Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 24, 2013

ΤΕΛΟΣ το ΠΑΣΟΚ...Κάτω από το 3% σε όλες τις δημοσκοπήσεις...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Έτσι εξηγείται που ο Βενιζέλος ετοιμάζεται να γίνει συνιστώσα της ΝΔ και τα κανάλια το έχουν πρώτο θέμα σε όλα τα δελτία...Επιδιώκουν να σώσουν το "θείο βρέφος" τους!
Δύο μυστικές δημοσκοπήσεις που παρήγγειλε το ΠΑΣΟΚ το εμφανίζουν στην απόλυτη πρόθεση ψήφου κάτω από το όριο του 3% και στις ηλικίες μεταξύ 18 και 30 ετών το ποσοστό του είναι κάτω του 2%!

Με αναγωγή επί των εγκύρων περνά ελαφρά το 3% και κερδίζει 10-12 βουλευτές, αλλά το θέμα είναι ότι όσο περνά ο καιρός η δημοσκοπική του εικόνα εμφανίζεται διαρκώς χειρότερη και υπάρχει ανησυχία στο πάλαι ποτέ "Κίνημα" (που εξελίχθηκε σε καθεστώς που κατέστρεψε την χώρα με το να την οδηγήσει στην χρεοκοπία) ότι το επόμενο εξάμηνο ακόμα και με αναγωγή επί των εγκύρων, δύσκολα θα πιάσουν το όριο του 3%
Το ποσοστό που δίνουν οι μυστικές δημοσκοπήσεις στο ΠΑΣΟΚ είναι.....
μόλις 2,5% στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες.
Κερδισμένος από την πτώση του ΠΑΣΟΚ ο ΣΥΡΙΖΑ που κερδίζει άνετα τη ΝΔ με διαφορά 2-4 μονάδων.
Εν τω μεταξύ, οι εργαζόμενοι στα γραφεία του κόμματος παραμένουν απλήρωτοι και ουδείς γνωρίζει αν και πότε θα εισπράξουν τα δεδουλευμένα τους παρά τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που έχουν εισπραχθεί από το κράτος ως επιδοτήσεις και τις τράπεζες ως δάνεια.
Το ΠΑΣΟΚ έχει τελειώσει οριστικά, όσο και αν ο πρόεδρός του Ε.Βενιζέλος φαντάζεται "τετραετίες" και "συμφωνίες 43 σημείων" με τον Α.Σαμαρά. Περισσότερο την μεταπήδησή του στη ΝΔ σχεδιάζει ή καλύτερα στο νέο κόμμα που ετοιμάζουν με τον Α.Σαμαρά...
Βασικά και οι δύο είναι τελειωμένοι όποτε και να γίνουν εκλογές. Και επειδή δεν μπορούν να αποφύγουν την συντριβή τον Μάϊο, γι αυτό ετοιμάζονται για ηρωική έξοδο...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

14 σχόλια:

  1. οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πριν λίγο εκδήλωσαν στάση κατά της ηγεσίας του κόμματος και ουσιαστικά ζήτησαν από τον πρόεδρο του κόμματος Ε.Βενιζέλο ή να βγει από την κυβέρνηση ή να παραιτηθεί!

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σαφώς αιφνιδιασμένος από τις τοποθετήσεις των μελών της ΚΟ υποστήριξε ότι η προγραμματική συμφωνία και το κείμενο 43 σημείων που ενέκρινε με τον Αντώνη Σαμαρά είναι ο μόνος δρόμος για την έξοδο της χώρας από το μνημόνιο. Μια συμφωνία που αλαζονικά την χαρακτήρισε χθες "συμφωνία κυβέρνησης-κοινωνίας" (προφανώς εννοεί "κοινωνία"το 3% που τον δείχνουν οι σοβαρές δημοσκοπήσεις να κατακτά).

    Όμως ήταν τέτοια η οργή και το μεγεθος των αντιδράσεων από τους βουλευτές που αναγκάστηκε στην δευτερολογία του να τους βρίσει και να τους χαρακτηρίσει "τζάμπα μάγκες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο 32χρονος βορειοαφρικανός Buojemaa Es Sahly, είναι σύμφωνα με την ιταλική αστυνομία ο άνδρας που στις 16 Ιουνίου είχε βιάσει μια κοινωνική λειτουργό σε αντιρατσιστική γιορτή που διοργανώθηκε από τον Δήμο της Reggio Emilia, στην οποία θύτης και θύμα συμμετείχαν.

    Ο άνδρας που σύμφωνα με τις αρχές είναι λαθρομετανάστης, μετά την γιορτή είχε καλέσει την 30χρονη κοπέλα με τον αρραβωνιαστικό της σε εγκαταλειμμένο πρώην αστυνομικό τμήμα όπου διέμενε, για να διανυκτερεύσουν.

    Εκεί, με την βοήθεια ενός συνεργού του που απείλησε με μαχαίρι τον 32χρονο αρραβωνιαστικό της κοινωνικής λειτουργού, την πήρε σε ένα διπλανό δωμάτιο και την βίασε.

    Οι αρχές όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα, ανακάλυψαν τον Sahly από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής που τον είχαν καταγράψει στην περιοχή τις μέρες που προηγήθηκαν του περιστατικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας έπεισες για την είδηση δίχως πηγή!

      ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΑ. ΟΥΤΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ...

      Διαγραφή
    2. Ξεστραβώσου παλιομαλάκα άπλυτε.
      http://www.newsbeast.gr/world/arthro/599742/voreioafrikanos-viase-koinoniki-leitourgo-meta-apo-adiratsistiki-giorti/

      Διαγραφή
    3. 5:20 π.μ. ΜΑΛΑΚΑ ΤΡΑΒΕΛΕ, ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕΣ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΔΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ??

      Διαγραφή
    4. 5:20 π.μ. Ἐσὺ γιατὶ φοβᾶσαι; Ἀφοὗ ὅλα συριζόνια-ἀνταρCIAπαιδα ποὺ μαζεύεσθε στὰ στέκια μεταναστῶν τὸν ποθεῖτε τὸν γιοῦτσο...

      Διαγραφή
    5. 'Εμπαινε... Γιούτσοοοοοοοο!

      Διαγραφή
    6. και τα μπαλακια μεσα να βγει το παιδι σεντερ φορ......
      και τις τριχες μεσα να βγει το παιδι με πουλοβερ.......

      Διαγραφή
  3. Είναι μεγάλη η χαρά να τους βλέπεις να φεύγουν από την πολιτική σκηνή και να χάνονται στη λήθη του χρόνου:
    Το προδοτικό ΛΑΟΣ... Οι πουρναροκαλλιεργητές Οικολόγοι Πράσινοι... Οι δεξιόστροφοι αριστεροί ΔΗΜΑΡ... Το προδοτικό ΠΑΣΟΚ... Το κόμμα της Ντόρας (τη θυμάστε αυτή;)... Οι ΑΝΕΛ, το αριστερο-δεξιο-κεντρώο αποκύημα του διαδικτύου.
    Και σειρά να παίρνουν οι ελαφροδεξιοί της ΝΔ που παντρεύονται το ΠΑΣΟΚ και προδίδουν τους ψηφοφόρους τους... Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο επονομαζόμενος και σκορποχώρι ή αλλιώς "Με μπέρμπερυ πουκάμισο, παιδί απ' την Ανάβυσσο"... Και το τιμημένο ΚΚΕ (τιμημένο για τους ξένους).


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα τα ψευτοκόμματα της μεταπολίτευσης πνέουν τα λοίσθια...κάτι ΝΔ, κάτι ΠΑΣΟΚ, κάτι ΚΚΕ, κάτι αριστερά αποκόμματα οδεύουν για τον πολιτικό σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας...
      Μόνο ο Σύριζα απέμεινε που μάζεψε όλα τα ρετάλια...τους βολεμένους πρώην ΠΑΣΟΚους...τα βόρεια και νότια προάστεια...κάτι κόκκινες, ροζ και μωβ συνιστώσες...κάτι συντρόφους που ξέμειναν από τον εμφύλιο...κάτι φιλελεύθερους φιλοευρωπαϊστές πρώην ΝΔ και όλες τις ομιχλώδεις "κοινωνικές ομάδες" που δεν είναι δυνατόν να προσδιοριστούν με σαφή χαρακτηριστικά...
      Όλοι οι υπόλοιποι, οι Έλληνες δηλαδή, είτε εκ πεποιθήσεως είτε εξ ανάγκης έχουν συνταχθεί στην αντιπέρα όχθη με τη Χρυσή Αυγή...

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή
    2. Σωστός ο Αντιγνώμων !! Η Χρυσή Αυγή καθίσταται όλο και περισσότερο πλέον η μοναδική επιλογή για τους ΕΛΛΗΝΕΣ ( όχι για τους ελληνοφώνους )...

      Διαγραφή
    3. Μην ξεχνατε την πολιτικη ανοιξη...Θα σας μαλωσω.....

      Διαγραφή
  4. Η αισθητική της εβραιομπολσεβίκας
    http://www.youtube.com/watch?v=HkfsM1XGSzc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να τελειώσει τώρα το Κωλοπασοκ τους! ΤΩΡΑ! ΤΩΡΑ! Ούτε 1% δεν πρέπει να πάρουν οι Αρχιπροδότες που μας έριξαν στην αγκαλιά του ΔΝΤ. Τι; Φυλακή; ΟΧΙ! είναι λίγο να τους κάνουμε το μαρτύριο που έκαναν οι Άραβες στους αιχμάλωτους Σταυροφόρους. Τούς κρέμαγαν ανάποδα, με το κεφάλι κάτω δηλαδή, και τους έκαναν μια τομή στο μέτωπο σε κάποια συγκεκριμένα αγγεία! Πέθαιναν μετά από πολλές ώρες απο φρικτή αιμμοραγία! Αυτό αξίζουν μόνο τα καθάρματα που μας στέρησαν την Αξιοπρέπειά μας και το Χαμόγελό μας. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών