημαντικότερο κακό των ναζί ήταν το ολοκαύτωμα. Στα παπάρια του οι σλάβοι. Όμως, ήταν γεγονός πως ο Χίτλερ αντιπαθούσε παραδοσιακά τους σλάβους λόγω της Αυστριακής του καταγωγής. Οι ναζί έκαναν πολλές άκαιρες κινήσεις που συσπείρωσαν τους σλάβους γύρω απο τον Στάλιν. Το οτι υπήρχαν εθελοντές Σλάβοι στους ναζί δεν λέει κάτι: υπήρχαν και Έλληνες που συνεργάστηκαν με τους εισβολείς ναζί ή Άγγλους. Επίσης, ο Στάλιν είχε ένα σοβαρό πλεονέκτημα: δεν ήταν εγωϊστής νάρκισσος σαν τον Αδόλφο, οπότε άφησε τα στρατηγικά σχέδια στους επαγγελματίες, δηλ. στους στρατηγούς του. Ο Χίτλερ (ένας ημιμαθής - γενναίος, πανέξυπνος, ηγέτης αλλά ημιμαθής) ήθελε να τα κάνει όλα μόνος του, χωρίς να υπολογίσει πως στην ΕΣΣΔ η δρεπανοτομή δεν έπιανε, αφού ήταν κατάλληλη για χώρες όπως η Γαλλία. Και στην τελική, γιατί επιτέθηκε στην ΕΣΣΔ γνωρίζοντας τις άπειρες εφεδρείες που θα προσέφερε ο εβραίος απο τις ΗΠΑ; θα μπορούσε να περιμένει τις κατάλληλες συνθήκες... αλλά ο Χίτλερ ήταν πάντα τζογαδόρος. Θα μπορούσε να είχε βγάλει μια κι έξω τους Βρετανούς στην Δουνκέρκη. Ακόμα, αν δεν γινόταν το δικό του, είχε την συμπεριφορά κακομαθημένης πριμαντόνας: οιδιπόδειο κατάλοιπο απο την μαμά του, που δεν τον άφησε να δουλέψει ποτέ του (ο Χίτλερ δεν είχε ούτε ένα ένσημο ή μεροκάματο). Άσε λοιπόν την (λανθασμένη) εικόνα που έχεις γι' αυτόν. Μπορεί να ήταν ηγέτης, μπορεί να είχε το δίκαιο με το μέρος του, αλλά αποδείχτηκε κατώτερος των περιστάσεων: δεν είχε ποτέ το μυαλό του Αλέξανδρου, το σθένος ενός Πύρρου, την οξυδέρκεια του Θεμιστοκλή. Ήταν ένας Γερμανός ενώ οι μεγαλύτεροι ήταν Έλληνες.

      Διαγραφή
    2. Βασικα συνθηματολογείς ανελέητα και συνεχίζεις να αναπαραγαγεις ανακρίβειες τύπου history channel.
      Ο Αδόλφος Χιτλερ στην αρχή της εκστρατείας είχε αφήσει τον έλεγχο στους Φον οι οποίοι αντι να προσπαθούν να κερδίσουν τον Σοβιετικό στρατό στο πεδίο της μαχης προσπαθούσαν να καταλάβουν πόλεις και σημεια αναφοράς για στρατιωτική "δόξα" κατι το οποιο σχεδόν τους στοίχισε την ανατολική εκστρατεία και εαν δεν ηταν ο Φυρερ να επιμείνει στην διατήρηση των θέσεων του Γερμανικου στρατού τον χειμώνα του 41-42 θα είχε απολεσθεί ο πόλεμος απο τα πρώτα κιόλας χρόνια, επίσης είναι γνωστό οτι οι συμβατικοί ιστορικοί προσπαθούν να αποδώσουν ΟΛΕΣ τις επιτυχίες στους στρατηγούς του Φυρερ και ολες τις ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ στον ιδιο, οταν είναι γνωστό οτι επι παραδείγματι ήταν ο ιδιος ο Φυρερ που επέλεξε το πλάνο μάχης για την εκστρατεία κατά της Γαλλίας και ο ιδιος που επέμενε για βομβαρδιστικά οταν το επιτελείο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ αδιαφορούσε πολλάκις και κατι το οποίο δημιούργησε αυτήν την βασική έλλειψη.
      Αυτα τα περι ¨"κακομαθημένου, πριμαντόνας" το ΜΟΝΟ που καταδεικνύουν ειναι την πλήρη άγνοια σου για τον βίο του Χίτλερ και για τον τρόπο κατά τον οποιο αντιμετώπισε την απόλυτη ένδεια του στην εξαιρετικά νεαρή ηλικία των 16 ετών οπου και έχασε την μητέρα του και έμεινε μόνος του προσπαθώντας να επιβιώσει στην Βιέννη ως ζωγράφος, οσο δε για τα ¨"ένσημα" δηλαδή αν ειναι δυνατόν να μην γνωρίζουμε οτι την κοινωνική ασφάλιση την δημιούργησαν μεταγενέστερα εθνικα καθεστώτα και ηταν σχεδόν ανήκουστη στις αρχές του 20ου αιώνα πως η μόνη μέριμνα κοινωνικής ασφάλισης στην Γερμανία ήταν αυτή του Βισμαρκ αλλά οχι μέσω ενσήμων αλλα φορολογίας στους εργαζόμενους.
      Αν απορείς γιατί ξεκίνησε την εκστρατεία κατά των εβραιομπολσεβικων, κατι το οποίο είναι πολυ συνηθισμένο για άτομα τα οποία μόλις ξεκίνησαν να ασχολούνται με το συγκεκριμένο ζήτημα και οι μόνες "γνώσεις" τους είναι αυτές που τους ΕΧΟΥΝ επιτρέψει να έχουν οι εκάστοτε καθεστωτικοί, μια ξεκάθαρη απάντηση για το ζήτημα δίνεται απο τον ίδιο τον Φυρερ στην τυχαίως καταγεγραμμένη συνομιλία του με τον Μανερχαιμ η οποία υπάρχει στο διαδίκτυο /watch?v=cJGDOqFnYTY εδω ΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ολοι οι πραγματικοί λόγοι και καταδεικνύεται το γεγονός οτι οχι μόνον η σύγκρουση ηταν προδιαγεγραμμένη και αναπόφευκτη αλλά και πως ο ιδιος ο Φυρερ θεωρούσε οτι την ειχε καθυστερήσει αρκετά.
      Τέλος είναι γνωστό οτι ο Φυρερ δεν συμπαθούσε τους Σλάβους ειναι γνωστό οτι ο Φυρερ σχεδίαζε την καταστροφή του εβραιομπολσεβικισμου ο οποίος ειχε ηδη επιχειρήσει την πανευρωπαϊκή επέκταση αλλά ειχε σταματήσει πολεμικά και στην Πολωνία και στην Γερμανία, αλλα πουθενά δεν αναφέρεται σχέδιο εξόντωσης Σλάβων στο αγών μου αλλα η επέκταση του ζωτικού χώρου της Γερμανιας και ο περιορισμός του Σλαβομογγολοασιατικου στοιχείου πέραν των "Ευρωπαϊκών" ορίων της Ρωσίας τα οποια θα συνέχιζαν να είναι γεωγραφικως τεράστια.
      Η ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ του Γερμανικού Ραιχ ηταν ο στόχος και η αποφυγή εξαρτήσεως απο εισαγωγές και δάνεια απο το διεθνές εβραικο κεφάλαιο.

      Ο Φυρερ υπήρξε μια εαν οχι η μεγαλύτερη ηγετική προσωπικότητα της αριας φυλής εφαμμιλος του οποίου θα μπορούσε να ειναι μόνον ενας Ναπολέοντας και ενας Μεγας Αλέξανδρος.

      Δεν είναι θεμα διαφωνίας αλλα γεγονότων και ειναι τραγελαφικό να αναφέρονται ως "θέσεις" εξόφθαλμα ψεύδη και ανακρίβειες.

      Διαγραφή
    3. Για το αν ξεκίνησα να ασχολούμαι τώρα με τον Χίτλερ ή για το αν είμαι αρχάριος, επέτρεψέ μου να διαφωνήσω. Σε διαβεβαιώ πως δεν είμαι καθόλου (μα καθόλου) αρχάριος. Κοίταξε, ο Χίτλερ ήταν ένας οραματιστής που στο μόνο που είχε επιτυχία ήταν το να βγάζει λόγους. Γιˊ αυτό στο ξεκίνημα της πολιτικής του καριέρας αποκαλούσε τον εαυτό του "τυμπανιστή". Δεν ήταν παρά ένας δεκανέας (με ειδικότητα τηλεγραφητή) του ΑΠΠ που είχε διαβάσει κάποια βιβλία στρατηγικής. Αυτό δεν είναι παραμύθια συμβατικών ιστορικών αλλά η πεζή πραγματικότητα. Όταν λέω πως ο Χίτλερ δεν είχε ούτε ένα ένσημο, αναφέρομαι αλληγορικά στην αεργία του. Δεν δούλεψε ποτέ του γιατί έπαιρνε σύνταξη ορφάνιας. Δεν είχε απαιτήσεις απο την ζωή γιατί ήταν τεμπέλης, καλομαθημένος και όπως αναφέρει και ο λοχίας του στον στρατό, "ήταν σαν αδέσποτο σκυλί". Ο Χίτλερ είχε κάποια εύστοχα σχέδια στην αρχή του πολέμου αλλά ήταν γεγονός πως συνολικά η στρατηγική του ήταν αξιοθρήνητη. Υπέροχα στρατηγικά μυαλά παγκόσμιας κλάσης όπως ο Ρόμμελ ή ο Μανσταϊν απομακρύνθηκαν γιατί δεν ήταν γλύφτες σαν τον Καϊτελ. Επίσης, εξήγησέ μου (με βιβλιογραφία και όχι με βιντεάκια του youtube) γιατί ο Χίτλερ ξεκίνησε τον ιδεολογικό του πόλεμο γνωρίζοντας τις αδυναμίες του αλλά παραγνωρίζοντας τις δυνατότητες της ΕΣΣΔ. Ακόμα και ο ίδιος είχε δηλώσει πως είχε υποτιμήσει τον Ρωσικό κολοσσό: θα μπορούσε να τον είχε διαβρώσει εκ των έσω παρά να τον πολεμήσει φανερά. Αυτό δείχνει πως ο Χίτλερ ήταν ένας αδαής ερασιτέχνης, ένας απλός δεκανέας που αψηφούσε τους στρατηγούς του. Ακόμα, για τα σχέδιά του για τους Σλάβους, μπορείς να διαβάσεις σχετικές αναφορές στις σημειώσεις του Bormann ή αν δεν τις εμπιστεύεσαι, το ημερολόγιο του Goebbels. Η αυτάρκεια του Ραϊχ σήμαινε την μη αυτάρκεια των άλλων. Η θέληση για αυτάρκεια έκανε τους Ιταλούς να επιτεθούν στην Ελλάδα ή στην ...Αιθιοπία; Επίσης, αναφέρεις πως ο Χίτλερ ήθελε βομβαρδιστικά... πράγματι, το ήθελε. Οι γνώστες όμως, ήθελαν μαχητικά. Όταν (μετά απο την κυριαρχία των εβραιων στον αέρα) συμφώνησε για μαχητικά, ήταν αργά. Τα ίδια λάθη παντού. Ο Χίτλερ έκανε πάντα του κεφαλιού του, φροντίζοντας πάντα τον μύθο του... έβαλε πρέσβη του Ραϊχ στην Μ. Βρετανία τον Ρίμπεντροπ, έναν πρών πλασιέ σαμπάνιας, μόνο κ μόνο γιατί ήταν γλύφτης. Μπορώ να αναφέρω πάρα πολλά παραδείγματα σφαλμάτων του Χίτλερ που δεν αρμόζουν σε έναν "φωτισμένο ηγέτη". Για την ακρίβεια, εκεί που έχεσε ο Μέγας Αλέξανδρος, βγήκε ο Χίτλερ και ο (σιωνιστής) Ναπολέων.

      Διαγραφή
    4. Είναι απολύτως εμφανές οτι δεν έχεις την παραμικρή ιδεα περί Αδολφου Χιτλερ, αραδιάζεις πράγματα τα οποια έχεις μισό κατανοήσει και μισο ακουσει αποσπασματικώς απο "ντοκιμαντέρ" του εβραικου history channel στην καλύτερη των περιπτώσεων και στην χειρότερη οτι έχεις μισοκατανοησει απο συνομοσιολογικες σελίδες ανθρωποειδών που και οι ίδιοι εξαγάγουν τις "πήγες" τους απο ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ νοητικού επιπέδου ιουδαιοπληκτους παντός τύπου.
      Το οτι μου αναφέρεις οτι δεν είσαι αδαής δεν σημαίνει τιποτα προφανώς, το τι γνωρίζεις καθίσταται εμφανές απο αυτα που γράφεις.
      Καταρχάς ο Χιτλερ ποτε δεν ειχε σύνταξη ορφανου καθοτι ο ιδιος την ελάχιστη και πενιχρή αυτη σύνταξη την είχε δώσει στην Αδερφή του οπως ξεκάθαρα αναφέρει ο φιλος του Κουμπιτζεκ στο βιβλιο του "Ο νεαρος Χιτλερ που ΓΝΩΡΙΣΑ", ακομα ακόμα και στο ΑΓΩΝ μου αναφέρει πως εργαζόταν ως οικοδόμος, ο κουμπιτζεκ που τον έζησε σε πολύ μικρή ηλικία και διέμεναν στο ιδιο διαμέρισμα μαζι περιέγραφε οχι μόνον τον νεαρό Χίτλερ ως μια μεγαλοφυΐα που τα ενδιαφέροντα του υπήρξαν μονον διαλεκτικά, απο όπερα μεχρι ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ αλλα και το κατά πόσον "καλομαθημένος" ήταν, όταν πολλές φορες δεν είχε ούτε καν τροφή και το κύριο διαιτολόγιο του ηταν το γάλα και το ψωμί μεσα στην τρώγλη στην οποία ζούσαν, μεταγενέστερα ειναι γνωστό οτι ηταν τόσο φτωχός που διέμενε σε οικισμούς για άστεγους, και τα ελάχιστα χρήματα που ειχε τα διέθετε κυρίως για την αγορά ΒΙΒΛΙΩΝ.
      Ειναι εξοργιστικό να πρέπει να απαντήσεις σε κάποιον ο οποίος ειναι εμφανές οτι γράφει απλως για να επιβεβαιώσει τον αντιχιτλερισμο του με μηδενική γνώση για το αντικείμενο και ο μονος λογος που ασχολούμαι ειναι για τους ουδέτερους.
      Σου παραθέτω πρωτογενή πηγη δηλαδή οσο πιο πρωτογενή πηγή γινεται και δεν κάνεις καν τον κοπο να την ανοίξεις μιλώντας περι "βίντεο του γιου τιουμπ" ΟΤΑΝ αυτο το βίντεο ειναι η μια και μοναδική ιστορικως καταγεγραμμένη ομιλια του Φυρερ χωρις ο ίδιος να το γνωρίζει, ειναι μια ομιλια κατά την οποία περιγράφει μιλώντας σε φυσικό και ανευ των ρητορικών σχημάτων, τόνο για τις κολοσσιαίες προετοιμασίες των εβραιομπολσεβικων και τους λόγους για τους οποίους έπρεπε να προλάβει την επίθεση τους που ηταν εμφανές οτι ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ, σε αντίθεση με τους συμβατικούς εβραιοτραφεις ιστορικούς που θέλουν τον Σταλιν εντελώς "έκπληκτο" απο την επίθεση του Φυρερ.
      Η στρατηγική του ανθρώπου ο οποίος κατέκτησε ολη την Ευρώπη σε διάστημα ολίγων μηνων υπήρξε "αξιοθρήνητη" διότι ειχε να αντιμετωπίσει τις πρώτες ύλες της μισής υφηλίου και διότι εχασε εν τέλει στην ανατολή οπου η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ άλλων στρατιών υπήρξε κατακλυσμιαία με τις συνθήκες οι οποίες επικρατούσαν, ιστορικά παραδείγματα έχουμε τον Μεγάλο Ναπολεοντα και τον Καρολο τον δωδέκατο οι οποίοι υπέστησαν χειρότερες συντριβές απο τον στρατηγό "χειμώνα" ενω υπήρξαν οι ίδιοι απο τις μεγαλύτερες στρατιωτικές μεγαλοφυΐες ολων των εποχών.
      Είμαι περίεργος επίσης να δω σε ποια αποσπάσματα των αμφισβητήσιμων μεταφράσεων των ημερολογίων του Γκαιμπελς αναφέρεσαι διοτι δεν έχουν μεταφραστεί ποτε παρά μονον ελάχιστα αποσπάσματα και τα πρωτότυπα είναι άνω των 50.000 σελίδων και υπάρχουν μονον στα Γερμανικά.
      Αλλο δε αυτό με τους Ιταλους, άλλωστε ο ιδιος ο Φυρερ δεν μπορούσε και δεν ειχε απολύτως καμιά ευθύνη για τις ηλιθιότητες των ιταλων τις οποίες ειδικα εναντίον της Ελλάδος ο Φυρερ προσπάθησε να αποτρέψει και αργότερα και στην πολιτική του διαθήκη περιέγραψε ως βλακώδη, οι Ιταλοι και οι πράξεις τους δεν μπορούν να εχουν απολύτως καμιά σχέση.
      Τωρα για τους Στρατηγούς κανένας απο τους αναφερομενους δεν ειχε ΑΠΟΠΕΜΦΘΕΙ ενω ακολουθούσε εντολές η ηταν επιτυχημένος, άλλωστε o Manstein έπαψε να διοικεί λογω προβλημάτων υγείας και φυσικά την περίοδο που έπαψε να διοικεί ο πόλεμος ειχε ηδη χαθεί στα τελη του 1944.
      Το να αναφέρεις ανευ περιγραφής οτι κατι υπήρξε "άστοχο" η "κάκιστο" δεν ειναι θέση ειναι νηπιακοτητα .

      Διαγραφή

    5. Επίσης ακόμα και το γεγονός οτι δράττεσαι της ευκαιριας που σου "δίνω" περι των βομβαρδιστικών για να πετάξεις μια πομφόλυγα λέγοντας πως "κάποιοι θελαν μαχητικά" αλλα "οχι ο Χιτλερ" και αυτο ήταν "Λαθος" δείχνεις ότι οχι απλά δεν εχεις ιδέα για το αντικείμενο αλλα απλώς παραποιείς νηπιακως τα πρόσημα της συγκεκριμένης τοποθετήσεως περιμένοντας απο τον αντίλογο βασει του μέτρου της σοβαρότητας του να σβήσει η οχι την συγκεκριμένη "φωτοβολίδα".
      Εαν διαβάσεις Ιρβινγκ και εαν είχες ποτε σου γνώση για τον εξοπλισμό της Γερμανικής αεροπορίας θα ήξερες ότι η Λουφτβαφε ειχε πολλά καταδιωκτικά αλλα κανένα βομβαρδιστικό μαζικού βομβαρδισμου, κυρίως τα κάθετης εφόρμησης και τα στουκας, και με το νεο πρόγραμμα το οποιο ο ίδιος ο φυρερ υποκίνησε και υπήρξε και σε αυτόν τον τομέα πιονιέρος, των ΑΕΡΙΩΘΟΥΜΕΝΩΝ τζετ, είχε δώσει σαφείς εντολές να καλυφθεί αυτη η έλλειψη με την προσαρμογή των me 262 κατι το οποίο καθυστέρησαν να πράξουν οι τεχνικοί και το οποίο ειχε μεγάλες συνέπειες.
      Γενικώς συνθηματολογείς αδιάλειπτα συνεχίζοντας να ασχολείσαι με ενα ζήτημα που εμφανώς δεν κατέχεις μονον και μονον για να επιβεβαιώσεις οπως προείπα τον αντιΧιτλερισμο σου.
      Το τελικό σου σχόλιο μου δείχνει επιγραμματικά με ποιον εχω να κάνω, ιδίως οταν αποκαλείς "σιωνιστή" τον Μεγα Ναπολεοντα, και δια αυτού του σχολίου κατανοώ με τι είδους νοητικό υπόβαθρο εκκινεις την "επιχειρηματολογια" σου.

      Οσο για τον Αλέξανδρο στρατιωτικά υπήρξε ικανός αλλα πολιτικά υπήρξε μέτριος ως και ζημιογόνος ιδίως μετα τους μεικτούς γάμους που επέβαλε στην Μακεδονικη αριστοκρατία και τους Περσες κατι για το οποιο .

      Διαγραφή
    6. ειχε διαμαρτυρηθεί έντονα ολη η Μακεδονική αριστοκρατία, δηλαδή την εξίσωση βαρβάρων και Ελληνων, άλλωστε υπήρχε απο την αρχαιότητα φημη οτι ο Αλέξανδρος ειχε δολοφονηθεί απο τον ανιψιό του Αριστοτέλη ο οποίος δεν συμφωνούσε με τις πολιτικές του.

      Διαγραφή
    7. Πραγματικά δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτά τα τρομακτικά ανακριβή στοιχεία που αναφέρεις... νόμισα πως είχα ένα διάλογο με έναν ημιμαθή, αλλά τελικά διαπιστώνω πως έχεις το επίπεδο γνώσεων του ατόμου που πληροφορήθηκε (δεν λέω "διάβασε") κάποια αλλοιωμένα κομμάτια ιστορίας και τα αναπαράγει δογματικά. Αναφέρεις τον Κούμπιζεκ του οποίου το βιβλίο θεωρείται κωμωδία, αφού μέχρι και οι ημερομηνίες που αναφέρει είναι λάθος. Επίσης, δεν είπα να μην εμπιστεύεσαι τα γραπτά του Γκέμπελς αλλά τα γραπτά του Μπόρμανν: έχουν αλλοιωθεί απο τους εβραίους (κάποια κομμάτια). Μου θυμίζεις εκείνα τα παιδάκια που είδαν το βίντεο με την εγχείρηση του εξωγήινου και τρέχουν με δάκρυα και τυφλή εμπιστοσύνη στα ufo, να προσκυνήσουν στο Νέο Μεξικό! Είναι κρίμα για τον ίδιο τον Ναζισμό να ακούγονται αυτές οι ανοησίες... Ο Νίτσε είχε πεί πως "ο πιο δόλιος τρόπος για να βλάψεις μια υπόθεση, είναι να την υποστηρίξεις αλλά με λάθος επιχειρήματα". Αυτό ακριβώς κάνεις και εσύ. Είναι ανώφελο να σου αναφέρω τα πραγματικά δεδομένα, γιατί εθελοτυφλείς. Προσωπικά το τελειώνω εδώ: ο Χίτλερ είχε την δυνατότητα να γίνει ο μεγαλύτερος Γερμανός Ηγέτης. Ερωτεύτηκε τον μύθο του και ως γνήσιος ημιμαθής ήταν κομπλεξικός, κοντράροντας συνεχώς τους στρατηγούς του με αποτέλεσμα να χάσει τον πόλεμο. Πολλοί πατριώτες στρατηγοί είχαν στείλει μυνήματα στους συμμάχους, θέλοντας να διαπραγματευτούν όρους Ειρήνης μετά την δολοφονία του Χίτλερ. Οι σύμμαχοι απαντούσαν αρνητικά, γιατί ο Χίτλερ τους βόλευε: ήταν τόσο αδαής στρατηγικά, που τους ήταν τόσο εύκολο να τον συνθλίψουν. Μια Γερμανία με έναν άσχετο καπετάνιο ήταν ευλογία για τους εβραίους! Όπως και να 'χει, ο Χίτλερ δεν ήταν Έλληνας οπότε δεν τον αναγνωρίζω για ηγέτη ΜΟΥ. Δεν είχε την θεϊκή υπόσταση των Ελλήνων πολέμαρχων... δεν επισκέφτηκε ΠΟΤΕ ένα νοσοκομείο με θύματα βομβαρδισμών των αμερικανοεβραίων, έκλεψε ΕΛΛΗΝΙΚΑ έργα τέχνης παρουσιάζοντάς τα ως Γερμανικά, κόπιαρε την σβάστικα, κόπιαρε το σήμα των SS και την νεκροκεφαλή, κόπιαρε τα πάντα γιατί ως ημιμαθής δεν ήταν αυθεντικός. Σου αναφέρω τον Πλούταρχο: όταν ένας άντρας ταπεινής καταγωγής ανέρχεται ξαφνικά στην εξουσία μέσω του πολέμου, ανακαλύπτει πως δεν έχει ουσία. Καληνύχτα.

      Υ.Γ. το όνομα που χρησιμοποιείς πάντα με έκανε να αναρωτιέμαι για το αν είσαι ανθέλληνας ή απλώς φιγουρατζής. Ο Πάϊπερ ήταν ένας γενναίος άντρας που αψήφησε την ζωή του για τα ιδανικά του. Τέλος. Όμως, για κάθε Γερμανό ήρωα που θα μου λες, θα σου αναφέρω 10 Έλληνες, ηρωϊκότερους απο τους ξένους. Τελικά, η ξενολαγνεία είναι αρρώστεια που προσβάλλει τόσο τους αριστερούς όσο και τους Εθνικιστές. Εθνικιστές τρόπος του λέγειν δηλαδή...

      Διαγραφή
    8. είναι εμφανές πλέον οτι εχω να κανω με νήπιο άλλωστε το να επιδεικνυεις επιδεικτικά με το δάκτυλο τον αντίλογο και να του απευθύνεις αυτα ακριβώς τα οποία σου εχει καταλογίσει προ ολίγων δευτερόλεπτων κλείνοντας τα ματια και τα αυτιά ειναι ίδιον ΝΗΠΙΟΥ.
      Ο Κουμπιτζεκ "αναξιόπιστος; Απο που την πήρες αυτην την "πηγή" και πως προέκυψε αυτή η τοποθέτηση διότι τον Κουμπιτζεκ που θεωρείται καθολικώς ως μια απο τις εγκυρότερες πηγές δεν μπορούν ενω πολύ θα ήθελαν ούτε οι ακραιφνέστεροι ΕΒΡΑΙΟΙ να τον αμφισβητήσουν, αλλα προφανώς ματαιοπονώ και αναλώνω τον χρόνο μου με ενα άτομο το οποίο θεωρεί ότι το να αναγνωρίζεις την θυσία των σύγχρονων επιγόνων του πολιτισμού της λευκής Ευρωπαϊκής φυλης είναι ξενολαγνεια και όχι επίγνωση.
      Η επιλεκτική αποδοχή πηγών δεν είναι κάτι καινοφανές βέβαια.
      Τέλος διότι αναφέρεσαι στα περι ταπεινής καταγωγής λες και είναι κάτι κακό, απλά θα αναφέρω οτι ο Ναπολέοντας υπήρξε ενας κορσικανός που μετεξελίχθηκε σε ανθυπολοχαγό πυροβολικού και κατέκτησε ολη την Ευρώπη, ο Κρομγουελ υπήρξε ένας ξεπεσμένος ευγενής το ιδιο και ο Καίσαρας, ο Βασίλειος ο πρώτος ιδρυτής της Μακεδονικης δυναστείας υπήρξε ενας φτωχός και αγράμματος ιπποκόμος ενω αντιθέτως "ευγενικής και βασιλικής καταγωγής" υπήρξαν ενας Νερων ένας Καλιγούλας ενας Καρακάλλας και ενας Κόμμοδος.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών