Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 26, 2013

Παραλήρημα από την φυλλάδα του μεγαλοεργολάβου του δημοσίου: “Μάθημα μίσους στα σχολεία”


Παραλήρημα από την φυλλάδα του μεγαλοεργολάβου του δημοσίου: “Μάθημα μίσους στα σχολεία”

«Μάθημα μίσους στα σχολεία», τιτλοφορείται ένα ακόμη συκοφαντικό δημοσίευμα της φυλλάδας του μεγαλοεργολάβου του δημοσίου, το οποίο εντάσσεται στην εκστρατεία λασπολογίας του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Οι κατ' εργολαβία υβριστές και συκοφάντες των Ελλήνων Εθνικιστών, αναπαράγουν τις γραφικές μέχρι γελοιότητας κραυγές μαρξιστών καθηγητών, οι οποίοι θεωρούν πως οι σχολικές αίθουσες είναι πρόσφορο έδαφος της ανθελληνικής τους προπαγάνδας.
Το εμετικό δημοσίευμα των χειροκροτητών του Τζέφρυ Παπανδρέου, κάνει λόγο για εισβολή της Χρυσής Αυγής στις αίθουσες διδασκαλίας, με κηρύγματα μίσους και πράξεις βίας! Δίχως να παραθέτει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ για να στηρίξει τις........
ανυπόστατες και στημένες αυτές κατηγορίες, η φυλλάδα καταφεύγει στην προσφιλή της τακτική: κατασκευάζει ανώνυμους και απρόσωπους «καθηγητές» οι οποίοι δήθεν καταγγέλλουν εξωσχολικούς που δήθεν «προσπαθούν να εντάξουν αγόρια και κορίτσια σε ομάδες κρούσης». Είναι της μόδας άλλωστε τελευταία, για τους επαγγελματίες ρουφιάνους της εξαπάτησης, οι «ομάδες κρούσης» και τα «τάγματα εφόδου».
Επιπρόσθετα, επιχειρείται η δημιουργία σκηνικού έντασης στα σχολεία, μιας και οι «ανώνυμοι καθηγητές» (στα πρότυπα μιας πιο. εκλεπτυσμένης έκφρασης των «ανώνυμων αλκοολικών»!) καταγγέλλουν πως οι Χρυσαυγίτες επιδιώκουν να εκφοβίσουν μετανάστες μαθητές, αλλά και εκπαιδευτικούς και μαθητές με αντιφασιστική δράση. Μάλιστα οι ίδιοι αυτοί «καθηγητές», κάνουν λόγο για πυρήνες της Χρυσής Αυγής στα περισσότερα σχολεία της Αττικής. Για να δώσουν τέλος, μεγαλύτερη δόση μυστηρίου στις φαντασιόπληκτες ιστορίες τους, τις οποίες δεν πιστεύουν πια ούτε οι ζουλού συνοδοιπόροι τους, αναφέρονται στον φόβο, «ο οποίος αποτρέπει πολλούς καθηγητές από το να καταγγείλουν συγκεκριμένα περιστατικά». Δημοσιογραφίσκοι και αριστεριστές καθηγητές (κατ' εξοχήν χωροφύλακες του Καθεστώτος της διαφθοράς και της μίζας), είναι χαρακτηριστικά γελοίοι και δεν το κρύβουν διόλου!
Επί της ουσίας, οι δημοσιογραφικοί λακέδες ανησυχούν ιδιαιτέρως για την απήχηση των θέσεων του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή στην Ελληνική Νεολαία. Τρέμουν στην ιδέα πως το μαρξιστικό μονοπώλιο στο χώρο της εκπαίδευσης καταρρέει, μαζί με το κλίμα τρομοκρατίας το οποίο είχαν απλώσει μαρξιστές καθηγητές πάνω από τους Έλληνες μαθητές. Χάρη στη Χρυσή Αυγή, οι Έλληνες μαθητές αρνούνται πια να ανέχονται την ανθελληνική, ανιστόρητη και δογματική προπαγάνδα καθηγητών, η οποία καλλιεργήθηκε επί σειρά ετών, καθιστώντας την Ελληνική Νεολαία έρμαιο διεφθαρμένων κυβερνήσεων και όμηρο του άθλιου κομματικού κράτους της μεταπολίτευσης.
Επειδή τέλος, οι στρατευμένοι δημοσιογράφοι της κιτρινοφυλλάδας θεωρούν τον Ελληνικό Λαό ανόητο (πριν μερικά μόνο έτη τον θεωρούσαν «λαό διεφθαρμένων», όπως χαρακτηριστικά διατυμπάνιζε ο αγαπημένος της ρυπαροφυλλάδας Τζέφρυ Παπανδρέου σε όλο τον κόσμο), αξίζει να επισημάνουμε δύο από τα σημεία της αναφοράς Δένδια κατά της Χρυσής Αυγής και αφορούν τον χώρο της δημόσιας εκπαίδευσης. Είναι ευνόητο, πως το «έγκυρο» δημοσίευμα της φυλλάδας του μεγαλοεργολάβου χρήζει τόσης σοβαρότητας, όσης και οι καταγγελίες Δένδια:
ΡΑΦΗΝΑ
Πολίτης, που εργάζεται στο 3ο νηπιαγωγείο της Ραφήνας, ενόρκως κατήγγειλε ότι την 5-6-2013 και περί ώρα 11:00 ,την ώρα του διαλείμματος των νηπίων, δέχθηκε μία κλήση με απόκρυψη αριθμού από κάποιον άγνωστο άνδρα ο οποίος της είπε τα εξής «.Χρυσή Αυγή . να διώξετε τα παιδιά από το Πακιστάν και την Ινδία και τους άλλους αλλοδαπούς διότι έχει δοθεί εντολή να κόψουν τα αυτιά και να απαγάγουν τους εκπαιδευτικούς και τους συνοδούς τους. Ευχαριστώ πολύ.»
ΡΑΦΗΝΑ
Την 12.06.2013 και ώρα 11.30 πολίτης κατήγγειλε ενόρκως ότι την 05.06.2013 και περί ώρα 11.00 άγνωστος άνδρας ηλικίας τηλεφώνησε στο 2ο νηπιαγωγείο Ραφήνας που βρίσκεται στη διασταύρωση Ραφήνας, οδός Φλέμινγκ και Λ. Μαραθώνος, στο οποίο εργάζεται και της είπε «Χρυσή Αυγή», αν υπάρχουν παιδιά από το Πακιστάν και την Ασία στο νηπιαγωγείο, θα σας κάνουμε ντου και έφοδο, πλην όμως δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την πρότασή του καθώς αυτή του έκλεισε το τηλέφωνο. Σχηματίστηκε δικογραφία.
Αφήνουμε τους κατ' επάγγελμα συκοφάντες του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στη χλεύη του Ελληνικού Λαού. 

πηγή

2 σχόλια:

  1. Και πού το ξέρει ότι ήταν άγνωστος άνδρας; Του έδειξε το πέος του;
    Και αν ήταν γυναίκα με βραχνή φωνή;
    Και αν ήταν η Τσέλση με τα μηχανήματα αυτά που βλέπουμε στα έργα, ξέρεις αυτά που αλλοιώνουν τη φωνή;
    Και αν ήταν η ίδια η Τσέλση με βραχνή φωνή από τις πίπες στους πακιστανούς;
    Πολλά "και αν", πολλά αναπάντητα ερωτήματα που το αξιότιμο Υπουργείο και ο κύριος Δένδιας θα πρέπει να εξετάσουν ενδελεχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορει να ηταν η Τσελση...Ψαχνει να γαμηθη και να κανει πιπα και δεν βρισκει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών