Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 26, 2013

ΟΙ ΟΡΟΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ…

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ένας βασικός στόχος του Εθνικισμού είναι η συντριβή του φιλελευθερισμού. Οι Εθνικιστές αγωνίζονται για να εξαφανιστεί το ατομικιστικό πρότυπο και στη θέση του να οικοδομηθεί η ιδέα της λαϊκής κοινότητας του αίματος.

Σαν κεραυνός εν αιθρία ήρθε η είδηση 4 μέρες πριν για την αποχώρηση του Φώτη Κουβέλη από την τρόικα εσωτερικού.

Ενός πολιτικού εντεταλμένου της σοβαρής αριστεράς που έχει όλη την περιουσία του υπό την αιγίδα του ΚΙΣ (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο) για να μην πληρώνει φόρους και με εντολή τους προσπάθησε να επιβάλλει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Μετά την αποχώρηση του όλα έδειχναν μετέωρα και οι πιο πολλοί πίστευαν ότι οδηγούμαστε σε εκλογές αλλά έκαναν λάθος. Το καρκίνωμα αυτό ακόμα και με το ισχνό ποσοστό που έχει καταφέρνει μέσω του μηχανισμού του να κυβερνά και πάλι περνώντας υπουργεία κλειδιά όπως πχ. το Εξωτερικών και το Άμυνας.

Πολλοί μίλησαν για υπεύθυνη και πατριωτική στάση των δυο κομμάτων. Πατριωτική ;;; Από ποτέ έχουν την έννοια της πατρίδας μέσα τους ηγετίσκοι με ομιχλώδη καταγωγή και στενές...
συγκατοικήσεις με οπισθογεμείς και με τον ολετήρα του έθνους Τζεφρυ Μινεικο Παπανδρέου; Αν αυτό λεγόταν μερικά χρονιά πριν θα ακουγόταν σαν ανέκδοτο το σο-cia-ληστρικό ΠΑΣΟΚ συγκυβέρνηση με την ελαφροδεξιά του «μπουμπούκου» και του «τσεκουράτου»; Και όμως μπρος στην κουτάλα και το υπουργιλίκι όλοι ξεχνούν τα παλιά και πάνε για αλλά. Ξεχνούν γιατί ποτέ δεν είχαν καμιά ιδεολογική καταβολή παρά μονό βιτρίνα. Ξεχνούν γιατί προτιμούν να βλέπουν το δείκτη του τραπεζικού τους λογαριασμού να καλπάζει ενώ διπλά τους οι Έλληνες πεθαίνουν.
Εμείς όμως για άλλη μια φορά θα φωνάξουμε ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.

Για μας η Κύπρος δεν κείται μακράν όπως για τους Νεοδημοκράτες, ούτε ευχαριστούμε τους Αμερικανούς από βήματος της Ελληνικής βουλής. Η Ελλάς για εμάς δεν ανήκει εις την δύση, δε θέλουμε αφέντες πάνω από το κεφάλι μας, άλλωστε εμείς πάντα διαφεντεύαμε τον κόσμο και δε χορεύουμε ζεϊμπέκικο σε τουρκικό γάμο. Θυμόμαστε και θα εκδικηθούμε ακόμα και αν πεθάνουμε γι΄αυτό.

Πολλοί από τους ψηφοφόρους που τόσα χρονιά σαν τα χρυσόψαρα κοιτούσαν το δάχτυλο στην γυάλα ξαφνικά θυμηθήκαν το έθνος, έγιναν ξαφνικά πατριώτες. Γι΄ αυτούς τους βολεμένους ο εθνικισμός και η πατρίδα υπάρχουν όσο εγγυούνται την ησυχία και τα συμφέροντα τους. Όταν πάψουν να τα εξυπηρετούν γίνονται πάλι μανιασμένοι πολέμιοι του. Θέλουν τον εθνικισμό σαν το όπλο που θα διώξει κάθε κίνδυνο μακριά για να πάνε σαν νοικοκυραίοι που ειναι στις δουλειές τους.
Ο Χ Ι αυτοί δεν έχουν θέση ανάμεσα μας τα πολιτικά λαμόγια και τα φερέφωνα τους θα έχουν το αιώνιο ανάθεμα. Μόνο ειλικρινά μετανοημένοι θα γίνουν δεχτοί στις τάξεις μας. Μόνο όσοι πραγματικά ένιωσαν να καίγονται από την φλόγα του Ελληνισμού θα μπουν στην εθνικιστική μας φάλαγγα, στην φάλαγγα που ονομάζεται Χρυσή Αυγή.Η φάλαγγα μας δε παίζει πολιτικά παιχνίδια, δεν κάνει διαπραγματεύσεις με φιλελευθέρους δεξιούς για να σχηματιστεί το κίνημα που θα πατάξει τους κομμουνιστές. Άλλωστε η ιστορία του μεσοπολέμου έχει δείξει τι πραγματικά συνέβη και φυσικά δεν μιλά ούτε με τους διεθνιστές ανθέλληνες. Είναι γρανιτένια στιβαρή και έτοιμη να συντρίψει το σιωνιστικό φίδι ακόμα μια φορά και να λάμψει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.
ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΡΟΣ

ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ
 
ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ 
 

9 σχόλια:

  1. Μασονοδεξιοί πατριδοκάπηλοι,τα πιστά σκυλιά των αμερικανοσιωνιστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ Α7 ΚΑΙ ΩΡΑ 20.45 ΑΠΟ ΕΛΕΓΚΤΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ2007 ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΕΠΙΒΑΤΗ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΛΕΩΦ ΑΠΟ ΚΗΦΙΣΣΙΑ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΑΡΓΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ Ο ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΡΤΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΤΗ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΙΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Ο ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ Ο ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΤΕΙΝΕ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΓΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΛΕΓΚΤΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΕ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΠΛΟΚ ΑΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η καλυτερη αντιμετωπιση ειναι να ανεβασεις τον τονο της φωνης σου εκεινη την ωρα ετσι ωστε να σε ακουσουν και αλλοι Ελληνες και να παρουν θαρους υποστηριζοντας σε.
    Μην αφηνεται σε "χλωρο κλαρι" τα ανθρωποειδη του καθεστωτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

      Διαγραφή
  4. Ο εθνικισμος δεν μπορει και ουτε εχει σχεση με τις πολιτικες οριοθετησεις των πολιτικων-προδοτων του λεγομενου συνταγματικου τοξου.Αυτες ειναι οριοθετησεις για να μην μπερδευονται μεταξυ τους.Αλλο μαγαζι το κκε αλλο η νδ αλλο το πασοκ η δημαρ κ.τ.λ.Ολοι βεβαια πωλουν το ιδιο εμπορευμα, μισος για την πατριδα και προδοσια ολων των εθνικων ιδεωδων,ετσι η καταληξη τους θα ειναι κοινη...χρεωκοπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ένας βασικός στόχος του Εθνικισμού είναι η συντριβή του φιλελευθερισμού. Οι Εθνικιστές αγωνίζονται για να εξαφανιστεί το ατομικιστικό πρότυπο και στη θέση του να οικοδομηθεί η ιδέα της λαϊκής κοινότητας του αίματος.

    κατι τετοια μας λεγαν και τα απλυτοκουμουνια στη σχολη και τους ειχε σιχαθει η ψυχη μου , ιδιοι ειστε κι ας μη το παραδεχεται κανεις απο τους δυο , ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ , ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ27 Ιουνίου 2013 στις 9:56 μ.μ.

      Ο...Άδωνις Γεωργιάδης είσαι ρε μεγάλε ;;

      Μα είναι δυνατόν να ταυτίζεις τους Εθνικιστές με τα αναρχοκουμμούνια ;;

      Ο Κολοκοτρώνης και ο Μακρυγιάννης που μιλάνε για το ΓΕΝΟΣ, κουμμούνια ήταν κι αυτοί ;;

      Εμείς μιλάμε για ΕΘΝΟΣ και ΦΥΛΗ, και όχι για "τάξεις" όπως τα κουμμούνια.

      Αυτός ο ατομικισμός και "ο καθένας για την πάρτη του" που μας λες κατέστρεψαν την Ελλάδα.

      Διαγραφή
  6. Πότε επιτέλους θά κυβερνήση ΕΛΛΗΝ αυτή τη χώρα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΠΑΜΕ , ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΚΑΘΕ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗΣ . ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών