Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 16, 2013

Ένας ειδικός στους θαλάμους αερίων αποκάλυψε: "Ουδέποτε υπήρξαν θάλαμοι αερίων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης" - BINTEO

Ο  Frederick "Fred" A. Leuchter, Jr. είναι ένας ειδικευμένος εμπειρογνώμονας απ’ το Αμερικανικό Ομοσπονδιακό Δικαστήριο στην τεχνολογία εκτέλεσης θανατοποινιτών και συγγραφέας μιας έκθεσης που καταρρίπτει τους μαζικούς τρόπους θανάτωσης των Εβραίων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Έχει απασχοληθεί απ’ το Αμερικανικό κράτος  στις ΗΠΑ για να βελτιώσει τα μέσα της θανατικής ποινής. Απ’ τη θέση του αυτή έχει εκπληρώσει συμβάσεις εξοπλισμού για θανατική ποινή με πολλά κράτη.

Όταν έκανε δηλαδή την έρευνα για τους θαλάμους αερίων στα Ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης θεωρούνταν απ’ τους κορυφαίους στο κόσμο ειδικούς στο θέμα.

Έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο όταν υπερασπίστηκε στο δικαστήριο τον αρνητή Ολοκαυτώματος Ernst Zundel.

Στο βίντεο βλέπετε μερικά βασικά συμπεράσματα τις έρευνας του Λόϊκτερ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...



πηγή

20 σχόλια:

  1. Περιττό να αναφέρουμε πως ο Leuchter βρίσκεται στην φυλακή... Μετά απο την δημοσίευση της μελέτης του (που ονομάστηκε "The Leuchter report" και συνιστώ να την διαβάσετε) το επιστημονικό του κύρος καταρρακώθηκε, η οικογένειά του δέχτηκε επιθέσεις, έχασε την δουλειά του, το σπίτι του περικυκλώθηκε απο φανατικούς που τον έβριζαν, κλπ. Τελικά σαπίζει στην φυλακή γιατί τόλμησε να ερευνήσει το "ολοκαύτωμα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι' αυτό και προωθούν την τιμωρία της αρνήσεως δια νόμου του "εβραϊκού ολοκαυτώματος" ανά την Ευρώπη και ανά τον κόσμο...για να μην αρχίσουν νέοι επιστήμονες και ψάχνουν την επιστημονική αλήθεια πίσω από το συγκεκριμένο γεγονός...
      Όποιος νέος επιστήμονας με αντικειμενική βούληση και διάθεση τολμήσει να κάνει μία επιστημονική έρευνα τον περιμένει η τύχη του Leuchter...

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή
    2. Από όσο έψαξα ο Frederick Leuchter δεν βρίσκεται στη φυλακή, ούτε έχει καταδικαστεί ποτέ σε φυλάκιση. Φυλακισμένος αυτή τη στιγμή είναι ο δικηγόρος Horst Mahler. Δεν το συζητάμε ότι είναι απαράδεκτο να φυλακίζεται κάποιος για τις απόψεις του, όταν μάλιστα οι απόψεις αυτές στηρίζονται από ντοκουμέντα και πληρούν το κριτήριο της κοινής λογικής. Αλλά μη λέμε ότι θέλουμε.

      Διαγραφή
    3. @ Carl Sagan: Η Γερμανική αστυνομία συνέλαβε τον Leuchter μισή ώρα πριν μιλήσει σε ένα κανάλι, το οποίο τον είχε καλέσει για να μιλήσει για τα ευρήματά του. Μετά, τον χώρισε η γυναίκα του λόγω της παγκόσμιας κατακραυγής εναντίον του. Βρισκόμενος στην Αγγλία, τον συνέλαβαν πάλι χωρίς ένταλμα και έμεινε στην φυλακή αρκετό καιρό γιατί οι ΗΠΑ δεν ήθελαν να εκδοθεί πίσω στην χώρα του. Όταν τελικά μπήκε στις ΗΠΑ του αφαιρέθηκε η άδεια εργασίας και μπαινοβγαίνει στις φυλακές για ασήμαντες αφορμές. Αυτά για να μην νομίζουν κάποιοι πως "λέμε ό,τι θέλουμε". Επίσης, ο Leuchter δεν βρίσκεται υπό διωγμόν για τις απόψεις του: επιστημονικές μελέτες με τεκμηριωμένες απαντήσεις δεν είναι "απόψεις" αλλά η αλήθεια.

      Ο καθηγητής Παν/μίου Δρ. Robert Faurisson μπήκε φυλακή, απολύθηκε, έγιναν τρείς απόπειρες δολοφονίας εναντίον του κλπ γιατί μελέτησε τον χώρο του Άουσβιτς και αποφάνθηκε πως "όποιος νομίζει πως οι υποτιθέμενοι θαλάμοι αερίων λειτουργούσαν πράγματι σαν τέτοιοι, είναι κρετίνος". Ο καθηγητής δεν είναι ναζί ή αντισημίτης.

      Ο Alex Odeh σκοτώθηκε απο μια εξτρεμιστική ισραηλινή ομάδα. Αιτία, η δημόσια τοποθέτησή του πως το ολοκαύτωμα είναι μια προπαγάνδα. Ο Alex Odeh δεν ήταν ναζί.

      Ο J. G. Burg έγινε στόχος ξυλοδαρμού πολλές φορές, έξω απο το σπίτι του. Ο (γέροντας) J. G. Burg δεν ήταν ναζί.

      Ο Rudolf, ο Zundel, ο Krege, και τόσοι άλλοι... μπορώ να αναφέρω μια μεγάααλη λίστα ονομάτων επιστημόνων (όχι ιστορικών) που φυλακίστηκαν, παρ' ολίγον δολοφονήθηκαν ή καταστράφηκαν γιατί βρήκαν αποτελέσματα που δεν ταιριάζουν με την θυματοποίηση των Εβραίων. Προσοχή, λέω επιστήμονες, όχι ιστορικούς που εκφράζουν απόψεις. Μιλώ για στεγνά, πεζά επιστημονικά δεδομένα.

      Φιλικά.

      Διαγραφή
    4. Αν θέλεις να ξέρεις την προσωπική μου άποψη, είναι η ίδια με αυτή του Leuchter, του Faurisson, της Sylvia Stolz και λοιπών. Ουδέποτε υπήρξαν θάλαμοι αερίων στο Άουσβιτς, το Άουσβιτς Μπιρκενάου, την Τρεμπλίνκα ή αλλού. Η άποψή μου στηρίζεται σε μια μικρή μελέτη κάμποσων δεκάδων ωρών στο internet, και γι αυτό είναι ακόμα αρκετά ασταθής και ευμετάβλητη. Αν ποτέ αφιερώσω εκατοντάδες ή και χιλιάδες ώρες, η όποια άποψή μου θα γίνει περισσότερο τεκμηριωμένη και εμπεριστατωμένη, αλλά θα παραμείνει άποψη. Σε καμία περίπτωση δε σκοπεύω να της δώσω προαγωγή για να γίνει αλήθεια. Αυτού του είδους οι προαγωγές αντίκεινται στις ίδιες τις αρχές της επιστήμης. Όποιος ενδιαφέρεται για αλήθειες μπορεί να κοιτάξει προς την κατεύθυνση της θρησκείας. Μόνο εκεί οι αλήθειες είναι αυθεντικές, απόλυτες, δογματικές και αιώνιες.

      Και μια και είπα για θρησκείες, ας έχουμε κατά νου ότι η αποδυνάμωση του μονοθεϊσμού έχει ανοίξει το δρόμο για μια νέα έκφραση θρησκευτικότητας, τη θρησκειοποίηση της Ιστορίας. Ήδη η ανθρωπότητα μετράει αρκετές δεκάδες εκατομμύρια θύματα από εγκλήματα που έγιναν στο όνομά Της. Το Ολοκαύτωμα εντάσσεται σε αυτό το πλαίσιο. Είναι μια σύγχρονη μορφή θρησκείας, με όλες τις παραδοσιακές εκδηλώσεις της. Διαθέτει τόπους λατρείας, ιερομάρτυρες, ιερά κειμήλια, ιερές φωτογραφίες και βιβλία, προφητείες, έναν Σατανά, φανατικούς πιστούς και ακραία μισαλλοδοξία.

      Διαγραφή
    5. Ω, συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Μίλησα για "αλήθεια" και όχι για απόψεις διότι τα επιστημονικά δεδομένα δεν έχουν περιθώρια ελιγμών ή παράλληλων/παρόμοιων ερμηνειών. Έννοιες όπως κακός, πόνος, πλούσιος μπορούν να ερμηνευτούν πολύ διαφορετικά, ανάλογα με τις συνθήκες. Όμως η πρόταση "αποκλείεται να δηλητηριάσεις 2000 άτομα σε μια παράγκα με ξύλινη πόρτα" δεν είναι έννοια ή ιστορικό γεγονός: είναι επιστημονικό δεδομένο ή όπως ανέφερα (επιστημονική) αλήθεια. Δεν είμαι δογματικός, νομίζω. Τα παπούτσια που βρέθηκαν στο Άουσβιτς μπορούν να έχουν πολλές ερμηνείες (ήταν των εβραίων; ήταν των Γερμανών;), το εφαλτήριο του πολέμου το ίδιο (έφταιγε ο Χίτλερ; έφταιγαν οι Άγγλοι;) γιατί ακριβώς όλ' αυτά μπορούν να είναι συγκεχυμένα. Το ότι είναι φυσικώς αδύνατο να χρησιμοποιήθηκαν θάλαμοι αερίων όμως, είναι αδιαμφισβήτητη αλήθεια: βασίζεται στους φυσικούς νόμους και όχι σε δόγματα. Ελπίζω να μην δίνω την εντύπωση του ακραίου ή του απόλυτου!

      Φιλικά.

      Διαγραφή
    6. Η εικόνα που έχεις για την επιστήμη είναι κάπως εξιδανικευμένη. Οι επιστήμονες δεν είναι κάποιου είδους ανώτερα όντα που αρέσκονται σε στεγνά δεδομένα, τα οποία επιδέχονται μοναδικές ερμηνείες. Είναι άνθρωποι σαν και μας, με τους προϊδεασμούς τους, τις κληρονομημένες αξίες και τα ιδανικά τους. Σαφώς και ερμηνεύουν με ποικίλους τρόπους τα δεδομένα που έχουν στη διάθεσή τους, και κατασκευάζουν θεωρίες για να τα εξηγήσουν. Όταν αυτές οι θεωρίες πλήττονται από δεδομένα που τις διαψεύδουν, είτε τις τροποποιούν, είτε τις εγκαταλείπουν, είτε εμμένουν πεισματικά σε αυτές αμφισβητώντας τα επίμαχα δεδομένα, είτε εμμένουν αποδεχόμενοι τις ατέλειες τους.

      Στην περίπτωση του υποτιθέμενου θαλάμου αερίων του Άουσβιτς, του χώρου με τη στενή ξύλινη πόρτα, το πόμολο που ανοίγει από μέσα, τις πρόχειρα ανοιγμένες τρύπες στην οροφή, και την απόσταση των 60 μέτρων από τους κοιτώνες των στρατιωτών, η κοινή λογική λέει ότι θα ήταν πολύ κατάλληλος ως θάλαμος αποθήκευσης των νεκρών πριν την καύση (νεκροθάλαμος), και καθόλου κατάλληλος ως χώρος μαζικής θανάτωσης ζώντων ανθρώπων. Γνωρίζοντας την αρτιότητα που χαρακτηρίζει γενικά τις κατασκευές των Γερμανών, δείγματα της οποίας υπάρχουν παντού στο υπόλοιπο στρατόπεδο, θα περιμέναμε να ήταν πιο επιμελείς στην κατασκευή της μηχανής του θανάτου, επιλέγοντας καλύτερα την τοποθεσία, τον εξοπλισμό, την εσωτερική διαρρύθμιση, και φροντίζοντας στοιχειωδώς για την ασφάλεια των χειριστών της. Το λογικό συμπέρασμα είναι ότι δεκάδες εκατομμύρια επισκεπτών που έχουν ξεναγηθεί μέχρι σήμερα στο χώρο, εξαπατήθηκαν. Δεν είναι επιστημονική αλήθεια, είναι απλά κοινή λογική.

      Διαγραφή
    7. Μα... η "κοινή" λογική είναι επιστημονική αλήθεια! Ο θείος Carl Sagan είχε πει πως "αν θέλεις να φτιάξεις μια μηλόπιτα απο το μηδέν, πρέπει πρώτα να ανακαλύψεις το σύμπαν". Η επιστήμη της καθημερινότητας, της "κοινής" λογικής, είναι και η πλέον δυσπρόσιτη... αλλά πλατιάζω. Το θέμα είναι πως η αμφισβήτηση της θυματοποίησης των Εβραίων είναι ουσιαστικά μια καταδίκη καριέρας, οικογένειας και πολιτικής ζωής. Τείνω να πιστέψω πως οι Εβραίοι υπερασπίζονται το ψέμα του "ολοκαυτώματος" τόσο λυσσασμένα, όχι για να εκμαιεύσουν την παγκόσμια συμπάθεια, αλλά γιατί έχουν τρομακτικά έσοδα απο αυτό: εισιτήρια απο τους τουρίστες, βιβλία - ταινίες για το ολοκαύτωμα, κλπ. Όλα είναι θέμα χρημάτων, πλέον. Η βιομηχανία εκμετάλλευσης του "ολοκαυτώματος" είναι πολύ πιο προσεδοφόρα απο τον οποιαδήποτε τουρισμό.

      Διαγραφή
    8. Συμφωνώ μαζί σου για την οικονομική διάσταση του Ολοκαυτώματος, είναι πολλά τα λεφτά πράγματι. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, οι περιούσιοι πέτυχαν με ένα σμπάρο μισή ντουζίνα τρυγόνια. Π.χ. με το παραμύθι τους κατάφεραν να στιγματίσουν ηθικά τους μισητούς Γερμανούς, και ακόμα να σπιλώσουν για πάνω από μισό αιώνα την αντίπαλη ιδεολογία του εθνικισμού. Οι επίδοξοι παγκοσμιοκράτορες θα αντιμετώπιζαν μεγάλες δυσκολίες αν έπρεπε να αποδείξουν με επιχειρήματα ότι ο διεθνισμός είναι προτιμότερος του εθνικισμού. Γι αυτό και προτίμησαν να παρακάμψουν το σκόπελο χρησιμοποιώντας αντί επιχειρημάτων τη δυσφήμιση. Εθνικιστής δεν είναι αυτός που υποστηρίζει την φυλετική και πολιτισμική ποικιλότητα σε πλανητικό επίπεδο, εθνικιστής είναι ο αιμοβόρος σωβινιστής που θέλει να σκοτώσει 6 εκατομμύρια Εβραίους. Κατάφεραν λοιπόν σε ιδεολογικό επίπεδο ο διεθνισμός τους να παίζει πρακτικά χωρίς αντίπαλο.

      Διαγραφή
  2. Οποιος αποκαλύπτει αλήθειες γύρω από τό μύθο τού ...ολοκαυτώματος τών εβραίων ή γύρω από τά σχέδια τής νέας τάξης γιά παγκόσμια Ιουδαική κυβέρνηση - δικτατορία , καθίστατε στόχος . Οί δέ χαρακτηρισμοί πού τού αποδίδωντε είναι ...ακροδεξιός , φασίστας , νεοναζί , καί άλλες τέτοιες παπαριές εφευρήματα τών CIA NSA καί Mossad .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ <>.ΖΗΤΩ Η ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ-ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ <>.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟΥ ((ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ)).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παιδιά, άσχετο, αλλά πεθαίνω στα γέλια με τον συναγωνιστή που γαμεί τον "παθιάρη κώλο" της μάνας του άπλυτου. Κάθε φορά έχει και νέα ατάκα Χαχαχαχαχα είσαι θεός ρε φίλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός δεν είναι κώλος ρε φίλε... μούσα είναι! Χαχαχα

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστω παιδια !!! Αλλα με εμπνεει αυτος ο κωλος της μαννας του, και του το τονιζω για να εχει να περηφανευεται !!!

      Διαγραφή
  7. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ17 Ιουνίου 2013 στις 3:27 μ.μ.

    Όταν - το 2000 - ξέσπασε το διατροφικό σκάνδαλο των "τρελών αγελάδων" στην Ευρώπη, η βρετανική κυβέρνηση αποφάσισε να αποτεφρωθούν 1000 "ύποπτες" αγελάδες με την νόσο.

    Έγιναν συσκέψεις επί συσκέψεων με ένα και μοναδικό ερώτημα :

    Πού θα έβαζαν τους τόνους της στάχτης που θα προέκυπταν από την αποτέφρωση.

    Προσέξτε : επί μήνες ολόκληρους η βρετανική κυβέρνηση δεν μπορούσε να βρει τρόπο να ξεφορτωθεί την στάχτη...χιλίων αγελάδων.

    Και οι Εβραίοι έχουν πείσει τους πάντες - σχεδόν - ότι οι Γερμανοί αποτέφρωσαν εν καιρώ πολέμου και εν μέσω βομβαρδισμών - 6.000.000 ανθρώπους, και μετά εξαφάνισαν τους χιλιάδες τόνους στάχτης που προέκυψαν από την καύση αυτή.

    Ούτε όλα τα ποτάμια της Ευρώπης ενωμένα δεν θα μπορούσαν να δεχτούν τα βουνά στάχτης που θα προέκυπταν από 6.000.000 αποτεφρωμένους ανθρώπους.

    Αλλά όσο πιο τερατώδες είναι ένα ψέμμα, τόσο πιο πιστευτό γίνεται.

    Ειδικά αν έχεις στη διάθεσή σου την εβραιοκρατούμενη βιομηχανία του Χόλυγουντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης, δεν έχουν βρεθεί δόντια... άντε και τον έκαψες τον οβριό. Τα δόντια του (που δεν καίγονται σε ξυλόσομπα) που τα κρύβεις; Οι "ομαδικοί τάφοι" δεν πλησιάζονται για μελέτη, απαγορεύεται ρητά.

      Διαγραφή
  8. από τότε που άρχισε η κρίση το 2009,βρήκαν ευκαρία μερικοί τυχοδιώκτες Εβραίοι όπως Σαλτιέλ,Ζαν Κοέν,Μορδεκάι Φριζί,Αμπραβαναέλ,Έσντρα,και λοιπί γνωστοί οι οποίοι κατέχουν καίριες θέσεις αδικαιολόγητα βέβαια,καθώς διορίστηκαν από Παπανδρέου,Μπουτάρη,και λοιπά κομματόσκυλα πασοκ-νδ-κκε ή αποφάσισαν κατά ένα πολύ ύποπτο τρόπο να αρχίσουν να μας λένε τι είναι κακό και καλό στη χώρα,από το 2009 και μετά,και πιο πολύ από το 2010 με τη στημένη κόντρα Τουρκίας-Ισραήλ.Μία κόντρα που έδωσε την ευκαιρία σε όλους αυτούς τους ανθέλληνες να λένε 'να τώρα κακά παιδιά που μας λέγατε ότι τα είχαμε πλακάκια με τους εχθρούς σας,κτλ'.Και τι μας λένε όλοι αυτοί?Ο ένας χαρακτηριστικά λέει στα βιντεό του για το πως δικαιούται το Ισραήλ να έχει τους μη Εβραίους κατηγορία,να είναι Εβραικό και να δικαιούται αυτός και οι ομοφυλοί του να αγωνίζονται γι'αυτό.Από την άλλη όμως καθυβρίζει και προπαγανδίζει πως η Χρυσή Αυγή είναι ο 'εναντίον του',είναι κακιά δεν πρέπει να την υποστηρίζουμε,και τις ίδιες υποκρισίες πέταγε και πρίν το 2011 για όποιος πάλευε για ακριβώς τα ίδια που παλεύει αυτός για την πατρίδα του(τον Αδωνι,τον Βορίδη,τον Πλεύρη,τώρα τον Τράγκα,κτλ),όπως και το πως απαιτεί να θεωρεί τον εαυτό του αξιωματικά Έλληνα,και αγωνιά για την απέλαση τσιγγάνων,αλβανών,κτλ.Απίστευτοι υποκριτές.Ο άλλος(Κοέν) ένας δημοσιοσχετίστας που αποφάσισε σε περίεργους καιρούς να έρθει Ελλάδα και όχι ας πούμε στην πατρίδα του,το παίζει νουδου και λάιτ,μετά από επικοινωνιακούς χαιρετισμούς με πασόκια,και λύσσα για τη λίστα λαγκαρντ,το μιωνί,το Βίκτορ Ρέστι,κλ καπιταλιστές-καιροσκόπους εναντίον της χώρας.Ένας άλλος ο Αμπραβανάελ το παίζει κκες όπως και ο Μωυσής Λίτση που έχει τη θέση του ταμεία στην ΕΣΗΕΑ.Ο άλλος είναι με τον Μπουτάρη και Παπανδρεου αλά ΠΑΣΟΚ,κτλ.Άμα τολμήσει να πέι κάποιος κάτι για το εβραικό λόμπι βγαίνει ο ένας(βεβαία εδώ έχουν χαθέι ακόμα και τα προσχήματα και βγαίνει και ο ψευτοαριστερός).Τέλος πάντως εμείς δεν είμαστε 'αντισημητάκοι' φασίστες,απλώς δε τους θέλουμε εδώ συνορεύουμε με τη χώρα τους νοτιοανατολικά,ας πάρουν ένα πλοίο και πίσω στο Ισραήλ,και θα ζούμε αρμονικά ως γείτονες.Οι Έλληνες εθνικιστές δεν ενδιαφέρονται στα των Αράβων-Εβραίων,παρά μόνο όταν αυτοί ανακατεύτηκαν πρώτα στα δικά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. βέβαια που να πάει ο άλλος να ζήσει στο Βηηθλέεμ η στη Χάιφα όταν καλοτρώει εδώ,είναι και αυτό,δε θέλουν να λερώσουν χεράκια και να γίνουν μηχανικοί,αγρότες,χτίστες,μεταλλουργοί ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ,προτιμούν να είναι banksters σε άλλες χώρες,και καμιά βίλα στο Ισραήλ για το καλοκαιράκι.Ποιος ακούει άλλωστε τον σκλάβο,καλά δεν είναι τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών