Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 12, 2013

Τα ΜΑΤ έσωσαν τον Βενιζέλο από την οργή του κόσμου στην Κρήτη


Τα ΜΑΤ έσωσαν τον Βενιζέλο από την οργή του κόσμου στην Κρήτη

Ο  όρος «ξεφτίλα» είναι πολύ λίγος για να περιγράψει την τραγικότητα την οποία έζησε ο Βενιζέλος χθες στην Κρήτη. Ο «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ  έδειξε, για μια ακόμη φορά, ότι τόσο αυτός όσο και το (από)κομμα, στο οποίο προσωρινά προεδρεύει, είναι ξοφλημένος. Εικόνες ντροπής ξετυλίχθηκαν στο Ηράκλειο, για ένα κόμμα που.....
πριν 4 χρόνια έπαιρνε 44% των έγκυρων ψηφοδελτίων και σήμερα βρίσκεται κάτω από το 3%. Κρυφτό με τους διαδηλωτές που περίμεναν να τον  αποδοκιμάσουν, κλειστές συναντήσεις υπό τον φόβο διαμαρτυριών  και...  γιαουρτιών και «βαρυσήμαντη» κεντρική πολιτική ομιλία σε ιατρείο(!) στο Αρκαλοχώρι συνθέτουν την επίσκεψη του νυν αρχικαρεκλάρχη του ΠΑΣΟΚ στο πάλαι ποτέ πράσινο κάστρο.
Οι τέσσερις (!) διμοιρίες των ΜΑΤ που επιστρατεύθηκαν γύρω από τα γραφεία του κόμματος, ώστε να αποτραπεί η επαφή με τους διαδηλωτές ήταν ένα μοναδικό φαινόμενο στα χρονικά του νησιού. Βεβαίως, η εικόνα κατάρρευσης και πανωλεθρίας του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη ήταν γνωστή πολύ πριν από την έλευση του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης. Αυτό, άλλωστε, φαίνεται ξεκάθαρα από την εκλογική απώλεια 44 (!) μονάδων  (από  το 62,7% στο 18,6%) μεταξύ των εκλογών του 2009 και των 2012, όπου η εκλογή  ενός και μόνου βουλευτή για όλο το κάποτε «πράσινο νησί»  δημιούργησαν εικόνα διάλυσης στο τοπικό ΠΑΣΟΚ. Από τις λαοθάλασσες και τα στριμωξίδια του παρελθόντος στις αποδοκιμασίες και στα γιουχαϊσματα του παρόντος.
Ακόμη και η κεντρική ομιλία αντί για το Ηράκλειο έγινε στο Αρκαλοχώρι, ένα κεφαλοχώρι σε απόσταση 36 χιλιομέτρων από την πόλη, προκειμένου να δυσκολευθεί η παρουσία διαδηλωτών. Ακόμα και στο χωριό, όμως, η υποτιθέμενη συγκέντρωση του Βενιζέλου, έγινε στο κτίριο που στεγάζεται το κοινωνικό ιατρείο και φαρμακείο του Δήμου. Αλλά και εκεί χρειάσθηκε η επέμβαση των ΜΑΤ για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, με μετρημένους στα δάχτυλα πασόκους να παρακολουθούν τον Βενιζέλο. Και όμως αυτός ο ξοφλημένος, αποτυχημένος, ανίκανος, ανάλγητος και μεγαλομανής πολιτικάντης, ο «ηγήτορας» ενός πολιτικού πτώματος, το οποίο κρατείται στην ζωή με μηχανική στήριξη (μέχρι τις επόμενες εκλογές δηλαδή), ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με τον ληστρικό θεσμό  των χαρατσιών, έχει το θράσος και τον πολιτικό παχυδερμισμό να βγαίνει και να παριστάνει τον τιμητή των πάντων.
Μην έχοντας καμιά ηθική νομιμοποίηση και χάρις στην αθλιότητα του Σαμαρά, ο οποίος ως συνένοχος τον χαρακτήρισε «εταίρο πλήρους ευθύνης», ο κύριος αυτός συμμετέχει και πάλι στο φαγοπότι της εξουσίας, έστω και για λίγο ακόμη. Ο ιστορικός του μέλλοντος θα καταγράψει το ανθρωπάκι αυτό ως τον ορισμό της πολιτικής ανικανότητας, ως ένα νομικό με ευφράδεια λόγου μεν αλλά με πολιτικές ικανότητες του χειρίστου είδους, αφού κατάφερε να συντριβεί ακόμη και από τον Τζέφρυ στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ. Πολύ περισσότερο, όμως, θα τον καταγράψει ως ένα συνειδητό συνεργάτη των διεθνών τοκογλύφων και υπάκουο διαχειριστή του εθνοκτόνου και λαομίσητου μνημονίου.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

5 σχόλια:

  1. ΕΛΛΑΣ!!!
    Γιατι ρε γαμωτο μπηκαν στην μεση τα ΜΑΤ λιγο ποδοσφαιρο θελαν οι ανθρωποι να παιξουν κ επειδη δεν τους παιζανε αμεσως να παρουν τον χοντρομπαλα τον βενιζελο κ να φυγουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ βενιζελε ελα σταματα δεν εχεις μελλον σε αυτη την χωρα που λεγετε Ελλαδα οχι οτι ειχες παρελθον η μαλλον ειχες,ειχες...θα χασεις και το 750 χιλιαδων BMW και μαλλον δεν θα εισαι και ξανα στην βουλη.Η ΧΑ θα σε βγαλει εκτος νομου δικτατορα του κερατα,αποτυχημενε μονιμε πολιτικε,πολυεκατομυριουχε σοσιαΛΗΣΤΗ του κωλου,πακιστανων εραστη.Απο που πηρες εσυ ηθελα να ηξερα α,ναι ξερω απο τα πρωην αφεντικα σου τον ΑNDY και τον GEORGE τους μεγαλους ηγ..πρακτωρες ηθελα να πω που τους ΕΣΤΕΙΛΑΝ στην Ελλαδα να την καταστρεψουν και ετσι και εγινε,αλλα φιλες και φιλοι ΘΗΛΕΙΕΣ υπαρχουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΤΥΠΙΕΣΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είδες Βενιζέλε τι τραβάς για να είσαι Ιώτα-3 εξ αναβολής; Αν δεν είχες εξαγοράσει τη μισή σου θητεία και είχες υπηρετήσει στους Καταδρομείς, θα ήξερες τώρα πώς να κατέβεις στο Αρκαλοχώρι από το σχοινί του ελικοπτέρου, και θα είχες αποφύγει με επιτυχία τους ενοχλητικούς διαδηλωτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Bενιζελε οπου να πας το κεφαλι σου θα φας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών