Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 26, 2013

NEWSBOMB: ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ… ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ!

dimoskopisi1
Εδώ και δύο μήνες έχει να εμφανιστεί στη δημοσιότητα δημοσκόπηση. Μήπως δε γίνονται λόγω θέρους, γιατί λείπει ο κόσμος σε διακοπές; Αυτό μπορεί να ίσχυε μέχρι το 2009, αλλά όχι τα επόμενα χρόνια. Βλέπετε, ο κόσμος δεν έχει λεφτά πλέον για να πάει διακοπές κι εκείνοι οι λίγοι που πήγαν, προτίμησαν τον Αύγουστο, όπου πράγματι, ναι, δεν γίνονται δημοσκοπήσεις. Τι απέγιναν όμως οι δημοσκοπήσεις του Ιουλίου; Γιατί χάθηκαν; Γράφει σχετικά ο δημοσιογράφος Μάρκος Μουζάκης σε άρθρο του με τίτλο «Βρε μπας και δεν είναι ο γιαλός στραβός;», στην ιστοσελίδα Newsbomb:
«Απορούν, πληροφορήθηκα, επιτελείς της κυβέρνησης με.....
την διαμόρφωση των δημοσκοπικών τάσεων όπως αυτές καταγράφηκαν τον Ιούλιο, αν και δεν δημοσιοποιήθηκαν (το γιατί μην το ψάχνετε, οι επιχειρήσεις παραπληροφόρησης να ‘ναι καλά!). Απορούν με την διαπίστωση της σοβαρής ανόδου των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής…
Απορούν απ’ την άλλη με τις καθοδικές τάσεις της Ν.Δ. και τη νέα «βουτιά» του ΠΑΣΟΚ, που απειλείται με εξαφάνιση παρά τις φιλότιμες για το αντίθετο επιχειρήσεις χειραγώγησης από… μεγάλα κανάλια και άλλα συστημικά, καθεστωτικά ΜΜΕ και δημοσιογράφους!».
(ΥΓ): Όσο και να το κρύβουν, το αναπόφευκτο για το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα έρχεται. Ολοταχώς! Και είναι η Χρυσή Αυγή!

6 σχόλια:

  1. Αν τολμούν ας κάμουν εκλογές στο πυρ το εξώτερον θα βρεθούν οι προδότες .
    Να το βάλετε καλά στο τσερβελο σας ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΕΝΩΘΗΤΑΙ ΜΌΝΟ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΊΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΊΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΊΔΑΣ .
    ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ τα σα εκ των σω συν προσφέρωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ν'ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΕΣ.Τ'ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ Τ'ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΣΕ 2ο ΓΥΡΟ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΠΑΤΖΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΩΝ.ΘΑ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ.ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΤΡΩΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΙ'Ο ΛΑΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΓΩΝΑΣ.ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ,ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστός ο κύριος συναγωνιστης . Η ώρα των Ελλήνων ερχεται για να πάρουμε την πατρίδα μας ξανά οριστικά αυτή την φορά στα χέρια μας .
    Ο ΘΕΟΣ των Ελλήνων πάντα μαζί μας.
    Καλή αντάμωση στις κάλπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εβραιομασωνε βουλωστο και τραβά στην στοά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι, δεν "την" λες με το ονομα "της" ρε φιλε;.. "Τσελση", "την" λενε οι φιλοι....

      Διαγραφή
  5. 5:41 μ.μ. ΛΟΥΓΚΡΑ ΤΣΕΛΣΙ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ Η ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΕΣΕΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών