Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 29, 2013

Ο Κουβέλης αναζητεί ρόλο εναγωνίως...και οι πρεσβείες των υποδέχονται με ανοιχτές αγκάλες!

pn2211kouvelis_copy1353580947σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μαθαίνουμε από εγκυρότατες πηγές ότι ο Κουβέλης έχει τις τελευταίες εβδομάδες επισκεφτεί τους εξής πρέσβεις:
- Γερμανίας
- Ισπανίας
- Μ. Βρετανίας
- Ισραήλ
Λέτε να επιδιώκει να πάρει το "ok" για....Πρόεδρος Δημοκρατίας;!

Αφού έμεινε στα αζήτητα για καιρό πολύ, μετά την αποχώρησή του από τη συγκυβέρνηση και αφού βλέπει τα ποσοστά του συνονθυλεύματός του να καταβαραθρώνονται, βγήκε στη γύρα ο αρχηγός της ΡΗΜΑΔ Φ. Κουβέλης για να πει τον… πόνο του και να πουλήσει το παραμύθι του –κι όποιος τσιμπήσει, τσίμπησε.

Η επανεμφάνισή του.....
φιλοσιωνιστή πολιτικάντη έγινε μέσω συνέντευξης στην εφημερίδα της… σιωνιστικής αριστεράς («Εφημερίδα των Συντακτών»), στην οποία υποστήριξε πως ο σχεδιασμός του (φον) Αντωνάκη προέβλεπε πρόωρες κάλπες μες στο κατακαλόκαιρο – σχέδιο το οποίο δεν ευοδώθηκε, όπως εκτιμά, λόγω του «απαγορευτικού» που εξέδωσαν οι διεθνείς τοκογλύφοι: «Υπήρχε σχέδιο εκλογών. Θεώρησαν ότι μπορούσε η Νέα Δημοκρατία, έστω και με επαναληπτικές εκλογές, υπό το βάρος διλημμάτων και πόλωσης, να πετύχει αυτοδυναμία».
Και βέβαια, ο μπάρμπα-Φώτης μας δουλεύει αγρίως. Υπάρχει έστω κι ένας Έλληνας που πραγματικά πιστεύει ότι θα τολμούσε ποτέ ο (φον) Αντωνάκης να σκεφτεί έστω να κάνει πρόωρες εκλογές χωρίς να πάρει πρώτα την έγκριση των διεθνών τοκογλύφων; 

4 σχόλια:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών