Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 20, 2013

Απίστευτη γελοιότητα ο "φάκελος Δένδια" - Στηρίζεται σε "στοιχεία" από την Αυγή, την Ελευθεροτυπία και τον "Ιό"!

Η επιχείρηση «δυναμική ανάσχεση της Χρυσής Αυγής» ξεκίνησε χθες, με πρωτοβουλία του ρέκτη υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ, Ν. Δένδια. Πιο συγκεκριμένα, ο μέγας… δημοκράτης απέστειλε ολόκληρο φάκελο με όλες τις "αξιόποινες" πράξεις των βουλευτών, στελεχών, μελών και πρώην μελών (παρακάτω θα καταλάβετε τι εννοούμε…) της Χρυσής Αυγής, 32 εν συνόλω, στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, για τις οποίες αναφέρει πως είναι πράξεις που μοιάζουν σε σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και άσκηση οργανωμένης εγκληματικής δραστηριότητας. Ζητά δε τον χαρακτηρισμό της Χρυσής Αυγής ως «εγκληματικής οργάνωσης», γεγονός που αυτομάτως θα μετατρέψει απλά πλημμελήματα σε… κακουργήματα!!! Έτσι, θα ανοίξει ο δρόμος για...
την φυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, γεγονός που -σύμφωνα με τους φωστήρες του… συνταγματικού τόξου- θα σημάνει το τέλος του κόμματος των Ελλήνων εθνικιστών!

Μαζί με το φάκελο με τις «αξιόποινες πράξεις», ο κόντες απέστειλε και μια σειρά από δημοσιεύματα για το συγκεκριμένο θέμα. Όλα από πολύ… αξιόπιστες πηγές: από την «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ, την «Εφημερίδα των Συντακτών» της ομάδας των «Ιών», την (αγαπημένη των τρομοκρατών) «Ελευθεροτυπία», κ.τ.λ.

Τα… κακουργήματα ποικίλουν: υπάρχουν από ανατροπές πάγκων με λαθραία προϊόντα λαθρομεταναστών, καταγγελίες «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών» κατά… αγνώστων που τους δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής και μετά τους ξυλοκόπησαν, καταγγελίες για απειλητικά τηλεφωνήματα… αγνώστων (και με απόκρυψη αριθμού) που όμως δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής, δημοσιεύματα για «άτομα που φορούσαν μαύρες μπλούζες» και κακοποίησαν «κατατρεγμένους κ.τ.λ.», μέχρι εγκλήματα τα οποία φέρονται να έχουν διαπράξει μέλη της Χρυσής Αυγής, χωρίς να υπάρχει καν ένδειξη για κάτι τέτοιο!

Θα παραθέσουμε ενδεικτικά τρία από τα… κακουργήματα, για να δείτε και να κρίνετε:

1ον) «Την 26/8/13, στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθη ημεδαπός ο οποίος δήλωσε ότι είναι πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής διότι εξύβρισε και απείλησε αλλοδαπούς».
Δηλαδή, η Χρυσή Αυγή έχει ευθύνη και για τα πρώην μέλη της. Μήπως και για τα μελλοντικά;

2ον) «Την 6/4/2013, στην Ζάκυνθο, μέλη του ΠΑΜΕ κατά τη διάρκεια διανομής συσσιτίου από μέλη της Χρυσής Αυγής συνεπλάκησαν με αστυνομικές δυνάμεις».
Εδώ, σαφώς υπάρχει ευθύνη της Χρυσής Αυγής (κι ας μην φαίνεται… εκ πρώτης όψεως), διότι αν δεν έκανε διανομή συσσιτίου δεν θα έκαναν και τα μέλη του ΠΑΜΕ αντισυγκέντρωση, οπότε δεν θα συμπλέκονταν με τις αστυνομικές δυνάμεις!

3ον) «Την 26/7/2013 μέλος της Χρυσής Αυγής υπέβαλε μήνυση στις 26/7/13 κατά 4 ατόμων τα οποία τον εξύβρισαν και τον κτύπησαν».
Κι εδώ, η ευθύνη της Χρυσής Αυγής είναι πελώρια! Διότι, αν δεν υπήρχε δεν θα είχε μέλη, οπότε δεν θα εξύβριζαν και δεν θα χτυπούσαν τα 4 άτομα το μέλος της!

Μ’ αυτά τα καραγκιοζιλίκια πιστεύουν κάποιοι πως θα θέσουν εκτός κυκλοφορίας ένα κίνημα που χαίρει της εμπιστοσύνης 1 εκατομμυρίου (και πλέον!) Ελλήνων; Το μόνο που μπορούν να καταφέρουν είναι να γίνουν περίγελος της κοινωνίας και νούμερα των επιθεωρήσεων στο Δελφινάριο, το δε 1 εκατομμύριο να διπλασιαστεί και να τριπλασιαστεί! Είθε!

πηγή

5 σχόλια:

  1. Εχουν ξεφυγει οι αντικειμενικοι ψευτοδημοκρατες
    http://news247.gr/eidiseis/koinonia/prwhn_stelexos_ths_x_a_ton_fussa_ton_skotwsan_gia_thn_antifasistikh_toy_drash_-_to_ok_to_dinei_o_arxhgos.2419948.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρχισε το τόξο να ραγίζει: "Τροφοδοτεί τη ΧΑ όλη αυτή η δημοσιότητα" είπε η γνωστή Μακρή πριν από λίγο.
    Στα μούτρα τους λοιπόν και γι αυτό σε λίγο θα αρχίσουν να τα μαζεύουν σιγά σιγά.
    Και κάτι άλλο. Αν όλοι εσείς στη ΧΑ μπορείτε να τα βάλετε με όλους αυτούς και με τόση συκοφαντία, τότε σας αξίζει να κυβερνήσετε την Ελλάδα. Και είναι βέβαιο ότι θα τη βγάλετε από το τέλμα στο οποίο έχει περιπέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά, νομίζω ότι η μόνη δυνατή απάντηση σε όλη αυτήν την οργανωμένη κρατικά εκστρατεία λάσπης κατά της ΧΑ είναι η δυναμική κινητοποίηση του κόσμου της ΧΑ στους δρόμους των πόλεων. Στην επίθεση των κόκκινων αλητών απαντάς με δικές σου ακόμη μεγαλύτερες λαϊκές κινητοποιήσεις και αυτό θα κόψει στην παρακρατική και κρατική εξουσία τη φόρα που πήραν, στο να θέσουν δικαστικά το κίνημα και τον κόσμο του υπό τη μομφή της "εγκληματικής οργάνωσης" και των "υπολθαπτόντων εγληματική οργάνωση"!
    Νομίζω ότι είναι λάθος η τρομαγμένη άμυνα και οι υποτονικές αντιδράσεις του αρχηγού (αναστολή λειτουργίας του κόμματος, αναβολή ομιλιών κλπ) σε αυτήν τη ΄δύσκολη ώρα όπου ο ψηφοφόρος της ΧΑ πρέπει να μην βλέπει τρομαγμένους από τον πανικό ηγέτες. Ο κόσμος που ψηφίζει ΧΑ χρειάζεται να αντλεί παραδείγματα θάρρους και έμπρακτης δύναμης από την ηγεσία του και όχι παραδείγματα απολογητικής μόνο δειλίας, μικροψυχίας και συνέχεια φοβισμένης (μόνο) και υποτονικής καταδίκης του περιστατικού από πλευράς τους....
    Λυπάμαι αλλά αυτή είναι η γνώμη μου για την αντίδραση της ηγεσίας. Αυτή την ώρα με όσα οι αλήτες κάνουν κατά της ΧΑ, εμείς οι ψηφοφόροι της ΧΑ έπρεπε να να είμαστε στους δρόμους και όχι το αλήτικο κοκκινοφασισταριό ώστε να νομιμοποιείται ο κάθε αριστεριστής τρομοκράτης να καίει, να θεριεύει και να καταστρέφει, με το υποκριτικό πρόσχημα του αντιφασισμού, ελέω Δένδια και σαμαράδων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε το τρόλινγκ κόκκινη κατσαρίδα, δεν θα παίξουμε το παιχνίδι που νομίζετε οτι έχετε στήσει.
      Θα συνεχίσετε εσείς να μας ακολουθείτε με την γλώσσα έξω.
      Το κατάλαβες;

      Είμαστε Έλληνες και μας ενδιαφέρει η απελευθέρωση του τόπου μας, σας αρέσει δεν σας αρέσει αυτό θα γίνει.
      Γιατί υπάρχει πίστη!

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών