Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 15, 2013

Χιλιάδες Εθνικιστές έστειλαν το μήνυμα της Νίκης: Τολμήστε να κάνετε εκλογές!

Χιλιάδες Έλληνες κατέκλυσαν τον χώρο έξω από τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης Αθηνών στην ανοιχτή επετειακή συγκέντρωση για την μεγάλη εκλογική νίκη της Χρυσής Αυγής στις εθνικές εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012.

Το μήνυμα που έστειλαν οι χιλιάδες απροσκύνητοι Εθνικιστές ήταν σαφές προς πάσα κατεύθυνση: Είμαστε εδώ να συνεχίσουμε απροσκύνητοι τον Αγώνα μέχρι την τελική νίκη: Τολμήστε να κάνετε εκλογές!

Την στιγμή που η λέξη συγκέντρωση τελεί υπό απαγόρευση στα καταρρέοντα καθεστωτικά κόμματα, η Χρυσή Αυγή είναι ο μοναδικός πολιτικός φορέας που διοργανώνει ανοιχτές εκδηλώσεις με αναμφίβολα μεγάλη επιτυχία.

Το Εθνικιστικό ποτάμι δεν γυρίζει πίσω: ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ...



Η άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι ραγδαία και όλοι παραδέχονται την εδραίωση των Ελλήνων Εθνικιστών ως τρίτη πολιτική δύναμη με διαρκείς τάσεις ανόδου στην ελληνική κοινωνία.


Στην εκδήλωση είναι παρούσα σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος με κεντρικό ομιλητή τον  Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο  Γ. Μιχαλολιάκο.


Η Χρυσή Αυγή είναι μια αδιάσπαστη ενωμένη γροθιά, η οποία διαλύει το σάπιο πολιτικό κατεστημένο.


Ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε για τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής, όπως τα ομολογούν όλα τα διεθνή μέσα που είναι πάνω από 20%. Για αυτό μας πολεμούν όλοι, άρα πάμε καλά! Επόμενος πολιτικός στόχος των Ελεύθερων Ελλήνων Εθνικιστών είναι να διοικήσει τους μεγάλους δήμους, Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος επανέλαβε αρχικά το σύνθημα της Νίκης: "Ήλθον, είδα, ενίκησα"! Αναφερόμενος στην δύναμη της Πίστης των Χρυσαυγιτών, τόνισε πως ο Αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι τέλους. Μια μεγάλη νίκη κόντρα στην φίμωση και λασπολογία. Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που δεν φοβάται τις εκλογές, εν αντιθέσει με όλα τα αποκόμματα του "συνταγματικού τόξου" που καταρρέουν. Στόχος των Ελλήνων Εθνικιστών είναι να καταστρέψει το σαθρό σύστημα της κλεψιάς και της διαφθοράς. Δεν συμβιβαζόμαστε, δεν συνεργαζόμαστε με κανέναν, θα συνεχίσουμε απροσκύνητοι τον Αγώνα μέχρι την τελική Νίκη!

Τέλος, προβλήθηκε βίντεο με την παρουσία και την δράση της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

πλήρες φωτορεπορτάζ εδώ

8 σχόλια:

  1. Εγώ δεν θα σε βρίσω... Δεν υπάρχει λόγος να βρίζεις άρρωστο...

    Θα σου πω όμως κάτι. Χθές στην Βεΐκου είχατε συγκέντρωση και πορεία έτσι δεν είναι;;; Λοιπόν δεν ήσασταν ούτε το 1/20 από όσους μάζεψε σήμερα η Χρυσή Αυγή. Σας είδα, σας φωτογράφισα από κοντα και μακριά, πέρασα ανάμεσά σας. Ένα θλιβερό παρεάκι με το 50% χαζογκομενάκια και μπόλικα λάθρο. Τα μόνα συνθήματα ήταν τα γνωστά εμετικά με το Μελιγαλά να είναι πρώτο δείχνοντας έτσι την μεγαλοψυχία σας και την δημοκρατικότητά σας. Λερώσατε όλη την περιοχή με αφίσες και σπρέϊ και όπως παίρνει ο αέρας τα σκουπίδια κάπως έτσι διαλυθήκατε.

    Ο κόσμος δεν σας έδωσε σημασία και όσοι σχολίασαν ήταν από αρνητικοί εώς υβρυστικοί. Τα μόνα θετικά σχόλια που άκουσα για την παρουσία σας ήταν από μια παρέα τριών αλβανών. Ακόμα και οι πιτσιρικάδες σας κοροΐδευαν. Αυτά τα ολίγα...

    Συνεχίστε υπό την σημαία του Κωνσταντίνου για να κάνει καλύτερα τις μπίζινες του και να κονομάει εις υγεία των κορόιδων και ανεγκέφαλων.

    ΥΓ1 Πές στο χοντρό άπλυτο ζώο που ήταν στα δεξιά προς τη μέση να μην βγαίνει έξω σας χαλάει το πρεστιζ... Επίσης μην βάζετε όλο τις ίδιες και τις ίδιες φάτσες μπροστά...

    Είστε απλά ένα αργόσχολο παρεάκι που κάνει πολύ φασαρία... τίποτε άλλο...

    ΥΓ2 Πήγαινε σε ένα ψυχολόγο και σε ένα οφθαλμίατρο. Αν δεν μπορείς έχω να σου συστήσω και οι πρώτες επισκέψεις δώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σοβαροτερο θεμα αναρχοπουστα, ειναι ο θρυλικος πλεον, κωλος της μαννας σου ! Θραυση κανει στους Εθνικιστες, δεν εχει μεινει ενας που να τον δοκιμασε και να μην το ν θαυμασε!
      Παθιαρικα και φδωρεαν στους Εθνικιστες, παραχωρημενος απο την ηρωιδα μαννα σου !! ΖΗΤΩ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΣΟΥ !!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16 Ιουνίου 2013 - 12:45 π.μ. Καλα λεει ο φιλος. Οταν εσυ περνας εξω απο τις τοπικες, εμεις απολαμβανουμε τον θρυλικο κωλο της μαννας σου . Ποιος νομιζεις οτι περναει καλυτερα ;

      Διαγραφή
    3. Έτσι, μάζευε αριθμούς αυτοκινήτων και ονόματα...
      Δείξε πόσο σκατά δημοκράτης και ρουφιάνος είσαι....

      Διαγραφή
    4. Το χόμπι σου είναι ξεπερασμένο αναποτελεσματικό και επικίνδυνο μην υποτιμάς τα "κορόιδα" όπως λες. Εκτός αν νομίζεις ότι δεν ασχολείται κανείς μαζί σας... Να ξέρεις ότι αυτά που λες συμβαίνουν σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό και σε εσάς. Επειδή δεν είστε και πολλοί είναι δυσανάλογη η καταγραφή. Είστε όλοι γνωστοί ακόμα και εσύ που γράφεις εδώ, βρίζεις και απειλείς. Το ότι έξω αυτή την στιγμή απολαμβάνετε μια ιδιότυπης ασυλίας αυτό δεν σημαίνει τίποτα ακόμα και αν κάψετε σπάσετε κτλ τα αποτελέσματα πάντα είναι κατά σας για αυτό άλλωστε στις εκλογές δεν βρίσκετε ούτε την ψήφο σας. Είτε σου αρέσει είτε όχι εξυπηρετήσατε το σύστημα με το παραπάνω και σας απορρόφησε. Εγώ αν ήμουν στην θέση σας, ιδεολογικά, θα ντρεπόμουν να κάνω πορεία και να έχω το έμβλημα του Κωνσταντίνου στην κεφαλή. Άλλο μια ιδεολογική σημαία και άλλο το σήμα της ΜΚΟ ΑΕ. Αλλά αυτό λέει πολλά για την ποιότητά σας. Είστε μέρος ενός συστήματος που πεθαίνει. Τελειώσατε μαζί με τα λεφτά. Όταν θα έρθει η ώρα να καταλάβεις το λάθος σου και το μέγεθος της άγνοιάς σου θα είναι πολύ μα πάρα πολύ αργά.

      Δεν θα ασχοληθώ παραπάνω γιατί δεν αξίζει με κάποιον που δεν μπορεί να κατανοήσει τις συνέπειες των πράξεων και των λόγων του, όχι απέναντι σε εμάς του "φασίστες", αλλά απέναντι στην κοινωνία.

      ΥΓ Θα σου δώσω μια συμβουλή γιατί φαίνεσαι πιτσιρικάς. Δεν κινδυνεύεις από αυτούς που υποτίθεται πολεμάς να το ξέρεις. Το γιατί προσπάθησε να το ανακαλύψεις μόνος σου. Αν θες μπορώ να σου δώσω μια άκρη και να ανοίξουμε μια συζήτηση για το θέμα. Είναι κρίμα να χαραμίζεις την ζωή σου για να υπηρετείς "αφεντικά"

      Με καλή τη θέληση

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμε 12:45 π.μ.

    Εγώ λέω να παρακολουθείς όποιο αμάξι περνάει ή είναι παρκαρισμένο σε απόσταση 1 χλμ περιμετρικά των εκάστοτε τοπικών ώστε να έχεις και μία πιο πλήρη εικόνα...όπως έκανε ο Θανάσης Βέγγος στην ταινία "Φαλακρός Πράκτωρ 000"...εσύ θα είσαι ο "Άπλυτος Πράκτωρ 0 εις τη νιοστή"...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα μπορέσεις να γράψεις μία πρόταση από την οποία να βγαίνει ορθολογικό νόημα τότε το συζητάμε για το δικό μου πνευματικό επίπεδο...μέχρι τότε το δικό σου πνευματικό επίπεδο είναι αυτό που χρήζει εξετάσεως και επιδιορθώσεως...με την προϋπόθεση βεβαίως ότι δεν έχει περάσει σε μία μη επιστρεπτή κατάσταση πλήρους αφασίας και παραλογισμού κάτι το οποίο κρίνω μάλλον ως το πιο πιθανό...

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16 Ιουνίου 2013 - 2:43 π.μ. Εμεις , προς το παρον, διασκεδαζουμε, κυριως, με τον τρυφερο και παθιαρικα προσφερομενο, κωλο της μαννας σου...

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών