Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 05, 2013

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές..."Η Χρυσή Αυγή είναι παρούσα παντού και πάντοτε"

mixaloliakos
«…Ό,τι και να κάνουν δεν θα σταματήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι παρούσα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές σε όλους τους δήμους και τις περιφέρειες»

Δήλωση του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, συναγωνιστή Μχαλολιάκου, σχετικά με την πολιτική έρευνα-δημοσκόπηση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία παρουσιάστηκε χθες, στην εκπομπή Αντιπαραθέσεις, του τηλεοπτικού σταθμούEXTRA3:

«Την ίδια ώρα κατά την οποία στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό ΝΕΤ επαρουσιάζετο μία......
εκπομπή λίβελος με κατηγορούμενη από όλους την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και χωρίς δικαίωμα αντιλόγου εκ μέρους της, εκπομπή κατά την οποία μεταξύ άλλων ο καθηγητής Γιανναράς είπε ότι υπάρχει και ένα ποσοστό ψυχικά διαταραγμένο…! Την ίδια ακριβώς ώρα κατά την οποία σε άλλον τηλεοπτικό σταθμό, τον MEGA, παρουσιαζόταν αναλόγου ήθους και ύφους εκπομπή και πάλι με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ απούσα, την ίδια ώρα ανέμενε τους εξουσιαστές αυτού του τόπου μία δυσάρεστη έκπληξη από την πολιτική έρευνα του καθηγητού κ. Πανά για τον δήμο Αθηναίων.
 Σύμφωνα με αυτήν ο πιθανός υποψήφιος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για το αξίωμα του δημάρχου Αθηναίων, συναγωνιστής Κασιδιάρης, ελάμβανε την δεύτερη θέση στις προτιμήσεις των πολιτών της Αθήνας σε απόσταση αναπνοής από τον πρώτο. Αυτό φαίνεται δεν άρεσε καθόλου στα ΜΜΕ της διαπλοκής και της αρπαχτής, τα οποία έθαψαν κυριολεκτικά σε κανάλια, διαδίκτυο και φυλλάδες την προαναφερθείσα δημοσκόπηση. Η συμπεριφορά τους θυμίζει την στρουθοκάμηλο, η οποία χώνει το κεφάλι της στο χώμα προ της επερχομένης απειλής. Απειλής για όλους αυτούς που λεηλάτησαν τις ελπίδες του λαού και ελπίδας για ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων.
Ό,τι και να κάνουν δεν θα σταματήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι παρούσα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές σε όλους τους μεγάλους δήμους και σε όλες τις περιφέρειες και να είναι βέβαιοι ότι σε λιγότερο από έναν χρόνο από τώρα θα “μοιρολογάνε” όλοι μαζί για τα αποτελέσματα των εκλογών!»

1 σχόλιο:

  1. Καθηγητής Γιανναράς Νάνος Βαλαωρίτης καί άλλα πέντε εβραιομπολσεβίκικα ελληνόφωνα κομμούνια τού κερατά που σε λίγο καιρό θα ψάχνονται γιά καινούρια χώρα διαβίωσης να μεταφέρουν τίς άχρηστες ιδέες τους.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών