Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 03, 2013

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

??????????

Η Χρυσή Αυγή στο Γράμμο: Σοκ και δέος για μνημονιακούς και πάσης φύσεως προσκυνημένους από την παρουσία των Ελλήνων Εθνικιστών. Πάνω από 300 Χρυσαυγίτες πραγματοποίησαν το μακρύ ταξίδι μέχρι το χωριό Βούρμπιανη του Γράμμου και έδωσαν βροντερό παρών στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τη Νίκη του Εθνικού Στρατού επί των κομμουνιστοσυμμοριτών.....


Οι Βουλευτές του Κινήματος Χρήστος Παππάς, Μιχαήλ Αρβανίτης, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, καθώς επίσης και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Χρήστος Ρήγας, κόσμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και έδωσαν τον παλμό που επιβάλλονταν από τις περιστάσεις.

Συναγωνιστές από όλες τις περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, από Πρέβεζα, Άρτα, Ιωάννινα, ακόμα και από την Τ.Ο Άνω Λιοσίων, είχαν από νωρίς το πρωί επιβλητική και συντεταγμένη παρουσία έμπροσθεν του Μνημείου των Πεσόντων. Για πρώτη φορά μετά από πολλές δεκαετίες τόσοι πολλοί νέοι άνθρωποι, εκατοντάδες «παιδιά με τις μαύρες μπλούζες», έδωσαν με την παρουσία τους πνοή σε μία εκδήλωση που λόγω της αδιαφορίας και της αποχής της Πολιτείας αργόσβηνε. Οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής απέδειξαν ότι αποτελούν το μέλλον αυτού του τόπου, καθώς δεν υπάρχει καμία άλλη δύναμη, παράταξη ή παράγοντας  που να διαθέτει την απαιτούμενη ζωτικότητα για τη σωτηρία της Πατρίδος. Το Εθνικιστικό Κίνημα συσπειρώνει στις τάξεις του όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του Έθνους. Όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που πλησιάζουν τη Χρυσή Αυγή και βιώνουν το πρωτόγνωρο αίσθημα του να αγωνίζεται κανείς για την απελευθέρωση της Πατρίδας του.
Τα συνθήματα «Αίμα-Τιμή-Χρυσή Αυγή» και «Αλήτες Προδότες Κομμουνιστές» δόνησαν την ατμόσφαιρα και αντήχησαν στις πλαγιές του Γράμμου, εκεί που έδωσαν σκληρές μάχες και πολύ περισσότερο την ίδια τους τη ζωή χιλιάδες Έλληνες Αξιωματικοί και Οπλίτες. Ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Παππάς συνεπήρε με το λόγο του και καθήλωσε τους συγκεντρωμένους τόσο με την εις βάθος ανάλυση των δραματικών γεγονότων του Αντισυμμοριακού Αγώνος 1946-1949 όσο και με την γλαφυρή παρουσίαση των τρεχουσών πολιτικών εξελίξεων. Ο Συναγωνιστής Παππάς τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή έχει κηρύξει ανένδοτο αγώνα κατά του Μνημονίου και των Εθνοπροδοτών που μας Κυβερνούν με κορυφαίο τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.Μετά το πέρας των ομιλιών, οι Βουλευτές και τα Στελέχη της Χρυσής Αυγής κατέθεσαν στεφάνια στο Ηρώο των Πεσόντων. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό μας Ύμνο.
Κατάθεση στεφάνου από τον Συναγωνιστή Χρήστο Παππά


Κατάθεση στεφάνου από τον Συναγωνιστή Χρήστο Ρήγα

Κατάθεση στεφάνου από τον Συναγωνιστή Μιχαήλ Αρβανίτη

Κατάθεση στεφάνου από τον Συναγωνιστή Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση

Εκεί βεβαίως τελείωσε η ημέρα για όλους τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Όχι όμως για τους Χρυσαυγίτες, οι οποίοι υπό την καθοδήγηση των Βουλευτών και του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική «έφοδο» στον Τελωνειακό σταθμό της Κακαβιάς. Ήταν πραγματικά η κορυφαία στιγμή της ολοήμερης δράσης που ανέδειξε το πνεύμα του Χρυσαυγιτισμού, της ακατάβλητης μαχητικότητας που διακατέχει όσους αγωνίζονται μέσα από τις τάξεις του Κινήματός μας.

Η Χρυσή Αυγή γνωρίζει πολύ καλά τον πόλεμο που έχει κηρύξει και διεξάγει εναντίον της το Σύστημα. Γι’ αυτό βρίσκεται διαρκώς σε εγρήγορση και κινητοποίηση μάχης. Όπως νίκησαν οι Γραμμομάχοι, έτσι θα νικήσει και η Χρυσή Αυγή. Η Επανάσταση των Εθνικιστών είναι νομοτελειακή, μόνο που θα διαφέρει ουσιωδώς από την εξέγερση που ευαγγελίζονται οι Αριστεροί. Η δική μας Επανάσταση θα είναι συντεταγμένη και γιʼ αυτό νικηφόρα.

Ραντεβού για του Χρόνου στο Γράμμο, ραντεβού για τις 8 Σεπτεμβρίου στις Θερμοπύλες, στις 15 Σεπτεμβρίου στο Μελιγαλά και σε κάθε δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής. Συστήνουμε στους αντιπάλους μας να μην απορούν με την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Οι Χρυσαυγίτες αντιλαμβάνονται τη ζωή τους ως διαρκή αγώνα, την κάθε μέρα ως μία μάχη. Αυτός είναι ο λόγος που προχωρούν ακάθεκτοι τώρα που η Πατρίδα το χρειάζεται, τώρα που δεν επικρατούν συνθήκες συμβιβασμού και εφησυχασμού, αλλά δυναμικής προσπάθειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών