Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 13, 2013

Ο "αιώνιος Εβραίος"


Όλοι ξέρουμε ότι οι Εβραίοι από την αρχή της υπάρξεως τους σε αυτόν τον πλανήτη, παρασιτούσαν εις βάρος κυρίαρχων κρατών και Eθνών, με προτίμηση τους πολιτιστικά και ιδιαιτέρως οικονομικά ακμαίους λαούς. Για αυτόν τον λόγο και ήταν, είναι και θα είναι από όλους ανεπιθύμητοι. Αυτό που σήμερα θα δούμε είναι περίπου πόσοι είναι κατά προσέγγιση αυτήν τη στιγμή στον κόσμο και που κυρίως ζούνε.
 
Οι Εβραίοι λοιπόν ποτέ δεν..... στέριωσαν κάπου, γιατί πάντα προσπαθούσαν να ευημερήσουν εις βάρος των κατοίκων των κρατών που τους φιλοξενούσαν. Ακόμα και στην Ελλάδα (ιδιαίτερα στην Μακεδονία και την Ήπειρο) είχαν δημιουργήσει έναν πολύ σημαντικό πυρήνα. Οι Εβραίοι όμως πάντα είχαν μια και μόνο επιδίωξη. Και όταν οι ΗΠΑ ξεμπέρδεψαν από εμφυλίους πολέμους, πολέμους για ανεξαρτησία κλπ... και άρχισαν να δημιουργούν το "Αμερικανικό οικονομικό θαύμα" δίνοντας σάρκα και οστά στο “Αμερικανικό όνειρο” οι Εβραίοι μυρίστηκαν το χρήμα και ξεκίνησαν μαζικά προς την νέα αυτή γη της επαγγελίας. 
Τα κύματα μετανάστευσης προς τις Ηνωμένες Πολιτείες στην αρχή του 19ου αιώνα, η δίωξη του εβραϊκού στοιχείου στην Ευρώπη κατά το υποτιθέμενο «Ολοκαύτωμα» όπως και η εγκαθίδρυση του κράτους του Ισραήλ (και της μετέπειτα Εβραϊκής εξόδου από τα Αραβικά εδάφη) είχαν όλα μαζί ως αποτέλεσμα σημαντικές μετακινήσεις μεταξύ των πληθυσμιακών κέντρων του παγκόσμιου εβραϊκού στοιχείου κατά τον 20ό αιώνα. 

Προς το παρόν, η μεγαλύτερη εβραϊκή κοινότητα βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, με σχεδόν 5,7 εκατομμύρια Εβραίους. Και σε άλλα μέρη όμως της αμερικανικής ηπείρου υπάρχουν επίσης μεγάλοι εβραϊκοί πληθυσμοί, όπως στον Καναδά και την Αργεντινή, και μικρότεροι πληθυσμοί στη Βραζιλία, το Μεξικό, την Ουρουγουάη, τη Βενεζουέλα, τη Χιλή και σε διάφορες άλλες χώρες. 
 
Ο μεγαλύτερος πληθυσμός Εβραίων στην Δυτική Ευρώπη βρίσκεται στη Γαλλία με 600.000 Εβραίους, η πλειονότητα των οποίων είναι μετανάστες (ή απόγονοι μεταναστών) από βορειοαφρικανικές αραβικές χώρες όπως η Αλγερία, το Μαρόκο και η Τυνησία. Υπάρχουν πάνω από 265.000 Εβραίοι στο Ηνωμένο Βασίλειο. Για την Ανατολική Ευρώπη τώρα υπολογίζεται ότι υπάρχουν περίπου 500.000 έως και πάνω από 2 εκατομμύρια Εβραίοι στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, χωρίς να είναι δυνατό να καθοριστούν τα ακριβή στοιχεία. Η γρηγορότερα αναπτυσσόμενη εβραϊκή κοινότητα στον κόσμο, εκτός του Ισραήλ, βρίσκεται στη Γερμανία και ιδιαίτερα στην πρωτεύουσα της το Βερολίνο. Δεκάδες χιλιάδες Εβραίοι από το πρώην Ανατολικό Μπλοκ έχουν εγκατασταθεί στη Γερμανία μετά την πτώση του τείχους του Βερολίνου. 
Οι αραβικές χώρες της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής αποτέλεσαν κατοικία περίπου 900.000 Εβραίων έως το 1945. Τα εγκλήματα που συντελέστηκαν κατά την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ έκαναν σχεδόν όλους εκείνους τους Εβραίους να είναι ανεπιθύμητοι και μισητοί και τους ανάγκασαν να καταφύγουν στο Ισραήλ, στη Βόρεια Αμερική και στην Ευρώπη τη δεκαετία του 1950. Σήμερα, περίπου 8.000 Εβραίοι παραμένουν σε αραβικά κράτη. Το Ιράν έχει περίπου 25.000 Εβραίους, από τους 100.000 που είχε πριν από την επανάσταση του 1979. Μετά την επανάσταση, κάποιοι από τους Εβραίους του Ιράν μετανάστευσαν στο Ισραήλ ή στην Ευρώπη αλλά οι περισσότεροι από αυτούς μετανάστευσαν (μαζί με τους Ιρανούς αμερικάνοφιλους πολέμιους της επανάστασης του ’79) στις Ηνωμένες Πολιτείες (και ειδικά στο Λος Άντζελες). 

Το απλό συμπέρασμα είναι ότι είναι περισσότεροι από ότι νομίζουμε και ότι το στερεότυπο των κακομοίρηδων και μονίμως αδικημένων που εντέχνως έχουν καταφέρει να περάσουν εδώ και πολλά χρόνια στην παγκόσμια κοινή γνώμη είναι ένα ακόμα τεράστιο εβραϊκό ψεύδος. Είναι πολλοί, είναι παντού και έχουν τεράστια συγκέντρωση πλούτου και εξουσιών και ο μόνος αντίπαλος που είναι ικανός να τους τρομοκρατήσει ξανά είναι οι ελεύθεροι, ενωμένοι και συνειδητοί Λευκοί Άνθρωποι.

6 σχόλια:

  1. Για την Ελλάδα?Κανένα σχόλιο.Ετσι κι'αλλιως τήν Ελλάδα τήν κυβερνούν 100αδες χρόνια τώρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στη Χώρα μας φιλοξενούνται περί τις 4500. Οι περισσότεροι, περί τις 3000 κατοικούν στην Αθήνα, 900 Θεσσαλονίκη και 230 Λάρισα. Υφίστανται ολιγάριθες κοινότητες σε Χαλκίδα,Βόλο, Τρίκαλα,Ιωάννινα και Κέρκυρα.
      Στην Ρόδο, που δεν είχε απομείνει κανένας, τελευταία έχουν εγκατασταθεί καμιά σαρανταριά που προσπαθούν να επανασυστήσουν την ισραηλιτική κοινότητα,πράγμα πολύ ύποπτο, διότι κατά το περελθόν είχαν εντοπιστεί να ασκούν κατασκοπεία υπερ των Τούρκων.

      Διαγραφή
  2. ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΛΕΧΘΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΕΒΡΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΛΑΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΛΑΓΝΟΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ .
    ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΑΛΑΞΟΥΝ ΓΝΩΜΗ .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://originalmakedon.blogspot.com/2013/08/blog-post_10.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΛΕΠΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών