Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 02, 2013

ΤΡΟΜΟΣ στο καθεστως..Αναβολή 5 ωρών για τη μεταφορά του Νίκου Μιχαλολιάκου στην Ευελπίδων..Εμείς εδώ θα μείνουμε!

Μετά τις 7 το απόγευμα θα βρεθεί στο γραφείο του ανακριτή ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, προφανώς γιατί το καθεστώς τρέμει το ενδεχόμενο ότι θα έχει την τύχη και των υπολοίπων Εθνικιστών βουλευτών και έτσι η αποφυλάκισή του θα μετατραπεί σε πορεία χιλιάδων Ελλήνων από τη ΓΑΔΑ μέχρι τη Μεσογείων και να ζήσει η Αθήνα μέρα Ιμίων.

Έτσι αποφάσισαν να βρεθεί αργά το απόγευμα στην Ευελπίδων με σκοπό η ανάκριση να τελειώσει μεταμεσονύκτιες ώρες και οι περισσότεροι εκ των συμπαραστεκομένων να έχουν κουραστεί και φύγει από το σημείο.

Δεν έχουν καταλάβει ότι......
η Πίστη στην Ιδέα και στον Αρχηγό είναι τέτοια που όσες, ελάχιστες απώλειες και να υπάρξουν, θα βρεθούν άλλοι τόσοι και περισσότεροι να βρεθούν στο πλευρό μας.

Το μόνο που κερδίζουν είναι χρόνο για να προετοιμαστούμε και να ενημερώσουμε περισσότερο κόσμο.

Ήδη τρομοκρατημένες πολλές ιστοσελίδες "ενημέρωσης" προετοιμάζουν το κοινό για τον...αργό θάνατο του συστήματος ΝΔ (εδώ)

7 σχόλια:

  1. ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΗΤΑΑΑΑΑΝ ΑΥΤΟΟΟΟΟ!!!ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ ΠΟΥΣΤΟΑΝΑΡΧΕΣ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΟΥΛΕΣ!!ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ!!ΠΕΙΤΕ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΞΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΟΧΕΙΛΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΣΟΥΛΗΘΡΑ Η ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΨΩΛΗ!!! ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΥΙΟΙ! Ε ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΥΙΟΙ,ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΠΟΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε, φιλε, ποιος τους γαμαει τους αναρχες !! Την μεγαλη πουτσα την τρωνε οι πολιτικοι της αριστερας (κοκκινης, πρασινης και μπλε), και οι πουστοδημοσιοκαφροι !!!

      Διαγραφή
    2. ΣΩΣΤΑ.ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΡΗΞΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ.

      Διαγραφή
  2. ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΙΧΑΜΑΤΑ
    ΔΩΡΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανηγυρική ήττα της κυβέρνησης σε πολιτικό επίπεδο...έσκαβε τον λάκκο της Χρυσής Αυγής και έπεσε η ίδια μέσα...
    Και τις εντυπώσεις έχασε...και τους ψηφοφόρους έχασε...και την όποια αξιοπιστία είχε στα μάτια αυτών που είχε έχασε...Γενικώς έχασε τα αυγά και τα πασχάλια...
    Το πως θα πορευτεί από εδώ και πέρα κανείς δεν ξέρει...
    Εγώ απλά και προσωπικά εύχομαι στην κυβέρνηση καλή κατάρρευση (όποτε επέλθει) και στη ΝΔ καλή διάλυση...
    Οι τελευταίοι πατριώτες που είχαν απομείνει στη ΝΔ και που και αυτοί πλέον κατάλαβαν τι συμβαίνει και ποιος τους εμπαίζει οφείλουν να ενδυναμώσουν τις τάξεις του λαϊκού εθνικιστικού κινήματος...ουδείς περισσεύει στον αγώνα για μία ελεύθερη πατρίδα και ένα αδούλωτο έθνος...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ουδείς περισσεύει, πολύ σωστά. Και να προσθέσω ότι όλοι οι αγνοί πατριώτες πρέπει να υποστηρίξουν το Λαϊκό Σύνδεσμο έστω και σιωπηρά αν θέλουν. Να γνωρίζουν όμως ότι εδώ δεν είναι ένα κομματικό παιχνίδι.πλέον αλλά η επιβίωση του Έθνους μας. Για μένα, οι μάσκες των κυβερνώντων έχουν πέσει. Φάνηκε ξεκάθαρα ποιόν υπηρετούν. Πάντως όχι τους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολοι οι πατριωτες οταν ερθει η ωρα της καλπης συνετα και ωριμα θα δωσουμε την ψηφο μας στη Χρυση Αυγη......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών