Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 14, 2013

Αμερικανική αεροπορική βάση στην Καλαμάτα - Ορμητήριο για βομβαρδισμούς σε Συρία και Ιράν!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Ελλάδα είναι ένα θλιβερό προτεκτοράτο των Αμερικανοσιωνιστών. Οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής αγωνίζονται για να σπάσουν τα Αμερικανοσιωνιστικά δεσμά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν και δεν διαψεύστηκαν, στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας θα εγκατασταθεί αμερικανική βάση μη επανδρωμένων αεροσκαφών! Η συμφωνία έγινε προ ημερών στις ΗΠΑ από τον αρμόδιο υπουργό Αμύνης, Αβραμόπουλο, και επισφραγίστηκε κατά τη συνάντηση Ομπάμα-(φον) Αντωνάκη. Άμεση ήταν η αντίδραση της...
Χρυσής Αυγής Καλαμάτας, που εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

 ”Η επίσκεψη Σαμαρά στις Η.Π.Α. είχε μεγάλη επιτυχία για τους αμερικανοσιωνιστές, αφού  «τακτοποίησαν» με τον καλύτερο τρόπο πολλές «εκκρεμότητες». Μία από τις συμφωνίες που υπογράφηκαν για το συμφέρον των ”συμμάχων” (άμα έχεις τέτοιους σύμμαχους τι τους θέλεις τους εχθρούς.), ήταν και η δημιουργία Αμερικανικής αεροπορικής  βάσης στην Καλαμάτα. Φαίνεται ότι ο ”ηγέτης” Φον Αντωνάκης, από τις πολλές φορές που έχει δηλώσει ότι είναι Μεσσήνιος, πότε από την Πύλο και πότε από την Καλαμάτα, θεωρεί την Μεσσηνία τσιφλίκι του και ως εκ τούτου παραχωρεί Γη και Ύδωρ στους δυνάστες μας. Ο κύριος ”ΝΑΙ σε όλα” προσφέρει την αεροπορική βάση της Καλαμάτας για να εξυπηρετήσει τα σχέδια των αμερικανοσιωνιστών για εξαπόλυση επιθετικών πολέμων, πιθανότατα αυτή την φορά κατά της Συρίας και του Ιράν, βάζοντας την πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή στο μάτι του κυκλώνα. Μετά το ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ του Λεωνίδα και το ΟΧΙ του Μεταξά, ερχόμαστε στο ”πάρτε τα όλα” του Αντώνη Σαμαρά. Με ποιο άραγε αντάλλαγμα; Μήπως λίγους ακόμα μήνες πρωθυπουργίας;

Από κει κι έπειτα, είναι μεγίστη υποκρισία να εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ αντίθετος στην εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας στους Αμερικανοσιωνιστές, σαν να μην είχε -μόλις προ εξαμήνου- επισκεφθεί την Αμέρικα ο αρχηγός του, mister Tsipras, που γύρευε τι μυστικές συμφωνίες υπόγραψε εκεί.

Εξάλλου, όπως αποκαλύπτει το «Έθνος της Κυριακής», ο «πλανητάρχης» και οι σκοτεινές δυνάμεις που εκπροσωπεί- μόνο την Χρυσή Αυγή φοβούνται και ούτε καν ασχολούνται με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ. Προφανώς, γιατί αυτούς τους έχουν στο χέρι. Ιδού το σχετικό ρεπορτάζ της φυλλάδας του Μπόμπολα: «Είναι εντυπωσιακό ότι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ασχολήθηκε με τη ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή, η οποία εισήγαγε στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό μεθόδους μαφίας. Το θέμα της ναζιστικής Χ.Α. χαρακτηρίζεται πολύ ευαίσθητο, καθώς παρουσιάζει επικίνδυνη αντιαμερικανική και αντισημιτική συμπεριφορά. Οι γραφειοκράτες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς τη δράση της και διατηρούν συνεργασία με το Εβραϊκό Λόμπι, τους Ελληνοαμερικανούς και την Αθήνα για την αντιμετώπισή της»”.

8 σχόλια:

  1. "Αμερικανική αεροπορική βάση στην Καλαμάτα - Ορμητήριο για βομβαρδισμούς σε Συρία και Ιράν!"

    ΟΧΙ

    Δεν θα γίνουμε πάλι τσιμπούκι στην γειτονιά για να γουστάρει και να τζιράρει ο διεθνιστής παιδόφιλος ρατσιστής περιτομημένος τοκογλύφος.

    Εκτός και εάν :

    α)Επιστραφεί στο ακέραιο ο Ελληνικός χρυσός συν το κόστος της ψυχικής οδύνης που μας προκάλεσαν όλα αυτά τα χρόνια οι Ναζί σιωνιστές.

    β)Μηδενιστούν όλα τα δάνεια στους τοκογλύφους του μανχάταν του ΔΝΤ και της Ευρώπης.

    γ)Επιστραφεί ολόκληρη η Κύπρος στην μητέρα Ελλάδα.

    δ)Εξαφανιστούν άπαντες οι αμερικάνοι πράκτορες από τη κάθε τρύπα στην Ελλάδα στην οποία κρύβονται και επιχειρούν.

    ε)Τιμωρία και εκμηδενισμός της τουρκίας, επιστροφή των Ελληνικών περιοχών μέχρι και τον Πόντο.

    δ) Εξαφανιστούν οι αμερικάνοι από τη βάση στο κοσσυφοπαίδιο.

    ζ)Εξαφανιστεί ο πολυ-πολιτισμός από την Ελλάδα.

    (Αυτά για να αρχίσουμε να μιλάμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΑΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ.ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΛΕΓΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΧΕΣΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ.ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΥΡΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΣΙΩΠΗΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΥΤΗ,ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΣΑΘΡΗ ΣΤΑΣΗ,ΕΙΔΙΚΩΣ ΑΝ ΟΝΟΜΑΖΕΣΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ,ΚΑΙ ΔΗ ΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΙΩΠΑΣ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ.ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΘΑ ΕΙΤΩ ΜΙΑ ΓΕΝΝΑΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΤΕΛΙΚΑ; ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πυρήνας Καλαμάτας σχεδιάζει ήδη να προβεί σε δυναμική ενέργεια διαμαρτυρίας στο αεροδρόμιο.

      Σωστά τα λες, αλλά μην είσαι τόσο βιαστικός στις κρίσεις σου.

      Διαγραφή
    2. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΣΟΝΟΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΕΤΑ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΠΡΟΚΑΝΑΛΑ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ...ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ...!!!

      Διαγραφή
  4. ΑΦΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών