Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 09, 2013

ΤΟ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΙΔΡΥΜΑ «Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ» ΚΑΝΕΙ… «ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» – ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ftwxia32
Και μέσα στο γενικό χαμό που επικρατεί, να και το Ινστιτούτο Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» (που ως κομματικό ίδρυμα είναι επιδοτούμενο από το κράτος, δηλαδή από το αίμα και τον ιδρώτα του ελληνικού λαού…), που βγάζει… πρόγραμμα για «την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας»!

Τίτλος του προγράμματος είναι «Δράσεις ευαισθητοποίησης για την ανάμνηση του Ολοκαυτώματος των Ελλήνων Εβραίων» και η υλοποίησή του θα γίνει σε συνεργασία με το Εβραϊκό Μουσείο Θεσσαλονίκης, το Εβραϊκό Μουσείο Λονδίνου και το γερμανικό Ίδρυμα Hanns Seidel.

Μάλιστα, όπως πληροφορούμεθα, η.....
συγκεκριμένη πρωτοβουλία γίνεται στο πλαίσιο της δράσης «Europe for Citizens» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να εγκριθεί από τη Κομισιόν και να υλοποιηθεί μέσα στο 2014. Το οποίον σημαίνει, δεν τους έφτανε το άρμεγμα των Ελλήνων φορολογουμένων, θέλουν να αρμέξουν και τους Ευρωπαίους!
Ιδού τι δήλωσε σχετικά η γνωστή δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη, που τυγχάνει διευθύντρια του Ιδρύματος (και που επί διακυβέρνησης του Κ. Καραμανλή του νεώτερου, άλλαζε τα φώτα της ΝΔ από τα κανάλια που εμφανιζόταν…):
«Είμαστε ιδιαιτέρως αισιόδοξοι για.........................

συνέχεια στο ETHNIKISMOS

1 σχόλιο:

  1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΝΟΙΚΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΘΑ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΔΙΕΥΡΕΥΝΗΘΗ Η ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΣΟΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΩΦΕΛΗ ΕΧΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών