Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 03, 2013

Στο πλευρό των αλβανών δολοφόνων τα εγχώρια αναρχικά κοπρόσκυλα

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κατσαπλιάδες και αναρχομπολσεβίκοι, όλα τα ανθελληνικά σκουπίδια μαζί. Με τη χορηγία του σιωνιστικά ελεγχόμενου κράτους φυσικά.

Στο μεταξύ, στα πλαίσια της αριστερο-αλβανικής αλληλεγγύης, επιστολή του αναρχικού, κατηγορούμενου για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «συνωμοσία πυρήνων της φωτιάς» και στη ληστεία τράπεζας στο Βελβεντό Κοζάνης, Γιάννη Μιχαηλίδη, δημοσιεύτηκε σε γνωστή παρακρατική ιστοσελίδα. Στην επιστολή του από τις φυλακές, ο γνωστός και ως «τοξοβόλος της πλατείας Συντάγματος», επιβεβαίωσε αυτό το οποίο η Χρυσή Αυγή έχει αποκαλύψει προ μακρού χρόνου και το οποίο τα μαρξιστικά ανδρείκελα των μέσων μαζικής εξαπάτησης, κρύβουν επιμελώς: τη διασύνδεση μεταξύ των θρασύδειλων αριστερών τρομοκρατών, με τους αλβανούς κατσαπλιάδες, που δολοφονούν Έλληνες πολίτες και αστυνομικούς.

Αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή του:...
«εδώ και μέρες διεξάγεται άγριο κυνήγι των παράνομων δραπετών των Τρικάλων. Των ανθρώπων που τόλμησαν να ξεφτιλίσουν τα μέτρα ασφαλείας των φυλακών, αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Μας χάρισαν τα πιο αληθινά χαμόγελα με τη μαχητικότητα και το σθένος που υπερασπίζονται την ελευθερία τους». Το γεγονός πως δεν καταδικάζει καν, τη δολοφονία δύο Ελλήνων από τους κατσαπλιάδες, της νεαρής κοπέλας στην Κόρινθο και του αστυνομικού στο Δίστομο Βοιωτίας, αποδεικνύει και τον ψευδεπίγραφο και κίβδηλο ανθρωπισμό, τον οποίο επικαλείται το σύνολο της Αριστεράς, από τα αναρχικά παρακρατικά σκυλιά του Καθεστώτος, μέχρι και τους βολεμένους του πασοκικού βαθέως κράτους.

Τι είναι όμως εκείνο το οποίο συνδέει τους αλβανούς δολοφόνους με τα χαϊδεμένα παιδιά του Σύριζα; Είναι το βαθύτατο και ασίγαστο μίσος τους προς την Ελλάδα και τους Έλληνες. Είναι η συμπλεγματική τους, νοσηρή και διεστραμμένη αποστροφή προς κάθε τι ελληνικό. Ως εκ τούτου, οι κατά τ' άλλα υπερασπιστές της «κοινωνικής δικαιοσύνης, του ουμανισμού και της αλληλεγγύης», χαροποιούνται και μάλιστα ιδιαιτέρως, με τα «κατορθώματα» των αλβανών υπανθρώπων. Μάλιστα, ο τοξοβόλος ενθαρρύνει τους δολοφόνους να συνεχίσουν τις δολοφονίες Ελλήνων, βαφτίζοντας τις δολοφονίες «μαχητικότητα και σθένος υπεράσπισης της ελευθερίας»!

Αξίζει να σημειώσουμε, τη θύελλα διαμαρτυριών η οποία είχε ξεσηκωθεί από τον δημοσιογραφικό μαρξιστικό οχετό και από τις κομματικές συμμορίες της Αριστεράς, και δη από το Σύριζα και τις συνιστώσες του, με αφορμή τον υποτιθέμενο ξυλοδαρμό του θρασύδειλου επιστολογράφου και των υπόλοιπων συμμοριτών από την αστυνομία, κατά τη σύλληψή τους, μετά τη ληστεία στο Βελβεντό. Σύσσωμη η μαρξιστική συμμορία του Σύριζα, κατηγορούσε τότε την αστυνομία για χρήση βίας, απέναντι σε νεαρά παιδι. Είναι απορίας άξιο, πως το κόμμα του Mr Alexis δεν εξέδωσε ακόμη ανακοίνωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους αλβανούς κατσαπλιάδες.

Δυστυχώς για τον Γιάννη Μιχαηλίδη, οι ευχές του προς τους αλβανούς δολοφόνους φαίνεται πως δεν έπιασαν τόπο. Τουναντίον, έφεραν κακοτυχία στους κατσαπλιάδες. Δύο εξ αυτών κείτονται ήδη νεκροί, ενώ οι υπόλοιποι τρέχουν για να γλιτώσουν από την ελληνική οργή. Η «μαχητικότητα και το σθένος» έδωσαν τη θέση τους στον τρόμο και τον πανικό. Ακριβώς τα ίδια συναισθήματα τα οποία διακατείχαν και τον Γιάννη Μιχαηλίδη, όταν έπεσε στα χέρια της αστυνομίας, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες του, τις οποίες οι αρχές είχαν δώσει στη δημοσιότητα μετά τη σύλληψή του.

πηγή

2 σχόλια:

  1. Φυσικά και αποδεικνύεται ότι είναι συνεταιράκια και δρούν από κοινού. Μήπως είδατε καμιά ανακοίνωση ανακούφισης ή συμπαράστασης εκ μέρους κάποιου συριζαίου προδότη προς τους αστυνομικούς που διακινδυνεύουν τις ζωές τους κυνηγόντας αυτά τα ρεμάλια?

    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλβανοτσαμηδες(Cameria) + UCKαδες + Γκριζοι Λυκοι(MHP) + Αναρχικοι "αντιφασιστες" = LOVE FOR EVER!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών