Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 26, 2013

Πλάνα και ρεπορτάζ από τη δολοφονική επίθεση αναρχοκουκουλοΦΛΩΡΩΝ κατά 3 μελών της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα...

Δείτε τα βίντεο.....



διαβάστε και το ρεπορτάζ στο site της Χρυσής Αυγής

33 σχόλια:

  1. χοχοχοχοχοχοχοχοχοχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι φαντάζομαι γέλαγες και όταν οι δολοφόνοι ομοϊδεάτες σου έκαιγαν την έγκυο γυναίκα στη Marfin...

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή
    2. τοτε εκανα χεχεχεχεχε

      Διαγραφή
    3. Δεν είχα καμμία αμφιβολία...και μόνο που κοροϊδεύεις και προσβάλλεις μνήμη νεκρού τόσο αδίκως δολοφονημένου δείχνει την "ποιότητα" που σας διακατέχει ως συμμορίτες...

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26 Ιουλίου 2013 - 11:52 π.μ. Αναρχοκουραδο, οταν την πεσετε σε εναν -δυο χαιρεσαι, μουνακι... Και οταν εκαψες ,καθηκι την κοπελλα παλι χαιροσουνα ,αρρωστε !! Ψοφιμι, απο την κλειδαροτρυπα βλεπεις την ζωη, και μισεις τους πετυχημενους και νορμαλ ,επειδη εισαι ενα ανωμαλο και αποτυχημενο σκουπιδι !! Ωστε ΓΕΛΑΓΕΣ στο εγκλημα ,πουστρονι ,δολοφονε !! Ρε μαλακα, εχεις πολλη κατωτεροτητα και μισος !! Εισαι σιγηουρα ο αναπηρος, αλλα εχεις και τρομερη αναπηρια στην ψυχη, ρε !! Δειλος και αναπηρος και εγκληματιας !!

      Διαγραφή
    5. Τι γελας βρε ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ?
      Εσυ εισαι αεργος κι η μανα σου γαμιεται στο Βαρδαρι για να σε ταισει!!!
      ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΝΑΡΧΟΠΟΥΣΤΩΝ,ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ''ΝΥΧΤΑ''.............

      Διαγραφή
    6. Και κατι ακομα,γελαστουλη πουστρακο.ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΕΛΥΣΕ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ''ΖΗΩ ΚΑΙ ΚΟΤΑ'' ΣΤΗΝ ΡΟΤΟΝΤΑ.
      ΕΤΣΙ ΠΟΥΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ ΨΩΛΟΣΥΝΤΡΟΦΑΚΙΑ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    7. ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ,το ξεροκεφαλο του ΠΟΥΣΤΗ του ΜΙΖΕΡΙΑ,ακομα κρεμεται στον φανο,να παω να του δωσω ενα τσιμπουκι????
      ΧΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ!!!

      Διαγραφή
    8. ΒΡΕ ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ ΑΣΧΕΤΟΙ! Ο ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΑ ''ΔΙΚΑ ΜΑΣ'' ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΓΑΜΗΜΕΝΑ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΗΣΗ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΡΙΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ! ΜΗΝ ΧΑΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ! Ο ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΚΡΑΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΛΗΡΙΚΑΛΙΣΤΗΣ, ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΧΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΤΡΟΤΣΚΥ!

      Διαγραφή
    9. γνωστο το γελιο,ετσι γελανε ολοι οι αναρχικοι δολοφονοι,αλλα μεχρι ποτε;;;;;;;

      Διαγραφή
    10. Ακου χαζοναρκωμενε.Της πακιστανοψολους πορνης μανας σου το μουνι αυτης με τα παντα βρεγμενα απο αφγανικο ψολοχυμα χειλια,του πισωγλεντη μπαμπα σου που ο κωλος του απο τα αλγερινα γαμησια εχει γινει σαν το μουνι της μανας σου,της γιαγιας σου το μουνι της μπουρδελοιδιοκτητριας εκει που δουλευε και η μανα σου και της ξεσκισμενης αδελφης σου το μουνι απο τους αλβανους.Γαμιεσαι εσυ,ολη σου η οικογενεια ολο σου το συριζα με πρωτον τον mr.alexis,ολα τα κουμουνια και μαθε οτι εμεις δεν θα σας δερνουμε συντομα θα σας εξαφανιζουμε απο τον χαρτη που λεγεται Ελλας,γαμω και παλι το μουνι της μανας σου παλιοπουστα!

      Διαγραφή
  2. 50 δολοφονοι αλητες υπανθρωποι αναξιοι να ανασαινουν αερα, εναντιον 4 χρυσαυγιτων.Ειναι η σωστη αναλογια για να μπορεσουν να τα βγαλουν περα μιασματα σαν και σενα που γελας χοχοχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντα οι κομμουνιστοσυμμορίτες δολοφονούσαν αιχμάλωτους και γυναικόπαιδα. Αυτοί οι 3 άνθρωποι στην Πάτρα θεωρούνται αιχμάλωτοι, αφού δεν μπορούσαν να αντιδράσουν.

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κάνει η Χρυσή Αυγή και δεν απαντά. Αν χτυπηθεί έστω και ένας κομμουνιστοσυμμορίτης, θα πέσουν όλοι να τη φάνε. Θα το δείχνουν 24 ώρες/7 μέρες και θα την βγάλουν εκτός νόμου.

    Όταν τα ποσοστά της γίνουν κυβερνητικά, όλοι αυτοί οι aristeroi συμμορίτες απλώς θα χωθούν στις τρύπες τους και θα πάψουν να υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ανησυχείς...τα μπράτσα και το μυαλό θα συνδυαστούν κατάλληλα όταν έρθει η στιγμή...μέχρι τότε ορθώς η Χρυσή Αυγή και τα μέλη της δεν απαντούν στις προκλήσεις των δολοφόνων αριστεριστών συμμοριτών...
      Εξάλλου υο πρόβλημα της χώρας δεν είναι πενήντα χασικλωμένοι που επιτίθενται και δέρνουν τον κόσμο...και η διαχείρηση του προβλήματος αυτού απαιτεί λύσεις που υπερβαίνουν τη δράση αυτών των χασικλωμένων...
      Αλλά που να τα καταλάβεις εσύ αυτά που γράφω τώρα...το πιο πιθανό είναι να έχεις πάρει καμμία δόση και να είσαι έτοιμος να πανηγυρίσεις τον επόμενο σου "θρίαμβο"...

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή
    2. μεχρι να ρθει κεινη η ωρα απλα θα τις τρωτε

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος 11:53 π.μ.

      Δεν περίμενα και να καταλάβεις αυτά που έγραψα...αλλά από άτομο που του λες ότι είναι χασικλής και δεν θίγεται τι περιμένεις;

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26 Ιουλίου 2013 - 11:53 π.μ. Θα τρωμε γαμωντας ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΣΟΥ !!!

      Διαγραφή
    5. ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΨΩΛΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΑΝΑΡΧΟΠΟΥΣΤΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΜΕ ΚΩΛΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΕΒΡΑΙΟΣΠΕΡΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΞΥΛΟ!

      Διαγραφή
    6. OK, ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΟ ΝΑΖΙΣΤΑΚΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΠΟΡΔΗΣ. ΘΑ ΤΡΩΣ ΜΠΟΥΚΕΤΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΥΦΕΡΗ ΜΑΠΑ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙΣ.

      Διαγραφή
    7. ΟΚ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΕ ΠΙΘΗΚΑΝΘΡΩΠΕ! ΘΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΨΩΛΕΣ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΩΛΟΥΣ ΝΙΓΗΡΙΑΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΟΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ! ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΑ!!!

      Διαγραφή
  4. Μαλλον πάσχετε από σύγχυση πραγματικότητας. Η εποχές των μπαμπάδων σας με το φιάσκο του πολυτεχνείου που κατακαίγανε την Αθήνα και καταστρέφανε περιουσίες τέλειωσαν εδώ και πολλά χρόνια. Καλύτερα να σνιφάρετε ή να τρυπιώσαστε σε κανα τεκέ, άντε το πολύ πολύ να μαλώσετε και για κανα άπλυτο γκομενάκι αφού ούτε οι άχρηστοι γονείς σας δεν σας δίνουν σημασία.
    Κατακάθια και σεις, σαν τους πατεράδες σας και τους νιγηριανους που σας δίνουν τη δόση σας. Όλοι σας εχουν χεσμένους και σας δημιουργήθηκε έντονο υπαρξιακό σύνδρομο. Ποιός αλήθεια περιμένατε ότι θα ασχοληθεί μαζί σας ;
    Είστε απλά ψυχασθενείς.
    Είστε απλά περιθωριακοί, απορριπτέοι από την κοινωνία και τα ίδια σας τα σπίτια.
    Είστε απλά γιουσουφάκια με μπούργκες που ντρεπόσαστε για την κατάντια σας.
    Είστε απλά ναρκομανείς, που στήνετε καθημερινά μ....ί και κ...ο, σε Πακι-Νιγη εμπόρους ναρκωτικών για να σας δώσουν τη δόση σας.
    Γιατί βλέπετε τους φίλους σας με λιγότερα να προοδεύουν, ενώ εσείς που τάχατε όλα, τ´ανοίγετε στους κάφρους.
    Γιατί είδατε τη ζωή σας να χάνεται και να γίνεστε σκουπίδια.

    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θαυμάστε τα γιουσουφάκια με τις μπούργκες. Θαυμάστε τα άξια τέκνα των Συριζαίων Δραγασάκη και Βούτση και πόσων άλλων αριστερόσκατων πατεράδων. Τραβήξτε τις μπούργκες από αυτά τα πρεζόνια και δείξτε στον κόσμο τα υπερήφανα νιάτα του σύριζα με τις πουστρελέ φατσούλες. Τα γελοία υποκείμενα που στήνουν κώλο για τη δόση τους. Κοιτάξτε τις αδελφές και τις πουτανίτσες με τους φερετζέδες. Κοιτάξτε που στηρίζετε τις ελπίδες σας για ένα καλύτερο αύριο. Κοιτάξτε τι παιδιά έχουν οι άχρηστοι πολιτικοί και οι πλούσιοι γονείς. Κυττάξτε και νοιώστε εθνική υπερηφανεια για την κόπρο σας κύριοι που θέλετε να κυβερνήσετε.

    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απο ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ

      Διαγραφή
    2. Και ποια η διαφορά; Τα ίδια αριστερά κατακάθια είναι όλοι τους...Διαπιστώνεις καμμία ποιοτική διαφορά;

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή
    3. Πορδώνυμε 12:41 μ.μ.

      Ρε ουστ κοπρόσκυλο που θα μας κάνεις και υποδείξεις...τρέχα ανώμαλε και πιες τα ούρα των "συντρόφων" σου να ξεδιψάσεις από τη "δίψα" για ξυλοδαρμούς τώρα που καλοκαίριασε εκεί στις τρούμπες που μαζεύεστε...

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26 Ιουλίου 2013 - 11:52 π.μ. ΑΝΤΑΡΣΙΑ κανει ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΣΟΥ οταν αργησουμε να τον γαμησουμε , παρ'οτι εχει ξυριστει ΣΥΡΙΖΑ !!

      Διαγραφή
  6. ΕΡΧΕΤΑΙ η ώρα των κρεμαλων για την καθε καθεστωτική αναρχοκομμουνιστικη κατσαρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για να καταλαβετε με τι υπανθρωπους εχουμε να κανουμε μαθετε οτι στον εναν συναγωνιστη καρφωσανε δεκαδες φορες ενα σουβλι και στις δυο επιγονατιδες με αποτελεσμα να κινδυνευει να μεινει αναπηρος.Ολα αυτα οταν μπορεσαν και απομονωσαν ενα αυτοκινητο μονο του γιατι οσο ειμασταν ολοι μαζι και σε επιφυλακη ησαν αφαντοι.Εγω θα το επαναλαβω γινετε να ζουμε με αυτους τους υπανθρωπους μαζι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΑΝΤΩ ΕΓΩ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ''ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ'' ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΧΑΦΙΕΔΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝΥΜΟΥΣ! ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΧΟΥΝΤ ΤΣΙΦΟΥΤ ΟΠΩΣ ΣΗΜΙΤΙΔΕΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΣΙΠΡΕΣ, ΑΛΑΒΑΝΟΥΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΑΛΜΟΥΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ27 Ιουλίου 2013 στις 12:24 π.μ.

    Συναγωνιστές, η Πάτρα ήταν ανέκαθεν σφηκοφωλιά αναρχοκομμουνιστών.

    Από παλιά θεωρείται η πιο "αριστερή" πόλη της Ελλάδας.

    Ο πρώτος πυρήνας "αναρχικών" στην Ελλάδα - εν έτει 1908 - δημιουργήθηκε στην Πάτρα.

    Έζησα στην Πάτρα 6 χρόνια ως φοιτητής την δεκαετία του '90 και τα ξέρω από πρώτο χέρι.

    Και μόνη η ύπαρξη γραφείων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Πάτρα, μαζί με την εκλογή βουλευτή - του Συναγωνιστή Αρβανίτη - αποτελούν σπουδαία κατορθώματα.

    Αξίζουν συγχαρητήρια στους Πατρινούς Συναγωνιστές για το θάρρος τους να δρουν εν μέσω του αναρχοκομμουνιστικού πλήθους.

    Δεν μπορούν τα αναρχοκουμμούνια να χωνέψουν ότι υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην "δική τους" πόλη.

    Γι'αυτό κάνουν συνεχώς επιθέσεις σε μεμονωμένους και ξεκομμένους Συναγωνιστές .

    Το ορμητήριό τους βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας, λέγεται "Παράρτημα" και αποτελεί κτίριο του Πανεπιστημίου Πατρών ,όπου ισχύει το άσυλο και η αστυνομία δεν επεμβαίνει.

    Πρέπει η ηγεσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να δει σοβαρά το θέμα της Πάτρας, να βοηθήσει εμπράκτως τους Αχαιούς Συναγωνιστές και να πάρει μέτρα γι'αυτούς τους αλήτες που απολαμβάνουν το άσυλο του "Παραρτήματος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. -ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ Κ ΑΝΤΙΦΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΣΚΑΤΑ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών