Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 31, 2013

Παραμιλάει ο Καμμένος με την άνοδο της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το, απολαυστικό είναι η αλήθεια, βίντεο ....

8 σχόλια:

  1. Νομιζω οτι το παραλήρημα του λιπαρού ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ειναι ανάξιο σχολιασμού.
    Βρίσκεται σε πλήρη παροξυσμό έχοντας χάσει καθε επαφή με την πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Καμμένος πράγματι λέει ότι του κατέβει. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον υποβιβάζει κανείς σε 'υπάνθρωπο' επειδή απλά δεν συμφωνεί μαζί του. Κύριε Joachimpeiper εάν θεωρείτε τον οποιονδήποτε 'υπάνθρωπο' σύμφωνα με κάποια δικά σας κριτήρια, πείτε μας σε τι θεωρείτε ότι είστε εσείς ανώτερος από άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. E βασικά εσύ είσαι υπάνθρωπος που δεν θεωρείς τον Καμμένο υπάνθρωπο.Έχει δίκιο ο Πάιπερ!..Τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εάν θεωρείς τον οποιονδήποτε 'υπάνθρωπο' σύμφωνα με κάποια δικά σου κριτήρια, πες μου σε τι θεωρείς ΕΣΥ ότι είσαι ανώτερος από άλλους ανθρώπους. Τι έκανες ΕΣΥ τόσο σημαντικό στη ζωή σου που σε καθιστά ανώτερο από άλλους ανθρώπους ανά τη γη που εργάζονται και προσφέρουν στον εαυτό τους, την οικογένειά τους και την κοινωνία; Ποιές πράξεις έκανες ΕΣΥ ως άνθρωπος που σε ξεχωρίζουν από άλλους και σε καθιστούν 'ανώτερο'; Τι πολιτισμό παρήγαγες ΕΣΥ σε σύγκριση με άλλους; Eν τέλει τι to μεγάλο έκανες ΕΣΥ στην ζωή σου που σε καθιστά αυτομάτως 'κριτή' για το ποιος είναι 'ανώτερος' ή 'κατώτερος'; Τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το οτι δεν τα παιρνει κατα χιλιαδες τα ευρω απο μια συμμορια που εχει αναλαβει την εξαφανιση του Ελληνικου εθνους, η οτι δεν βγαινει στις τηλεορασεις οντας καθεστωτικος εδω και δεκαετιες για να υποδειξει ως "καθεστωτικη¨" την Χρυση Αυγη ως "συστιμικη" , η οτι δεν υποδυεται τον εθνικοφρονα την ιδια στιγμη που εχει αραπαδες στο κομμα του σου αρκει ως λογος να μπορει να χαρακτηρισει τους υπανθρωπους αυτους ως υπανθρωπους?
      Αντε Καμμενε παρε τους υδατανθρακες σου και σε αλλο μπλογκ

      Διαγραφή
  5. Τις ερωτήσεις όμως για το τι έκανες ΕΣΥ τόσο σημαντικό στη ζωή σου που νομίζεις ότι σε καθιστά ανώτερο από άλλους που κρίνεις ως ύπανθρώπους' δεν τις απάντησες. Και ούτε πρόκειται να απαντήσεις γιατί απλά δεν έκανες ποτέ σου τίποτα στη μίζερη ζωή σου. ΤΕΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχας ουρακοταγκε υπερασπιστή του πιθηκανθρωπου Λαμμενου, αρκει να διαφέρεις προς ενα και μονο χαρακτηριστικό αυτο του βασικου στελέχους της "πολιτικής" ζωης της μεταπολιτεύσεως για να εχεις ως μέλος είδους, εκκίνηση ανωτέρα αυτη του εν λογω πιθηκανθρωποειδους.
      Κατα δευτερον, και έχοντας αυτο εις τον νου το να μην διαβιεις ως παράσιτο, το να μην υποδύεσαι τον εθνικόφρονα με εκπροσώπους αραπηδες, το να μην παραληρείς δια μέσου των τηλεοράσεων εναντίον ενος πολιτικου φορέα του οποίου τον περιορισμό δημιουργήθηκες για να επιτύχεις, αρκει για να ανήκεις σε ενα ανώτερο είδος απο αυτο το λιπαρό μίασμα.
      Και για να κλείσω ο ιδιος αυτόν τον νηπιακό φαύλο κυκλο αρκεί που αδυνατείς να δεις τους λόγους για τους οποίους καθίστασαι και ο ιδιος, δια της υπο-"καμμενοποιησης" αντιστοίχου ειδους υπάνθρωπος και δη δευτέρας διαλογής, για να μην είσαι εις θέση ουτε λεκτικώς να κρίνεις ζητήματα που άπτονται αλλότριου είδους ΠΟΙΟΤΙΚΗ κατηγοριοποίηση.

      Διαγραφή
    2. Άψογος για άλλη μια φορά ο Πάιπερ

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών