Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 05, 2013

Νέο κατόρθωμα του ΚΚΕ: Πωλείται ο 902 και απολύονται οι εργαζόμενοι!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Καθόλου παράξενο για τους γνωρίζοντες την κοινή σιωνιστική προέλευση κομμουνισμού-καπιταλισμού. Ωστόσο τα ΜΜΕ τέτοιες ειδήσεις τις κάνουν γαργάρα για να νομίζει ο λαός ότι το ΚΚΕ μάχεται εναντίον του καπιταλισμού.

Δεν έχει τέλος η κατάντια και ο ξεπεσμός του ΚΚΕ, καθώς χωρίς ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σταθμό μένει, οριστικά πλέον, το ΚΚΕ. Η Ραδιοφωνική ΑΕ, η κομματική, δηλαδή, εταιρεία που είχε στην κατοχή της τόσο τους εν λόγω σταθμούς όσο και την άδεια χρήσης των συχνοτήτων από τους οποίους εκπέμπαν, μεταβιβάστηκε σε επιχειρηματία.

Η πώληση του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης του κόμματος, που κυοφορούνταν εδώ και μήνες, ολοκληρώθηκε, οι σχετικές υπογραφές μπήκαν, ενώ η συμφωνία περιλαμβάνει ρήτρες απαγορευτικές για το ενδεχόμενο...
υπαναχώρησης της μίας ή της άλλης πλευράς. Οι σχετικές ανακοινώσεις έγιναν ήδη στους εργαζόμενους των σταθμών από τη διεύθυνσή του ραδιοτηλεοπτικού 902, παρουσία του μέλους του Π.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Αρβανιτάκη ο οποίος έχει και την κομματική- πολιτική ευθύνη για τα κομματικά ΜΜΕ. Ο νέος ιδιοκτήτης έθεσε όρο να του παραδοθεί η Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ «καθαρή», δηλαδή χωρίς εργαζομένους. Αυτό σημαίνει πως όλοι οι εργαζόμενοι του 902 (τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού), που ανέρχονται περί τους 48, θα απολυθούν. Κι επειδή αυτό είναι παράνομο, αφού η εταιρεία θα μεταβιβαστεί εν λειτουργία, η ηγεσία του ΚΚΕ επέλεξε να εφαρμόσει το παρακάτω σχέδιο: οι εργαζόμενοι θα χωριστούν σε δύο ομάδες και θα περάσουν σε δύο κομματικές επιχειρήσεις από τις οποίες και θα απολυθούν χωρίς, όπως τους είπαν, να χάσουν εργασιακά τους δικαιώματα.

Τέλος, υπάρχει και μια μικρή ομάδα (περί τους 4 εργαζομένους) που απασχολούνται στην ιστοσελίδα του κόμματος 902.gr οι οποίοι θα υποβάλουν παραιτήσεις και θα επαναπροσληφθούν με αμοιβή τον μέσο εργατικό μισθό που προβλέπει το νέο καταστατικό του ΚΚΕ, δηλαδή με 600-800 ευρώ. Η μέθοδος των παραιτήσεων και της επαναπρόσληψης με τον προαναφερόμενο μισθό θα εφαρμοστεί και για τους εργαζόμενους που θα απομείνουν στον «Ριζοσπάστη» όταν ολοκληρωθούν οι απολύσεις. Εν τω μεταξύ ήδη η διεύθυνση του 902 άρχισε συζητήσεις με τους εργαζομένους που θα απολυθούν από τους οποίους ζητείται να αποδεχτούν κούρεμα των οφειλομένων τουλάχιστον κατά 40%. Η διαδικασία των απολύσεων και η τυπική μεταβίβαση της Ραδιοτηλεοπτικής ΑΕ στον νέο ιδιοκτήτη θα ολοκληρωθεί έως το τέλος του Αυγούστου. Σ' αυτό το διάστημα ο ραδιοφωνικός 902 θα παίζει μόνο μουσική κι ενδεχομένως να υπάρχει και κάποιο σύντομο δελτίο ειδήσεων.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι μέσα στο 2013 έχουν απολυθεί 22 δημοσιογράφοι από τον «Ριζοσπάστη», ενώ όπως καταγγέλλει ο δημοσιογράφος Κυριάκος Ζηλάκος, απολυμένος κι αυτός από την φυλλάδα, στον «Ριζοσπάστη» απασχολούνται συνταξιούχοι, μέλη του κόμματος που μαθαίνουν το ρεπορτάζ σε νέους «εθελοντές». Υπενθυμίζουμε ότι στην «τυποεκδοτική» οι απασχολούμενοι πληρώνονται με 500 ευρώ, ενώ στο Portal του 902 οι νέοι που προσλαμβάνονται λαμβάνουν αμοιβή 450 ευρώ. Συγχαρητήρια στον ανεπάγγελτο και παιδί του κομματικού σωλήνα Κουτσούμπα και την ηγετική, «συντροφική» του κλίκα. Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ξεπέρασαν σε αντεργατική αναλγησία την προκάτοχό του Αλέκα Παπαρήγα, ενώ εξελίσσονται και σε «Bussinesmen» αφού κλείνουν και. επιτυχημένες εμπορικές συμφωνίες. Το Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος (ΚΚΕ) δικαιολογεί πλήρως τον τίτλο του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

7 σχόλια:

  1. Εργάτη ακούμπα στα μπράτσα του Κουτσούμπα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουτσούμπα προχώρα, διέλυσέ τα όλα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τα λεφτα ποιος θα τα παρει?Θα γινει ανακατανομη του πλουτου και θα μοιραστουν στον λαο!Τυχερακηδες κουκουεδες παλι θα τα αρπαξετε!Αυτην την στιγμη ευχομαι να ημουν κομμουνιστης εστω και για λιγο να παρω και εγω εστω και λιγα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κ.Κ.Ε. ΚΑΙ ....ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΠΑ ΚΑΠΑ Ε*ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ*ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ*ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ*ΒΡΩΜΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ*ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ*ΠΟΥΛΑΤΕ ΡΕ????ΚΛΕΦΤΕΣ*ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ*ΔΟΥΛΟΙ*ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ*ΟΥΣΤ!!!!ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ *Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!!!!ΛΑΜΟΓΙΑ*ΒΡΩΜΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ!!!!ΟΥΣΤ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ΚΚΕ έχει τοποθετηθεί αναλυτικά και έχει εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους προχωράει στην πώληση της εταιρίας Ραδιοτηλεοπτική.Ο 902 δεν είναι επιχείρηση και το ΚΚΕ δεν είναι εργοδότης .Ο 902 τόσα χρόνια λειτουργούσε με την προσφορά και τη στήριξη των κομματικών μελών και των άλλων εργαζομένων και φίλων του Κόμματος.Η καπιταλιστική κρίση λοιπόν που τσακίζει κάθε λαικό δικαίωμα και όπως πάντα πατάει στις πλάτες του λαού για να ξεπεραστεί, δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει το ΚΚΕ.Έτσι λοιπόν πάρθηκε η απόφαση αυτή γιατί πρώτα και κύρια κυριαρχεί η ανάγκη να ικανοποιηθούν οι υποχρεώσεις του σταθμού στους εργαζόμενους και τα ασφαλιστικά ταμεία.Ας μην τυφλωνόμαστε λοιπόν από τον αντικομμουνισμό γύρω μας και ας ανοίξουμε τα μάτια μας να δούμε ποιος είναι ο πραγματικός υπαίτιος για την σημερινή κατάσταση...Το σίγουρο είναι ότι οι φίλοι του Κόμματος και του σταθμού θα υπερασπιστούν το Κόμμα και την πολιτική του και θα βρουν τον τρόπο να αναπληρωθεί το κενό στην ενημέρωση που αφήνει η έλλειψη του 902.Αυτό ακριβώς είναι που τους πονάει,ότι το ΚΚΕ έχει τη δύναμη και παρά τις δυσκολίες και την επίθεση που δέχεται θα στέκεται όρθιο!Είναι το μόνο κόμμα που δεν μπορούν να το βάλουν στο χέρι και για αυτό το φοβούνται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών