Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 01, 2013

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ-ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΣΕ ΛΕΥΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ, ΓΙΑ… ΠΛΑΚΑ!!!

gfbgnsn
Έναν νέο τρόπο για να «σπάσουν πλάκα» βρήκαν στο κάργα… πολυπολιτισμικό Λονδίνο τρεις «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες», ένας Αφρικανός και δύο Πακιστανοί. Έριξαν βιτριόλι στο πρόσωπο μιας 44χρονης μητέρας δύο παιδιών, που εκείνη την ώρα γύριζε μαζί με τα παιδάκια της στο σπίτι τους.
Ιδού τι αναφέρει σχετικά η βρετανική Mail Online:
«Τα μέλη μιας συμμορίας που γελούσαν καθώς περιέλουζαν μια γυναίκα με οξύ ενώ πήγαινε μαζί με τα ηλικίας έξι χρονών δίδυμα στο σπίτι της από το σχολείο, φυλακίστηκαν.
Οι επιτιθέμενοι ακούστηκαν να γελάνε, καθώς ψέκαζαν με οξύ την Βρετανίδα μητέρα που ούρλιαζε μπροστά στα δύο αγόρια της έξω από το Δημοτικό Σχολείο Upton Cross στο Upton Park, ανατολικά του Λονδίνου.
Μιλώντας μετά την επίθεση η γυναίκα, η.....
οποία υπέστη φρικτά εγκαύματα στο πρόσωπο και το σώμα της, είπε: «είδα έναν άνδρα να με προσεγγίζει ο οποίος είχε μαζί του κάτι σαν μπουκάλι.
«Το έριξε πάνω μου και μετά από λίγα δευτερόλεπτα άρχισε να με καίει. Άρχισα να φωνάζω: “Σας παρακαλώ βοηθήστε με! Σας παρακαλώ βοηθήστε με! “”
Ο 25χρονος Αφρικανός Yannick Ntesa, φέρεται να είναι αυτός που την ψέκασε και μετά μπήκε σε ένα κόκκινο BMW, μαζί με τον 28χρονο Abdul Motin, και τον 31χρονο Ahad Miah.
Η 44χρονη μητέρα, από το Plaistow, κατέφυγε στο σπίτι ενός γείτονα που της έριξε νερό πάνω στα ρούχα της που καίγονταν.
Από το οξύ κάηκε η τσάντα του γιου της, ενώ μία άλλη μητέρα επίσης υπέστη ελαφρά τραύματα από την επίθεση (έγινε στις 24 Μαρτίου 2011).
Το θύμα μεταφέρθηκε στο Royal London Hospital και αργότερα μεταφέρθηκε σε ειδική μονάδα για εγκαύματα στο Chelmsford, Essex…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών