Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 25, 2013

Συγκλονιστικές δηλώσεις Ελλήνων πολιτών από το συσσίτιο της Χρυσής Αυγής

Δείτε το βίντεο...

9 σχόλια:

  1. Σφίγγεται η καρδιά σου, πραγματικά, βλέποντας σε τι σημείο έχουν φθάσει αυτόν τον Υπερήφανο Λαό οι εβραιόδουλοι προδότες που μας κυβερνούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλοί καθημερινοί άνθρωποι λένε πικρές αλήθειες...
    Αυτή είναι η σύγχρονη πραγματικότητα και καθημερινότητα χιλιάδων Ελλήνων την οποία μόνο η Χρυσή Αυγή δείχνει να αντιλαμβάνεται...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποιο σχόλιο απο τα ανθελληνικά γουρουνάκια του "δημοκρατικού" συστήματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25 Ιουλίου 2013 - 11:58 μ.μ. Ξεκωλιασμενο αναρχοκουραδο,σε πονανε οι δημοσκοπησεις!! Σε καιει να βλεπεις τον Εθνικισμο να ειναι κοντα στο 20% , και την Νεα Γενια να ειναι Εθνικιστικη...Την ωρα που εσεις οι περιθωριακοι αναρχογεροι, παιρνετε "μισο πουτσο % "..> Εχτες πού εισαστε ,ρε γαμημενοι, να "διαλυσετε" την διανομη τροφιμων;; Τσου, μουνακια που σας κλανουμε και πεθαινετε !!

      Διαγραφή
  4. Εβραία γυναικολόγος αρνήθηκε να εξετάσει μητέρα επειδή ήταν μουσουλμάνα!
    Τι κάνει ο Καμίνης;...ο Δένδιας;.....ο "προοδευτικός" κόσμος του Γιουνανισταν;
    Ο Δραγασάκης που κόπτεται για τα δικαιώματα του ανθρώπου ...γενικά , τι λέει ;

    Δείτε εδώ :
    http://www.protothema.gr/world/article/297290/evraia-gunaikologos-arnithike-na-exetasei-mitera-epeidi-itan-mousoulmana/

    κι εδώ :
    http://www.eglimatikotita.gr/2013/07/blog-post_9197.html?showComment=1374693877420

    ΥΓ
    ποιες ήταν οι "προσβολές της Ζαρούλια για την κόρη Δραγασάκη;
    Γιατί κανένα βοθροκάναλο δεν έδειξε τα λεγόμενα της βουλευτίνας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25 Ιουλίου 2013 - 11:57 μ.μ. Ολοι .ομως, γαμανε τον ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΣΟΥ, που τους τον δινει παθιαρικα, και δεν τηνεχουν χεσμενη, αλλα ΓΑΜΗΜΕΝΗ !!

      Διαγραφή
  5. Tο ποιοι παίρνουν την Ελλάδα στοργικά στα χέρια τους σάν ακριβή αγαπημένη και ποιοί την τσαλαπατούν με τα πόδια τους με μίσος και περιφρόνηση σέ ό,τι όσιο και ιερό, ΦΑΙΝΕΤΑΙ. Είναι τιμή για μας όλους ότι στην σημερινή κατάντια της απόλυτης ξεφτίλας, ξεπούλας και εθνομηδενισμού εμφανίστηκε σταλμένη από τον Θεό η Χρυσή Αυγή με το υπέροχο σύνθημα Αίμα (παραπέμπει νοερά και στην Θεία Κοινωνία) @ Τιμή. Νομίζω πιό πολύ απ'όλα ενοχλεί τους σατανάδες η λέξη αυτή. Να είστε καλά, παιδιά. Μακάρι τό έθνος μας να συνέλθη και να σας ανταποδώση την ΤΙΜΗ την οποία μας κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγωγή και μήνυση κατέθεσε το νομικό τμήμα της "ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ" κατά του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη και κατά παντός υπευθύνου για την παράνομη, καταχρηστική και μεροληπτική μεταχείριση των Αθηναίων πολιτών, έναντι των παράνομων μεταναστών ....
    Ο δήμαρχος Αθηναίων θεωρεί σκόπιμο να καταπατά όλους τους νόμους και να συμπεριφέρεται ρατσιστικά έναντι των Ελληνοπαίδων. Δέχεται κατά προτεραιότητα τα παιδιά των παράνομων μεταναστών στους παιδικούς σταθμούς της Αθήνας με μόνο αποδεικτικό στοιχείο, την ενυπόγραφη δήλωση των γονιών τους για ελλειπή ή ελάχιστα έσοδα έναντι των Αθηναίων πολιτών που πρέπει να αποδείξουν με επίσημα χαρτιά τα εισοδήματα τους. Η παράβαση καθήκοντος συνίσταται στην παραβίαση των δικαιωμάτων των Αθηναίων πολιτών, όπως και στη παράφραση της χάρτας δικαιωμάτων του παιδιού όπου παρερμηνεύεται το δικαίωμα στην εκπαίδευση και μεταφέρετε στους παιδικούς σταθμούς, όπου μόνο προορισμό έχουν τη φύλαξη. Η "ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" δηλώνει απερίφραστα τη συμπαράσταση της στον Αθηναίο πολίτη που παλεύει για την άσκηση του νόμιμου Συνταγματικού του δικαιώματος στην εργασία και της Αθηναίας μάνας που ψάχνει απελπισμένα να βρει παιδικό σταθμό για τα παιδιά της όταν μέσα στην οικονομική κρίση πληρώνει δυσβάσταχτα δημοτικά τέλη χωρίς αντίκρυσμα. Κύριε Καμίνη αν τα έξοδα τα οποία κάνετε ως Δήμος για το Gay Pride τα δίνατε για να δημιουργήσετε παιδικούς σταθμούς, σήμερα καμία Ελληνική οικογένεια δεν θα αγωνιούσε για την τύχη των παιδιών της όταν ψάχνει για εργασία ή όταν αγωνίζεται για τον επιούσιο. Ενδιαφερθείτε και λίγο για τους δημότες που σας πληρώνουν αντί να αναλώνεται τις δυνάμεις σας στο πως θα περάσουν καλύτερα οι λαθρομετανάστες στην Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ25 Ιουλίου 2013 στις 6:08 μ.μ.

    Πραγματικά συγκλονιστικές οι εικόνες από την διανομή τροφίμων.

    ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ !

    Νίκη επικοινωνιακή, νίκη ηθική, νίκη πρακτική !

    Και επαναλαμβάνω τα λόγια του Νίκου Μιχαλολιάκου :

    ΔΕΝ πρόκειται για ελεημοσύνη !!

    Τα τρόφιμα αυτά είναι από την κρατική επιχορήγηση και τους βουλευτικούς μισθούς, δηλαδή από τα λεφτά του Ελληνικού λαού, και ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ !!

    Γι'αυτό έχουν λυσσάξει όλοι οι ανθέλληνες προδότες, που 40 χρόνια τώρα δεν έδωσαν ούτε ένα ποτήρι νερό σε έναν Έλληνα συμπατριώτη τους.

    Τι κάνει ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ για τον φτωχό λαό η αριστερά, που υποτίθεται ότι παλεύει για τον λαό ;;

    ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ !!

    Πού πάνε τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ των κρατικών επιχορηγήσεων που παίρνουν τα κόμματα εδώ και τόσα χρόνια ;;

    ΜΟΥΓΚΑ οι "δημοκράτες" !!

    Ας το βουλώσουν όλοι λοιπόν κι ας μην πιάνουν στο στόμα τους την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών