Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 10, 2013

Νέα παρακρατική επίθεση αναρχοαριστερών σε δράση της Χρυσής Αυγής στην Κομοτηνή... Η κατάληξη όμως ήταν η ίδια

Την Κυριακή 9/6 οι συναγωνιστές της Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στην Κομοτηνή πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση στην περιοχή Ρέμβη της Κομοτηνής, μοιράζοντας πολλά φύλλα της εφημερίδας του Κινήματος, καθώς και έντυπο ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις του Κινήματος για διάφορα θέματα (Μεταναστευτικό - Ενεργειακή Πολιτική - Ανεργία - Αντιρατσιστικός Νόμος κ.α.).

Ενώ είχε ολοκληρωθεί η δράση της Τ.Ο. μέλη της γνωστή συμμορίας "γνωστών - αγνώστων" επιτέθηκαν με πέτρες, ξύλα ακόμη και με μπαταρίες κινητών εναντίον των συναγωνιστών που αν και πολύ λιγότεροι τους αντιμετώπισαν και τους έτρεψαν σε φυγή.

Η αστυνομία ως συνήθως έκανε αισθητή την παρουσία της αρκετά λεπτά αργότερα και.....
αναρχοι αναρχοαριστεροί κλειδαμπαρώθηκαν στο γνωστό τους άσυλο (πανεπιστήμιο Θράκης). Αν και ενήργησαν με δόλο και σκοπό τον τραυματισμό πολιτών δεν άρθηκε φυσικά το "άσυλο" και κανείς αστυνομικός δεν προέβη σε συλλήψεις.

Δε φαίνεται πάντως να βάζουν μυαλό με τίποτα οι αριστεροί της Κομοτηνής..
Παρά τα συνεχόμενα στραπάτσα τους.

Συνέτριψαν για άλλη μια φορά οι Έλληνες Εθνικιστές στην Κομοτηνή τους αναρχοαριστερούς και εγκαινίασαν ακόμη ένα "κάστρο"




Την ανακοίνωση της Τ.Ο. Κομοτηνής μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

3 σχόλια:

  1. ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ;ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ,ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΝ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κομματοκρατία και στον χώρο της Αστυνομίας δυστυχώς έφερε αυτά τα αποτελέσματα...το κόμμα στα χρόνια της μεταπολίτευσης ήταν πάνω από την πατρίδα και την αίσθηση ευθύνης και αποστολής που έπρεπε να έχει ο αστυνομικός...

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή
  2. ..ΤΕΛΙΚΑ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ "ΜΠΑΤΣΟΙ" (ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΑ" ΟΙ ΑΝΑΡΧΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΠΛΥΤΟΙ) ΤΩΝ 700 EURO ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΖΗΜΑΤΑ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΜΠΑΤΣΟΥΣ..ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΗΛΙΘΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών