Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 15, 2013

Άργησε αλλά μίλησε η ΝΔούλα: Έβγαλε ανακοίνωση υπέρ των κομμουνιστών

Άργησε ελαφρώς, αλλά τελικά έβγαλε ανακοίνωση η ψοφοδεξιά ΝΔ για την δήθεν επίθεση χρυσαυγιτών κατά των μόνιμων τροφίμων του σάπιου συστήματος κουκουέδων. Μάλλον η ξεφτιλοδεξιά ήθελε να μιλήσει με… πράξεις (της εισαγγελίας και Αστυνομίας) κι όχι με λόγια, αλλά κι αυτά κρίθηκαν απαραίτητα, γιατί φώναζε η αριστερά. Κι όπως είναι γνωστό, όταν φωνάζει η αριστερά, τρέχει να προλάβει η ψοφοδεξιά! Και όπως ήταν φυσικό, η ανακοίνωση είχε τους… συνήθεις πολιτικούς όρους, όπως «συμμορίες του κοινού εγκλήματος», «εγκληματικές πράξεις», «ποινική νομοθεσία», κ.τ.λ.. Ιδού:

«Η ωμή βία και η...
μισαλλοδοξία που καλλιεργούν ορισμένοι τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να τραφούν από αυτή στη συνέχεια, δεν πρέπει να αποτελεί για κανέναν αντικείμενο επικοινωνιακών χειρισμών. Αντίθετα, είναι ζήτημα ουσίας που απασχολεί τις αρμόδιες Αρχές, οι οποίες θα πρέπει να τους αντιμετωπίσουν με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζουν συμμορίες του κοινού εγκλήματος. Ως Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να παίξουμε το παιχνίδι που επιθυμούν οι θιασώτες του ναζισμού, ώστε να φαίνονται τα μόνιμα θύματα του συστήματος και να ενισχύουν το δήθεν αντισυστημικό τους προφίλ. Για όσους διαπράττουν εγκληματικές πράξεις, υπάρχει η ποινική νομοθεσία».

Έβγαλε παρόμοιες ανακοινώσεις η πιάτσα Συγγρού όταν εξωνημένοι παρακρατικοί αναρχοκομμουνιστές έβαζαν βόμβες στα γραφεία της Χρυσής Αυγής ή όταν προκαλούσαν καταστροφές, ή όταν (μόλις προ μηνός, για να θυμηθούμε τα πιο πρόσφατα) έστελναν στην εντατική έναν ηλικιωμένο Έλληνα στην Πάτρα, που είχε μεταβεί σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής ή όταν επιτίθονταν δύο και τρεις φορές σε κατάστημα συναγωνιστή, πάλι στην Πάτρα; Όχι φυσικά! Οι ταπεινές δουλάρες του εγχώριου κομμουνισταριού και των διεθνών τοκογλύφων, σύντομα θα εξαφανιστούν από την πολιτική ζωή της χώρας. Θα τους εξαφανίσει ο λαός με την ψήφο του. Ωστόσο, αυτό δε θα σημάνει και την εξαφάνιση των ευθυνών για τα εγκλήματά τους κατά του λαού και του τόπου, η οποία θα αναζητηθεί ασφαλώς από την ποινική νομοθεσία!

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Sioufas&sons>Τα πιράνχας των κατασχέσεων.
    Εταιρεία με 500 δικηγόρους και συνεργάτες, πρωταθλητές των πλειστηριασμ

    Σαν το μεγαλύτερο πιράνχας της μεγάλης κρίσης που μαστίζει την χώρα μας φαντάζει η εισπρακτική εταιρεία του Σιούφα! Οι γιοι του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας και πρώην προέδρου της βουλής έχουν στήσει μια μεγάλη εισπρακτική εταιρεία με 500(!) δικηγόρους-συνεργάτες και αναδεικνύονται πρωταθλητές στους πλειστηριασμούς, στην είσπραξη τραπεζικών απαιτήσεων και στις διαδικασίες προσωποκράτησης.
    Είναι εκπληκτικό ότι μόνο για να μπεις στην εταιρεία για υποθεσή σου πληρώνεις εισιτήριο 130 ευρώ!
    (Από το Πρώτο Θέμα της Κυριακής)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών