Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 18, 2013

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΘΛΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ!!


Παράνομες εισβολές σε γραφεία της Χρυσής Αυγής πραγματοποιούνται αυτή την στιγμή σε ολόκληρη την Αττική και προσαγωγές μελών του κόμματος στην κρατική ασφάλεια. Μία άνευ προηγουμένου επιχείρηση τρομοκράτησης των Εθνικιστών εξελίσσεται με αφορμή ένα συμβάν, το οποίο η Χρυσή Αυγή καταδίκασε από την πρώτη στιγμή. Οι παράνομες έρευνες, προσαγωγές και ανακρίσεις ανθρώπων που δεν έχουν καμία σχέση με το έγκλημα του Κερατσινίου συνεχίζονται. Ήδη έχουν ελεγχθεί τα γραφεία μας στην λεωφόρο Μεσογείων και στον σταθμό Λαρίσης και δεν έχει προκύψει κανένα απολύτως στοιχείο.
Την ίδια ώρα τα τσοντοκάναλα κάνουν λόγο για…
“χρυσαυγίτη δολοφόνο” με στόχο την τρομοκράτηση των πολιτών και την στοχοποίηση του Εθνικιστικού Κινήματος. Σήμερα στη βουλή φάνηκε ξεκάθαρα ο στόχος του καθεστώτος. Όπως δήλωσαν όλοι οι εκπρόσωποι των διεφθαρμένων κομμάτων, στόχος τους είναι να τεθεί εκτός νόμου το Εθνικιστικό Κίνημα. Μας πολεμούν όλοι γιατί είμαστε ο μόνος φόβος για το άθλιο και ανθελληνικό καθεστώς τους. Οι παράνομες μεθοδεύσεις τους δεν θα περάσουν.

9 σχόλια:

  1. Μεγάλος ο τρόμος του συστήματος αλλά δυστυχώς για αυτούς ο Έλληνας ξύπνησε.

    Τόσα χρόνια όταν γινόταν κάποιο έγκλημα δε μαθαίναμε (και καλώς) τι κόμμα υποστήριζε ο θύτης.
    Τώρα μας ζαλίζουνε τα @@.

    Άγρια προπαγάνδα, καταστολή, εκφοβισμός.
    Αν δεν είναι όλα αυτά ύπουλα και με σκοπό την μείωση των ποσοστών μας τι είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οταν σφαζουν οι αφγανοπακιστανοαλβανοι ελληνες δε βλεπω να γινεται ντορος. τωρα εχουν λυσσαξει τα παλιοσκυλα οι κουκουεδες και τα υπολοιπα τσιρακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε 2:59 μ.μ.

      Εσύ τώρα "ανακάλυψες" τα "άκρα" και τον "εμφύλιο"; Με τη Χρυσή Αυγή;
      Όταν ο Καλαμπόκας της ΝΔ με τους Κένταυρους και τους Rangers σκότωσε τον ΚΚΕ Τεμπονέρα δεν υπήρχαν "φανατισμοί άκρων"; Όταν οι ΚΚΕδες έδερναν κόσμο στην προβολή της ταινίας "Ελένη" δεν υπήρχαν "φανατισμοί "άκρων"; Όταν οι ΠΑΣΟΚτζήδες πρασινοφρουροί έδερναν τον Κώστα Πρέκα και χτυπούσαν παιδάκια στο θέατρο "Πρέκας" στο Παγκράτι δεν υπήρχαν "άκρα";
      Όταν οι Κολλάδες και οι Μπακούλες του ΠΑΣΟΚ έκαιγαν την Αθήνα, κατέβαζαν τους διακόπτες και έσπαγαν τα λεωφορεία δεν είχαμε "σύγκρουση άκρων";
      Όταν δρούσε η 17Ν και είχε την στήριξη ολόκληρου του μιντιακού κατεστημένου που τους παρουσίαζε ως "επαναστάτες του λαού" δεν υπήρχαν φανατισμοί; Όταν σκότωναν τον Θάνο Αξαρλιάν δεν προκαλούσαν "εμφύλιο"; Όταν έκαιγαν οι αριστεροί τους αθώους της Marfin δεν είχαμε "μίσος εμφυλιοπολεμικό"; Όταν έκαιγαν το Πολυτεχνείο, έδερναν τον κόσμο εντός πανεπιστημίων και έκαιγαν την Αθήνα και τα μαγαζιά του κόσμου εκείνον τον Δεκέμβρη δεν είχαμε "συγκρούσεις άκρων";
      Υπήρχε τότε Χρυσή Αυγή; Μπλεκόταν πουθενά η Χρυσή Αυγή;
      Είναι τουλάχιστον υποκριτικό τώρα όλοι σας να ανακαλύπτετε τον "εμφύλιο" τα τελευταία χρόνια με τη άνοδο της Χρυσής Αυγής και να μην κάνετε την αυτοκριτική σας και να δείτε ποιες ήταν οι καταστάσεις και τα γεγονότα που μας οδήγησαν σε αυτήν την κατάσταση...και ποιοι συνετέλεσαν στο να οδηγηθεί η Ελλάς εδώ που οδηγήθηκε όλες αυτές τις δεκαετίες... και ποιοι με την απάθεια και με την ένοχη σιωπή τους ακούσια επικροτούσαν τα γεγονότα αυτά...
      Όλοι καταδικάζουμε τη βία και τον φόνο...αλλά η καταδίκη αυτή οφείλει να μην είναι επιλεκτική και μονομερείς αλλά προς όλες τις κατευθύνσεις αλλιώς δεν οδηγούμαστε πουθενά αλλά απλά συντηρούμε το πρόβλημα και παραμένουμε απαθείς μέχρι να το δούμε να επαναλαμβάνεται μπροστά μας...

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή
  3. δεν μας φοβιζουν,συναγωνιστες,γιατι αυτοι φοβουνται περισσοτερο.γι αυτο εχουν γινει αδιστακτοι.να προσεχουμε τους εφιαλτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η μνημονιακή συγκυβέρνηση της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ που με τις διεφθαρμένες κυβερνήσεις τους τεσσάρων δεκαετιών έφεραν την οικονομική κατάρρευση μαζί με τους αριστερούς φίλους των αναρχοκουκουλοφόρων και των τρομοκρατών που επίτηδες αφέθηκαν ελεύθεροι να προκαλούν διαρκώς τους χρυσαυγίτες ευθύνονται αποκλειστικά και γι΄αυτό το τραγικό περιστατικό το οποίο αμέσως καταδίκασε η Χ.Α σε αντίθεση με τους «δημοκράτες» που επικροτούσαν για τις προκλητικές πράξεις εναντίον μελών της και όταν έβαζαν τις βόμβες στα γραφεία της.
    Αν νομίζουν ότι με την Χ.Α εκτός νόμου θα περάσουν ευκολότερα σε εθνικές παραχωρήσεις και σε νέα ακόμη σκληρότερα μνημόνια είναι πολύ γελασμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 8:55 μ.μ.

    ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΘΥΣΙΑΖΟΜΕΝΟΥ ΑΜΝΟΥ, ΓΗΓΕΝΗΣ,....ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ!! ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΚΕΙ Η ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΙΣΤΙΚΟΙ, Ο ΥΠΟΚΟΣΜΙΑΚΟΣ ΣΥΡΙΖΟΕΠΙΒΗΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΑ ΦΟΝΙΑ ΚΛΑΡΑ, ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ18 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:01 μ.μ.

      ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΙΣΟΓΥΝΗ ΤΣΕΣΛΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ

      Διαγραφή
  6. Και να θυμηθούμε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε η Χ.Α την δολοφονία του ταξιτζή από τους αναρχοκομμουνιστές στην Πάρο σε αντίθεση με την φερόμενη δήθεν από χρυσαυγίτη δολοφονία του τριαντατετράχρονου οι οποίοι απειλούν με θάνατο στους «φασίστες».
    Το βίντεο-μαρτυρία από φίλο του δολοφονημένου.

    http://www.youtube.com/watch?v=PRLYZ-TUAm0&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντωνοπούλου απο τον ΣΚΑΙ.

    => Αντωνοπουλου προς εισαγγελεα: Ηταν πολιτικο το εγκλημα.

    => Εισαγγελεας: Δεν ηταν κυρια μου,ηταν εγκλημα ποινικου δικαιου ολα τα εγκληματα που εχουν γινει στην Ελλαδα οι δολοφονοι εχουν πολιτικα πιστευω τοτε ολα τα εγκληματα θα ηταν πολιτικα.

    => Αντωνοπουλου:Μα ηταν Χρυσαυγιτης εκει.

    => Εισαγγελεας:Οτι και να ηταν σαραντα χρονια κανω αυτη τη δουλεια δεν ειναι πολιτικο το εγκλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών