Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 17, 2013

ΟΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ !!

1270636_217171315114485_384349440_o

Ο Εκδότης των New York Times, John Swinton, είχε πει για τα ΜΜΕ: ”Δεν υπάρχει ανεξάρτητος τύπος στην Αμερική. Ούτε ένας ανάμεσα σας τολμά να πει την ειλικρινή του άποψη. Ξέρετε εκ των προτέρων οτι δεν θα δημοσιευτεί ποτέ. Είναι καθήκον των δημοσιογράφων της Νέας Υόρκης να λένε ψέματα και να ξαπλώνουν στα πόδια του χρήματος και να ΠΟΥΛΟΥΝ την ΠΑΤΡΙΔΑ και την ΦΥΛΗ τους για το χρήμα. Είμαστε τα υποχείρια όργανα και τα τσιράκια των πλουσίων που μας κινούν από τα παρασκήνια. Είμαστε ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ. Αυτοί οι .....άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε. Ο χρόνος μας, τα ταλέντα μας, οι ζωές μας και οι ικανότητες μας βρίσκονται στην ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ αυτών των ανθρώπων. ΕΙΜΑΣΤΕ οι πιο ΞΕΠΕΣΜΕΝΕΣ πνευματικές ΠΟΡΝΕΣ”
Φυσικά κάθε ομοιότητα με την σημερινή εποχή φαντάζει καθαρή σύμπτωση(!!!!!)
Ο καθεστωτικός και φανατικός υποστηρικτής του Μνημονίου, κ. Παπαδημητρίου έκανε τις γνωστές δηλώσεις σχετικά με  την προοπτική συνεργασίας(!) της ΝΔ με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που μόνο στα μυαλά του υπάρχει!
Πρόσφατα γεγονότα ήρθαν να επιβεβαιώσουν την αίσθηση μας, ότι όλα αυτά μόνο τυχαία δεν είναι.Ήταν μια απέλπιδα προσπάθεια του συστήματος, να θολωθεί το κλίμα, να δημιουργηθούν ψευδείς εντυπώσεις, να συζητηθεί πως ρίχνεται μια ”γέφυρα” προς την ΧΑ, στην αγωνιώδη προσπάθεια του ψευτορωμαίϊκου να περισώσει ότι μπορεί από την επερχόμενη ολοκληρωτική συντριβή του! Ήταν άλλη μια απέλπιδα προσπάθεια της ελαφροδεξιούλας να πάρει λίγη απο την αίγλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
Μετά την αποστομωτική απάντηση του Ηλία Κασιδιάρη και την λεβέντικη απάντηση του αρχηγού μας στις Θερμοπύλες, ακούστηκε η “πάρε-δώσε-συνεντεύξεις”  με τον Burberry Τσίπρα, η κ.Παναγιωταρέα να αναφωνεί..””Φοβήθηκα …..! …Σε λίγο η χρυσή αυγη θα καίει και ανθρώπους !!
Και δείτε τώρα σύμπτωση…
Ακολουθεί το Πέραμα.
Οι ”βάρα μας Μαλάμη” του χημείου, επίγονοι των Κ.Ν.Α.Τ, που τόσο όμορφα έχουν συνεργαστεί με τα κρατικά ΜΑΤ το 1998 και το 2012, δέχθηκαν επίθεση!!!!
ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΕ ΌΜΩΣ;;; Η ερώτηση είναι απλή. Ας αναρωτηθούμε λίγο! Ποιο το κέρδος της ΧΑ να προκαλέσει ή να συμμετέχει σε κάτι τέτοιο;
Είναι τουλάχιστον ανόητο, ένα κίνημα,που ανεβαίνει συνέχεια στην εκτίμηση και έχει την αποδοχή του κόσμου, που συνεχώς ανεβαίνει σε οργανωτικό και ποιοτικό επίπεδο, που έχει σχεδόν την πλήρη υποστήριξη των Ελλήνων εργαζομένων, να προβοκάρει τον εαυτό του με τέτοιο τρόπο. ΓΙΑΤΙ “ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ” ΠΕΡΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΟΥΜΑΣΤΕ!!!
Το ΚΚΕ από την άλλη χάνει συνεχεία έδαφος! Τα παλιά του προπύργια, τώρα πια προπύργια των Ελλήνων Εθνικιστών. Ακόμη και παλιοί κομμουνιστές, ψημένοι στο κοινωνικό ζήτημα και στην διακδίκηση, αποδέχονται τον πρωτοπόρο ρόλο του κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ως το πλέον αυθεντικό και ικανό να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των Ελλήνων Εργατών!
ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ λοιπόν κάτι και το χρειάζονται σύντομα για να εμποδίσουν την αιμορραγία οπαδών του ΚΚΕ προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…
Και ποιος καλύτερος τρόπος υπάρχει από το συναισθηματικό μίσος, που θολώνει την κρίση και περιχαρακώνει με ατελέσφορους συναισθηματισμούς και δαιμονοληψίες τις ψυχές, συνταγή που γνωρίζει καλά το ΚΚΕ και εφαρμόζεο συχνά!
Ένα είναι σίγουρο! Έχουν πανικοβληθεί.
Ο λόγος;
ΞΕΡΟΥΝ…
Ξέρουν πολύ καλά ότι όταν το κοινωνικό ζήτημα συναντηθεί με τον προορισμό της φυλής, τα παράσιτα του Έθνους, οι πλουτοκράτες, τα δεκανίκια του καθεστώτος, οι εχθροί του Εθνικισμού, πολιτικά θα σαρωθούν.
Και αυτό συμβαίνει! Ένα είναι σίγουρο! Οι Έλληνες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν είναι ”ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ”. Έχουν εμπράκτως αποδείξει ότι είναι μπροστά σε κάθε αγώνα εθνικό, κοινωνικό και εργατικό, δίπλα σε κάθε δοκιμαζόμενο Έλληνα και απέναντι στους οικονομικούς εισβολείς της Ε.Ε και στις ορδές των λαθρομεταναστών.
Με μπροστάρη τον Αρχηγό δεν χωράει κανένας συμβιβασμός με το ψευτορωμαίικο.
Με ΕΚΕΙΝΟΝ και με τους υπόλοιπους συναγωνιστές, εντός κι εκτός Βουλής, έτοιμους να πατάξουν κάθε εχθρό του έθνους στο κοινοβούλιο και τους χιλιάδες υποστηρικτές μας στο πλευρό του  ελληνικού λαού, τίποτα δεν μας σταματά…
Πειθαρχία.
Διάδοση ιδεών.
Συσπείρωση δυνάμεων…
Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!
ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ
ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ
ELNEWS-HELLENICPRIDE

1 σχόλιο:

  1. Άψογο άρθρο, συγχαρητήρια στον υπογράφοντα. Ερχόμαστε! Τίποτα πιά δεν μπορεί να μας σταματήσει. Και το σημαντικότερο: Τίποτα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να μας σταματήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών