Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 25, 2013

ΔΗΜOΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΚ: Η Ελλάδα πεθαίνει και γερνάει - Μας αντικαθιστούν με λαθρομετανάστες!


ΔΗΜOΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΚ: Η Ελλάδα πεθαίνει και γερνάει - Μας αντικαθιστούν με λαθρομετανάστες!

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία της απογραφής του 2011 που δημοσιεύτηκαν από την ΕΛΣΤΑΤ, ιδιαιτέρως αν αυτά συγκριθούν με τα αντίστοιχα στοιχεία της απογραφής του 2001. Το πρώτο που οφείλει να παρατηρήσεις κανείς κοιτώντας και συγκρίνοντας τις δύο αυτές απογραφές είναι ότι ενός μίας δεκαετίας είναι ότι ο Ελληνικός πληθυσμός έχει συρρικνωθεί κατά 269.016 άτομα. Το δεύτερο είναι ότι έχει παρατηρηθεί μία αύξηση του μέσου όρου ηλικίας του πληθυσμού της χώρας κατά 1,3 έτη, δηλαδή από 40,6 έτη στα 41,9 έτη, στατιστικό που είναι ακόμα χειρότερο δεδομένου ότι σε αυτό περιλαμβάνονται και οι αλλοδαποί που έχουν πολύ χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας.
Το ποσοστό των.....
αλλοδαπών που διαμένουν στην χώρα παραμένει αβεβαίο, αφού οι περισσότεροι εξ αυτών δεν διαθέτουν κανενός είδους πιστοποιητικό έγγραφο, παρά μόνο πλαστά, και δεν απεγράφη ως όφειλε. Παρόλα αυτά από τους που απογράφηκαν φαίνεται ότι υπήρξε μία αύξηση του πληθυσμού των αλλοδαπών κατά 20% περίπου. Βέβαια αυτό δεν περιλαμβάνει τις ορδές των παράνομων βαρβάρων που κατακλύζουν την Ελλάδα, αφού όπως προείπαμε δεν απογράφηκαν. Για να δείτε το πόσο απέχουν τα στοιχεία από την πραγματικότητα να σας αναφέρουμε το εξής. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ στην Ελλάδα κατοικούν μονάχα 34.177 πακιστανοί, γεγονός που έρχεται σε πλήρη διάσταση με την πραγματική εικόνα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες στις γειτονιές τους. Αντιστοίχως για κάθε Άγγλο υπήκοο που βρίσκεται στην Ελλάδα έχουμε δύο Πακιστανούς, ενώ οι Ινδοί είναι περίπου ίσοι με τους Άγγλους. Οι κάτοικοι των αγροτικών περιοχών μπορούν να βεβαιώσουν, φυσικά, ότι τα εν λόγω στοιχεία είναι γελοία.
Ακόμα, όμως, και με αυτή την τερατώδη απόκλιση από την πραγματικότητα ο αριθμός των αλλοδαπών δεν μπορεί να περιοριστεί σε λογικά επίπεδα. Έτσι σύμφωνα με τα προφανώς λάθος στοιχεία έχουμε ότι 911.929 αλλοδαποί απογράφησαν το 2011, γεγονός που καθιστά μετριοπαθή την εκτίμηση για 3 εκατομμύρια ξένων που ζουν στην Ελλάδα. Σαφές καθίσταται λοιπόν το συμπέρασμα ότι η Ελλάδα βρίσκεται ενώπιον ενός εφιαλτικού μέλλοντος κατά την οποία σταδιακά ο πληθυσμός της χώρας θα αντικατασταθεί με έναν εσμό αλλόφυλων και αλλόθρησκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών