Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 20, 2013

Οι τρομοκράτες στη Λάρισα ανατίναξαν ολόκληρη γειτονιά (50 σπίτια)...Αλβανοί και αναρχικοί πίσω από τη νέα υπόθεση τρομοκρατίας;!;!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Δένδιας παραμένει στη θέση του...;! ή μήπως έχει φύγει για την Κέρκυρα να κάνει και καμμια βουτιά ο άνθρωπος...;!

Σε βομβιστική ενέργεια οφείλεται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε πολυκατοικία σε κεντρικό σημείο της Λάρισας, στην οποία διαμένει εισαγγελέας που είχε χειριστεί την υπόθεση γνωστού κακοποιού Παναγιώτη Βλαστού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η εισαγγελέας, που.....
την ώρα της έκρηξης δεν ήταν στην πολυκατοικία, βρίσκεται εκτός Λαρίσης, αλλά εντός των ορίων του νομού και της έχει ήδη αποσταλεί αστυνομική προστασία.

Στο σημείο, το οποίο είναι αποκλεισμένο, βρίσκονται άνδρες της Σήμανσης και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, οι οποίοι παρουσία εισαγγελέα ερευνούν τον χώρο.

ΦΩΤΟ από larissanet.gr
ΦΩΤΟ από larissanet.gr
ΦΩΤΟ από larissanet.gr
ΦΩΤΟ από larissanet.gr
ΦΩΤΟ από larissanet.gr
ΦΩΤΟ από larissanet.gr

Στην περιοχή, η εικόνα θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο, καθώς σε ακτίνα 80 μέτρων έχουν σπάσει τζαμαρίες παρακείμενων καταστημάτων, έχουν υποστεί ζημιές αυτοκίνητα, ενώ περίοικοι αναφέρουν ότι και σε πολλά διαμερισμάτα, υπάρχουν σοβαρές ζημιές.
ΦΩΤΟ από larissanet.gr
ΦΩΤΟ από larissanet.gr
ΦΩΤΟ από larissanet.gr
ΦΩΤΟ από larissanet.gr
ΦΩΤΟ από larissanet.gr
ΦΩΤΟ από larissanet.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται ουσιαστικά για δύο πολυκατοικίες με κοινή είσοδο και πάρκινγκ που κρίθηκαν ακατάλληλες. Οι άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν στην είσοδο τον εκρηκτικό μηχανισμό, που αποτελείτο απο 4-5 κιλά μασούρια δυναμίτιδας και τα πυροδότησαν με βραδύκαυστο φιτίλι ενός μέτρου. ''Είναι θαύμα που δεν υπήρξαν θύματα'' έλεγαν αστυνομικοί όταν έφτασαν στο σημείο.
ΦΩΤΟ από larissanet.gr
ΦΩΤΟ από larissanet.gr
ΦΩΤΟ από larissanet.gr
ΦΩΤΟ από larissanet.gr
ΦΩΤΟ από larissanet.gr
ΦΩΤΟ από larissanet.gr

Η προσαγωγή του βασικού υπόπτου
Στο μεταξύ, έχει γίνει και προσαγωγή ενός 39χρονου ο οποίος εθεάθη στην περιοχή, λίγο μετά την έκρηξη, ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία. Ο άνδρας αυτός σύμφωνα με την αστυνομία δεν δικαιολόγησε την παρουσία του στη Λάρισα ενώ στις ερωτήσεις των αστυνομικών για το πώς βρέθηκε εκεί απαντούσε “δεν θυμάμαι".

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, την ώρα που είδε τους αστυνομικούς να τον πλησιάζουν, πρόλαβε και πέταξε με δύναμη στο κινητό του στο έδαφος, το έσπασε και άρχισε να το πατάει για να το διαλύσει, κάτι που κατάφερε να κάνει πριν προλάβουν οι αστυνομικοί να τον ακινητοποιήσουν

NewsIt

3 σχόλια:

  1. Που ακριβώς να παει ο Δενδιας αγαπητέ Πασπαρτου, εχει αποδειχτει πολλάκις οτι η Σοβιετικη-Καπιταλιστικη συμμορία που διοικεί την Ελλάδα περιβάλει με ενα πέπλο ΑΠΟΛΥΤΗΣ "ιδεολογικής" ποινικής και διωκτικής ασυλίας οιονδήποτε εχει αναρχοκομμουνιστικα κίνητρα ως προς τις εγκληματικές του η παραβατικες του ενέργειες(οι οποίες ποτέ μα ποτε δεν ειναι κομμουνιστικές αλλα "τρομοκρατικές" η και ακόμα ακόμα "φασιζουσες" βάσει των εβραιοκαναλων), είναι τόσο ΓΕΛΟΙΑ εβραιομπολσεβικικο αυτο το καθεστώς ώστε ο εκάστοτε εγκληματίας και δολοφόνος μπορεί να σκέφτεται πλέον σοβαρά να αναφέρει στο δικαστήριο εβραιομαρξιστικα και διεθνιστικα κίνητρα για το "χτύπημα" του ετσι ώστε να αποφυλακίζεται άμεσα η το πολύ σε μερικούς μήνες.

    Στο νεοελλαδισταν εάν είσαι εβραιοαναρχομπολσεβικος μπορείς ελεύθερα να σκοτώσεις να κλέψεις να βάλεις βόμβες και να πυροβολείς και να είσαι ΒΕΒΑΙΟΣ ότι θα έχεις παντοειδούς καθεστωτικής καλύψεως και ασυλίας.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ....ΚΑΘΟ.......ΜΑΣΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το κράτος έχει δείξει την αδυναμία του να προστατέψει τους έλληνες πολίτες. τώρα δείχνει ότι είναι ανίκανο να προστατέψει και την δικαιοσύνη. ευτυχώς που ο κόσμος ΒΛΕΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών