Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 29, 2013

Ομολογία ΝΔ.."Η διώξη της Χρυσής Αυγής είναι πολιτική" BINTEO NTOKOYMENTO

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο πολιτική δίωξη θα δυναμώσει και θα σφυρηλατήσει με μεγαλύτερη θέληση και πάθος το Εθνικιστικό Κίνημα και τους οπαδούς-πιστούς.Οι κολαούζοι του συστήματος('δημοκράτες βουλευτές' και δημοσιογράφοι) θα βρεθούν σύντομα αντιμέτωποι με τη Θεία Δίκη.

Σε κυνική παραδοχή της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος προχώρησε η πατριδοκάπηλη παράταξη της ΝΔ, δια του Χ. Μαρκογιαννάκη. Ο τελευταίος, καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή «μεγάλου» καναλιού του οποίου οι δημοσιογράφοι απολαμβάνουν  το προνόμιο της ασυλίας -καθ' ότι είναι υπεράνω του νόμου- δήλωσε ευθέως πως «το θέμα δεν είναι δικαστικό, το θέμα είναι καθαρά πολιτικό»!

Οι δημοσιογράφοι, υμνητές της πασοκικής λαίλαπας που....
κατέκλεψε την Ελλάδα, επιχείρησαν κακήν κακώς να ανασκευάσουν την δήλωση Μαρκογιαννάκη, διορθώνοντάς τον. «Κύριε Μαρκογιαννάκη, δεν είναι πολιτική, είναι δικαστική», κραύγαζε ο δημοσιογράφος, μέχρις ότου ο πρώην υπουργός της ΝΔ να κατανοήσει την γκάφα του.

Καθίσταται σαφές πως τα σιωνιστικά κέντρα εκτός Ελλάδος έδωσαν την εντολή για πολιτική δίωξη του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, εντολή την οποία εκτέλεσαν με ιδιαίτερο μάλιστα ζήλο οι «πατριώτες» της Νέας Δημοκρατίας. Την ίδια στιγμή, ενώ οι δημοσιογράφοι του ίδιου τηλεοπτικού σταθμού συνεχίζουν να εμπαίζουν την Ελληνική Δικαιοσύνη και δε συλλαμβάνονται ενώ έχουν μηνυθεί από τη Χρυσή Αυγή, με θράσος χιλίων πιθήκων ο Μαρκογιαννάκης ανέφερε: «οι άνθρωποι είχαν αποθρασυνθεί. Νόμιζαν ότι είναι πάνω και πέρα από το νόμο»!
Αυτό είναι το Καθεστώς των Μνημονίων: καθεστώς παράνομο και αντεθνικό!

3 σχόλια:

  1. Γλώσσα λανθάνουσα τ αληθή λέγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρά τις προσπάθειες της "μεγάλης δασκάλας" και "μαιτρ του δημοσιογραφικού είδους διαστρέβλωσης της αλήθειας" (Τρέμη), από τρελλό και μεγάλου βαθμού εβραιομασσώνο μαθαίνεις τελικά την αλήθεια (σχετικά με τις πραγματικές "πηγές" της δίωξης της ΧΑ....).
    Η λεγομένη "ανεξάρτητη δικαιοσύνη" του τόπου ακόμη μια φορά απλώς χρησιμοποιήθηκε σαν πολιτικό (τους) εργαλείο. Οπως γίνεται, δηλαδή, σε όλες τις μείζονος σημασίας υποθέσεις που ενδιαφέρουν (ή που "δεν ενδιαφέρουν"...) το κράτος και το (εβραϊκό) παρακράτος του. Χριστοφοράκος, μίζες, διαπλοκή, σκάνδαλο Χρηματιστηρίου, Ιμια, αμυντικοί χάρτες στο σπίτι Βενιζέλου, τώρα εξουδετέρωση Χ.Α.
    Δυστυχώς το σαθρό σύστημα της συναλληλίας και η αρχή της συναντίληψης καλώς κρατούν: <>!!!!
    -Μέσα στη φυλάκή ο Μιχαλολιάκος και οι οι δικοί του; "Μέσα όλοι"!
    -Εξω από τη φυλακή ο Βενιζέλος, ΓΑΠ και οι άλλοι; "Eξω όλοι"!
    πες μου μόνο, κύριε κράτος, τί θέλεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΣ ΚΕΝΤΡΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.....ΚΟΝΤΑΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ.....ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ''ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ''''.....ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.......ΤΟΝ ΚΙΑΡΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.......ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΜΟΝΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών