Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 15, 2013

Κοσμοσυρροή στο Δημαρχείο Νεμέας για την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής - Φωτογραφίες, Βίντεο


Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συγκέντρωση στο Δημαρχείο της Νεμέας, του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία είχε ανακοινωθεί ότι θα λάμβανε χώρα το βράδυ της 13ης Αυγούστου 2013, με θέμα την διαχείριση των απορριμμάτων, μείζον θέμα για τους κατοίκους της περιοχής και ομιλητές τον Σ. Μπούκουρα βουλευτή Κορινθίας και τον Η. Παναγιώταρο βουλευτή Β’ Αθηνών.

Την εκδήλωση τίμησε με την έκτακτη παρουσία του ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος...
παραχώρησε συνέντευξη στον τοπικό Τύπο και ακολούθως έβγαλε έναν δυναμικό πολιτικό λόγο στο κατάμεστο Δημαρχείο της Νεμέας. Η ομιλία του διεκόπη πολλές φορές από τα χειροκροτήματα των παρισταμένων.






Σε αυτήν αναφέρθηκε στα σημαντικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν σε ολόκληρη τη χώρα οι Έλληνες αγρότες, οι οποίοι ευρίσκονται κυριολεκτικά στο απόσπασμα της συγκυβέρνησης του Μνημονίου. Κατήγγειλε με σφοδρότητα την διαπλοκή, η οποία υπάρχει στα δημόσια έργα για δεκαετίες ολόκληρες και συνεχίζεται και σήμερα αφού το καθεστώς της διαφθοράς και των «ημετέρων» επικρατεί και στην παρούσα πολιτική κατάσταση.


Δήλωσε κατηγορηματικά ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι παρούσα στην μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών και ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με κανένα από τα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου. Κατηγόρησε ευθέως την κυβέρνηση Σαμαρά και τα ΜΜΕ της διαπλοκής για το βρώμικο πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής και είπε χαρακτηριστικά ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν κάνει πίσω και ούτε πρόκειται να την σταματήσουν οι ψεύτες και οι κλέφτες! Ιδιαίτερα θερμή ήταν η ανταπόκριση των κατοίκων της Νεμέας μιας πόλεως της Πελοποννήσου, στην οποία υπάρχει ως γνωστόν γραφείο της Χρυσής Αυγής.


πηγή

1 σχόλιο:

  1. Nομιμοποιούν 150.000 λαθρομετανάστες ,άμεσα.. Αλλοιωνουν τον πληθυσμο και παραδίδουν την Ελλάδα αμαχητί . Ειναι προδότες και πρέπει να φύγουν Α Μ Ε Σ Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών