Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 07, 2013

Συνεχείς δολοφονίες, ληστείες και βασανισμοί Ελλήνων σε όλη την χώρα - Άφαντος ο Δένδιας

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Ελλάδα έχει πνιγεί στο αίμα, ενώ τα τσοντοκάναλα παρέα με τις βρωμοφυλλάδες υμνούν τον Δένδια.

Η χώρα έχει πνιγεί στο αίμα και οι κακοποιοί οργιάζουν σε όλη την επικράτεια. Μέσα σε μια εβδομάδα έγιναν 4 ληστείες με φρικτές δολοφονίες συμπολιτών μας. Η πλειοψηφία των δραστών δε συλλαμβάνονται ποτέ και συνεχίζουν για χρόνια το εγκληματικό τους έργο. Μόνη λύση η...
εφαρμογή σκληρών κατασταλτικών και σωφρονιστικών μέτρων για να τσακιστεί άμεσα η εγκληματικότητα.

Νεκρός 85χρονος σε ληστεία στην Αρτέμιδα Αττικής

Θύμα αδίστακτων ληστών έπεσε τα ξημερώματα μέσα στο σπίτι του ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στην Αρτέμιδα. Ο 85χρονος άνδρας, που ήταν κλινήρης και υποστηριζόταν από οξυγόνο, βρέθηκε μετά τη ληστεία νεκρός. Οι δύο δράστες εισέβαλαν λίγο μετά τις 03:00, οπλισμένοι με ρόπαλα και κατσαβίδια, μέσα στην κατοικία των ηλικιωμένων, που εκείνη την ώρα κοιμόντουσαν σε χωριστά δωμάτια ο καθένας.

Οι ληστές έδεσαν την 74χρονη γυναίκα και αφού αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα, διέφυγαν και αναζητούνται από τις αρχές. Η ηλικιωμένη φαίνεται πως κατάφερε να λυθεί και να προστρέξει για βοήθεια στους γείτονες, που ειδοποίησαν την αστυνομία. Με την επιστροφή της όμως στο σπίτι βρήκε τον σύζυγό της νεκρό.


Χαλκιδική: Βασάνισαν και σκότωσαν  55χρονο άνδρα- Τον βρήκε νεκρό η γυναίκα του, δεμένο και φιμωμένο!

Η στυγερή δολοφονία του 55χρονου αποκαλύφθηκε αργά όταν η γυναίκα του, επέστρεψε στο σπίτι. Οι εικόνες που αντίκρισε την έκαναν να στριγγλίζει. Ο σύζυγός της, ήταν νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος, δεμένος και φιμωμένος. Η γειτονιά του θύματος στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής ξεσηκώθηκε από τις φωνές της γυναίκας, ενώ πολύ γρήγορα έφτασε στο σημείο περιπολικό. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ο άτυχος άντρας είχε δεχθεί το μοιραίο χτύπημα στο κεφάλι με αιχμηρό αντικείμενο.

Οι δράστες πιθανολογείται ότι είχαν στήσει καρτέρι στον άντρα, αιφνιδιάζοντάς τον κατά την ώρα που ανέβαινε στο σπίτι του προκειμένου να ξεκουραστεί. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να χτύπησαν μέχρι θανάτου τον άντρα, προκειμένου να τον αναγκάσουν να τους υποδείξει κάποιο μέρος όπου μπορεί να έκρυβε χρήματα.  Κανείς στη γειτονιά δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό. Η δολοφονία έρχεται λίγες μέρες μετά από μία ακόμη στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης, όπου ληστές σκότωσαν στο ξύλο ηλικιωμένη γυναίκα.


Ληστεία ακόμα και στο νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία”

Πάγωσαν γονείς, παιδιά και νοσηλευτικό προσωπικό στο νοσοκομείο Αγία Σοφία όταν οι ληστές εισέβαλαν με στόχο τα χρήματα στο υποκατάστημα τράπεζας που βρίσκεται εντός του νοσοκομείου. Το Παίδων Αγία Σοφία είναι το μεγαλύτερο παιδιατρικό νοσοκομείο της χώρας. Την ώρα της ληστείας στο χώρο του νοσοκομείου βρισκόταν εκατοντάδες παιδιά με τους γονείς τους, αλλά και εκατοντάδες άτομα από το προσωπικό.

Οι ληστές μπήκαν στο νοσοκομείο δέκα λεπτά μετά τις οκτώ το πρωί και είχαν στόχο το υποκατάστημα της τράπεζας που βρίσκεται στον πρώτο όροφο. Οι δράστες σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν δύο και κρατούσαν όπλα. Απείλησαν τους υπαλλήλους, άρπαξαν 6.300 ευρώ και διέφυγαν πεζοί!

πηγή

3 σχόλια:

  1. Τα Σάββατα οι Εβραίοι δεν εργάζονται, το ίδιο και τα δουλικά τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ;ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ Η Χ.Α ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.ΚΑΙ Η ΝΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΣΟΚΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΑΝ ΣΙΑΜΑΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΝ.

      Διαγραφή
  2. η τροικα διεταξε να μεινουν 6,5 εκατομμυρια Ελληνες . βρηκαν τροπο να μας ξεπαστρεψουν βαζοντας τα λαθροπιθηκια εδω με σκοπο να κλεβουν και να σκοτωνουν. σκεφτειτε ποσες συνταξεις κερδιζει το μπουρδελοκρατος για να εχει λεφτα να δινει θαλασσοδανεια στον αλητη το μπομπολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών