Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 30, 2013

Δημοσκόπηση Alco: “Δεν κρύβεται η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής"

12,5% μας δίνει σήμερα η εταιρία που πριν τις εκλογές του Ιουνίου μας προέβλεπε... 3,6% (και τελικά λάβαμε 7%). Κάντε την αναγωγή και θα δείτε τα πραγματικά ποσοστά μας. Ακόμα και o ΟΝΝΕΔίτης Παναγόπουλος, που θάβει κατά σύστημα την Χρυσή Αυγή και μέχρι σήμερα έδινε μονοψήφιες προβλέψεις (!) καταγράφει την ραγδαία εξάπλωση του Εθνικιστικού Κινήματος.

Η έρευνα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της δικομματικής συγκυβέρνησης. Εξαφανίζει για πρώτη φορά τη ΔΗΜΑΡ, παρ' όλο που....
το απόκομμα Κουβέλη είναι εδώ και μήνες κάτω από 3% (απλά μέχρι σήμερα ήταν συγκυβέρνηση και το προστάτευαν). Εμφανίζει πρώτο τον Σαμαρά και ανεβασμένο τον Βενιζέλο, εικόνα εντελώς πλασματική, που δεν έχει καμία σχέση με την κοινωνική πραγματικότητα.
Το πιο ενδιαφέρον σημείο της έρευνας πάντως είναι η καταγραφή της διαρκώς αυξανόμενης δυναμικής της Χρυσής Αυγής. Μπορεί οι δημοσκόποι να έχουν απαγορευτικό για την δημοσίευση των πραγματικών μας ποσοστών, το κοινωνικό ρεύμα που αποκτά το Εθνικιστικό Κίνημα όμως δεν μπορεί να κρυφτεί. Στην προηγούμενη έρευνα της ALCO είχαμε ποσοστό 9,4% και τώρα λαμβάνουμε 10,8% (12,5% με αναγωγή).

Αυτό σημαίνει άνοδο της τάξεως του 15%. Ας σημειωθεί ότι πάντα η εταιρία του Παναγόπουλου έδινε στη Χρυσή Αυγή λιγότερο από το μισό του πραγματικού ποσοστού της. Συγκεκριμένα τον Μάιο του '12 και λίγο μετά τις επαναληπτικές εκλογές μας έδινε 3,6% και τελικά λάβαμε 7%. Εύκολα κατανοεί κανείς που βρίσκονται τα πραγματικά ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου.
Σχετικά με το σύνολο της δημοσκόπησης, διαβάζουμε σε ενημερωτικές ιστοσελίδες τα παρακάτω στοιχεία: Κέρδη για τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ καταγράφει δημοσκόπηση της “Alco” που δημοσιεύεται στο “Πρώτο Θέμα”, και επιχειρεί να αποτυπώσει το πολιτικό σκηνικό όπως διαμορφώνεται μετά τη συγκρότηση της νέας κυβέρνησης. Πιο συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία διατηρεί προβάδισμα 1,5% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ (20,9%-19,4%), με το ΠΑΣΟΚ να έχει ανέβει στο 6,5%, από 5% που είχε καταγραφεί σε προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας, μετράει δηλαδή κέρδη 1,5%. Στην τρίτη θέση βέβαια παραμένει σταθερά η Χρυσή Αυγή με 10,8%, ενώ στην προηγούμενη δημοσκόπηση είχε 9,5%, και μετά το ΠΑΣΟΚ που είναι τέταρτο ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,6%, το ΚΚΕ με 4,5% και η Δημοκρατική Αριστερά με 3%. Στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 24,2%, ο ΣΥΡΙΖΑ 22,5%, η Χρυσή Αυγή 12,5%, το ΠΑΣΟΚ 7,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 5,3%, το ΚΚΕ 5,2% και η Δημοκρατική Αριστερά 3,5%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών