Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 28, 2013

28η Οκτωβρίου και χωρίς εκπομπή της Χρυσής Αυγής ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ....Συντονιζόμαστε όλοι στις 22:00 για να ακούσουμε Ηλία Κασιδιάρη!


Απόψε στις 22:00 η ζωντανή διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής θα φωτίσει όλες τις πτυχές του ιστορικού “ΟΧΙ” και την εποποιία των Ελλήνων υπό την Εθνική ηγεσία του Ιωάννου Μεταξά. 

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...



 

Επικοινωνείτε μαζί μας:

- μέσω διαδικτύου στο email xawebtv@yahoo.gr
- μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου στο 210-6985121
 Τα μηνύματά σας θα διαβάζονται κατά τη διάρκεια της εκπομπής

Η διαδικτυακή τηλεόραση της Χρυσής Αυγής είναι γεγονός. Μέσα στην απόλυτη συνωμοσία σιωπής των καναλιών, η ιστοσελίδα του Κινήματός μας XAgr.net αποτελεί πλέον το μοναδικό ελεύθερο βήμα για τους Έλληνες Εθνικιστές. Δεν είναι τυχαίο πως κανένας τηλεοπτικός σταθμός δεν έδωσε τον λόγο ούτε για ένα λεπτό σε στέλεχος του τρίτου κόμματος της χώρας (ή μήπως του δεύτερου…). Προσπαθούν να κόψουν τη φωνή μας και την επικοινωνία μας με τον ελληνικό λαό. Απαντάμε με το τελευταίο μέσο που παραμένει ελεύθερο – το διαδίκτυο – και ξεκινάμε τη δική μας διαδικτυακή τηλεόραση.

7 σχόλια:

  1. Χαχαχαχα τρομεροί, έχουν ξεκολιάσει τον Δένδια στο τρολλάρισμα!
    ΕΕΕΤΣΙ!!!!!!!! ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΜΥΡΑ!
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο μεταξυ, οι μαλακες που ερριξαν την σελιδα αφησαν αλωβητη την εκπομπη !! Η οποια εχει την κανονικη της τηλεθεαση, και με πολυ καλυτερη ποιοτητα απο οποιαδηποτε αλλη φορα !! Και οι δυο παρουσιαστες, σε σουπερ φορμα !! Οι μαλακες οι χακερ πηραν γενναιο πουλο !!

      Διαγραφή
    2. Πήγε στράφι όλη τους η προσπάθεια αφού την εκμπομπή είδαν χιλιάδες επισκέπτες.Και παρά το ότι έριξαν τη σελίδα ο κόσμος είχε ενημέρωση όλη την ημέρα απο εκατοντάδες μπλογκς

      Διαγραφή
    3. Οι "Ανωνυμους" γινανε "Κλασαρχιδους" !! Τσου μουνοπανα !! Και η εκπομπη ΕΓΙΝΕ, και η σελιδα λειτουργει, παλι !! Αρα στραφι πηγε η μαγκια των Κλασαρχιδους !! Μια τρυπα στο νερο !! Και μια ακομα αποδειξη οτι ο Εθνικισμος ολα τα εντοπια ( κυριως) αλλα και τα εκ του εξωτερικου εξαμβλωματα, πολιτικα, κλεφτοκρατικα και αλλα, τα σαρωνει !! Ακου ρε, να μπορεσουμε ΚΑΙ την εκπομπη να κανουμε και την επιθεση των Κλασαρχιδους στη σελιδα να ξεδοντιασουμε !!

      Διαγραφή
    4. Αλλο ενα πεος για το παρακρατος ( διεθνες και εθνικο)...Οι "κλασαρχιδους" μας εκαναν οτι λεει το προσωνυμιο τους.. Παρα πολυ καλα πηγε αυτη η εβδομαδα για την Χ.Α. Και αυριο περιμενουμε σταθμισμενη διαδικτυακη δημοσκοπηση απο την Ζουγκλα .... Να δουμε και εκει, τι κανουμε ....

      Διαγραφή
  2. Μια ειναι η ανησυχια ολου του blog : Μηπως οι "Κλασαρχιδους" ,δεν καταφεραν τιποτα με την Χ.Α. ,αλλα, ΑΛΛΑ, εξαφανισαν τον τραβελο ?????? Τραβελος !! Που εισαι ρε ?? Εμφανισου !!! Σε ζηταει ο λαος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμους, μαλακόνυμους, αρχιδομουνόπανους.... Ο εβραιοσιωνιστές, όσο κι αν κρύφτηκαν πίσω από τους (μαλακο)ανώνυμους, τελικά η "τρελλή χαρά" της ανώνυμης πουτάνας (ως πουτάνες που είναι) , το αβυσσαλέο μίσος τους δηλαδή εναντίον της ΧΑ και των εθνικιστικών κομμάτων των άλλων χωρών, δεν άφησε να κρυφτεί περισσότερο Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΟΝΥΜΟΥΣ: Που είναι δηλαδή η εβραιοσιωνιστική ηλεκτρονική επίθεση ενάντια μόνο στα χριστιανικά κράτη της Δύσης, σε οργανώσεις και σε κράτη που είναι επιλεκτικοί στόχοι κατά περίσταση των εβραιοσιωνιστών...
    Ευτυχώς που αποκαλύφθηκε ο ρόλος τους, γιατί μερικοί ηλίθιοι στην Ελλάδα τους περνούσαν για "καλούς"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών