Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 28, 2013

Αλαφούζος προς... "συνταγματικό" τόξο: Έρχεται η Χρυσή Αυγή - Βρείτε τα πριν είναι πολύ αργά για όλους μας!

Τα πόνεσε και τα έτσουξε τα πρόθυμα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής, σε τέτοιο σημείο που μόνο στην καθεστωτική ναυαρχίδα «Καθημερινή» δημοσιεύτηκαν την επόμενη μέρα 3 μαζεμένα εμπρηστικά άρθρα κατά της Χρυσής Αυγής. Σας παραθέτουμε το 3ο, με τίτλο «Ένα πλαίσιο συνεννόησης απαιτείται πριν είναι πολύ αργά για όλους μας»:

«Το κύριο ζήτημα είναι η ανοιχτή απειλή που συνιστά πλέον...

η Χρυσή Αυγή κατά της Δημοκρατίας, αντιγράφοντας τις μεθόδους των ναζί στην πορεία τους για την κατάκτηση της εξουσίας στη Γερμανία. Και παράλληλα, το κύριο ερώτημα είναι πώς αντιμετωπίζεται σήμερα αυτή η απειλή από την πολιτεία και τα κόμματα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» στην Ελλάδα… Όπως ακριβώς ο χιτλερισμός, βασική γραμμή της Χρυσής Αυγής είναι ο ρατσισμός και η άσκηση ρατσιστικής βίας. Προς το παρόν, γιατί είναι βέβαιο ότι αν και όταν της δοθεί η δυνατότητα, θα ασκήσει βία και κατά των πολιτικών αντιπάλων της και όλων των υπόλοιπων πολιτών. Η πολιτεία, λοιπόν, είναι αντικειμενικά αναγκασμένη να την αντιμετωπίσει με την επιβολή του νόμου σε κάθε περίπτωση, όπως ευαγγελίζονται και πράττουν προς τιμήν τους ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδιας. Να ταράξει δηλαδή τους νεοναζί στην επιβολή της νομιμότητας με τη στήριξη όλων των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου». Που προϋποθέτει, όμως, ότι αυτά δεν θα αμφισβητούν τη νομιμότητα της κυβέρνησης, δεν θα υπονομεύουν με δηλώσεις τη Δημοκρατία, δεν θα καταφεύγουν σε ρητορική βίας, δεν θα δικαιολογούν καμία πράξη βίας και θα απομονώσουν πλήρως πολιτικά μέσα και έξω από τη Βουλή τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής».

Τουτέστιν, λέει –δια αντιπροσώπου- ο Αλαφούζος (και τα συμφέροντα που εξυπηρετεί…) προς τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου, δηλαδή κυρίως προς ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ (γιατί τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν έτσι κι αλλιώς): ενωθείτε σε μια συγκυβέρνηση και χτυπήστε όλοι μαζί την Χρυσή Αυγή. Ταράξτε την στη… νομιμότητα (των απαγορεύσεων, των αντισυγκεντρώσεων, των αποκλεισμών, της λάσπης κ.λπ.). Γιατί αλλιώς, θα είναι πολύ αργά για όλους μας. Μα, είναι ήδη πολύ αργά για όλους τους, κι ας μην το’ χουν πάρει χαμπάρι ακόμα!

πηγή

4 σχόλια:

  1. O Aλαφούζος βασικός πυλώνας στην Ελλάδα για την υποστήρηξη των νεοταξικών σχεδίων υποδουλώσεως των λαών στην διεθνιστική πλουτοκρατία της οποίας επίλεκτα μέλη είναι οι Ιουδαίοι τοκογλύφοι.
    Με τα ΜΜΕ που έχει υπό των έλεγχο προωθεί την παγκοσμιοποίση και την κατάλυση της ανεξαρτησίας του Κράτους μας.
    Θιασώτης και υποστηρικτής της εγκαταστάσεως χιλιάδων αλλογενών στη Χώρα ώστε να αλλοιωθεί η φυσική σύνθεση του πληθυσμού.
    Για τον προδότη Αλαφούζο ισχύει το πρόσταγμα Κολοκοτρώνη:« Φωτιά και Τσεκούρι στους προσκυνημένους»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλαφούζε, μέχρι τις εκλογές θα τρίβεις τα ματάκια σου!
    http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CE%AF-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CF%88%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CE%B4-%CF%83%CF%84%CE%BF-18-%CE%BF-%CE%BB%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ???
    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ , ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ...ΚΟΙΝΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι να βρουνε το χασανε τωρα ειρθε ειρθε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών