Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 21, 2013

ΣΑΡΩΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ... ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ...

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τσούζει το καθεστώς η αυξανόμενη δημοφιλία της Χρυσής Αυγής. Παρά τις διώξεις, οι Έλληνες απτόητοι συρρέουν στα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου σε όλη την επικράτεια.
Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον βουλευτή Αχαΐας Μιχάλη Αρβανίτη.

Η ομιλία ξεκίνησε, απευθυνόμενη σε ένα ευρύ κοινό αφού τα γραφεία μας ήταν ασφυκτικά γεμάτα από πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε σε αυτά, με την αναγγελία της...
μεγάλης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας ενάντια στις παράνομες πολιτικές διώξεις εναντίον του Κινήματός μας και θα λάβει χώρα το ερχόμενο Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 18:00 στον σταθμό Λαρίσης.

Δόθηκε ένα σαφέστατο μήνυμα από τον Συναγωνιστή προς πάσα κατεύθυνση πως αν οι αντίπαλοί μας και κατ' επέκταση αντίπαλοι του Έθνους, πιστεύουν πως θα αναστείλουμε την δράση μας, τότε είναι πασιφανέστατο, πως απατώνται.
Όπως είναι φυσικό, η ομιλία αφιερώθηκε κατά ένα μεγάλο μέρος της στην πρωτοφανή καταπάτηση του Συντάγματος των Ελλήνων από το κλεπτοκρατικό σύστημα εξουσίας με τις παράνομες μεθοδεύσεις του που επιβάλουν οι ξένοι τοποτηρητές στους εγχώριους υποτακτικούς τους, εναντίον ενός ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟΥ πολιτικού κόμματος.

Το Σύνταγμα της Ελλάδας αναφέρει συγκεκριμένα πως όλοι οι Έλληνες έχουν τα ίδια δικαιώματα έναντι του Νόμου, αλλά, με την αυθαίρετη δράση του ανεκδιήγητου Δένδια και με την ανοχή της κυβέρνησης και όλου του αντισυνταγματικού τόξου, αυτό ισχύει για όλους εκτός από τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή.

Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε φυσικά και στον Αντώνη Σαμαρά και τις κατάπτυστες δηλώσεις του εναντίον του Κινήματός  μας, όπως και στο γεγονός των ταξιδιών του στις ΗΠΑ και στο Ισραήλ κατά των οποίων επισκέψεών του δεν μπορούσε να πάει με άδεια χέρια, όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά από τον ομιλητή.

Από νομικής πλευράς καταρρίφθηκε πλήρως το αβάσιμο και άνευ άλλου σχολιασμού, πόρισμα Βουρλιώτη, το οποίο βασίστηκε στα συκοφαντικά και γεμάτα τερατολογίες ρεπορτάζ των πλήρως εναρμονισμένων με το καθεστώς, εφημερίδων και καναλιών και δίχως το παραμικρό στοιχείο, αυτή την στιγμή βρίσκονται στην φυλακή εντελώς παράνομα, ο Αρχηγός μας και τα στελέχη μας.
Ο πύρινος λόγος του Συναγωνιστή κάλυψε πολλά επί μέρους θέματα που απασχολούν το Έθνος μας όπως η Θρησκεία, η Παιδεία, η Οικονομία, η Κοινωνία και πολλά άλλα.

Το μήνυμα είναι σαφές: Αυτοί που εγκληματούν χρόνια τώρα εις βάρος της Πατρίδας και του Έθνους μας, είναι αδιανόητο να συκοφαντούν και να καταδικάζουν την μοναδική ελπίδα αποτελμάτωσης του Ελληνισμού. Τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή.

Μετά το πέρας της ομιλίας, απαντήθηκαν ερωτήσεις που διατυπώθηκαν από τους παρευρισκομένους και ως είθισται η βραδιά έκλεισε με όλους μας σε στάση προσοχής να απαγγέλουμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.
 Μεγάλη ενημερωτική δράση στον Πειραιά
Το Σάββατο 19/10 η Τ.Ο. Πειραιώς πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία πολιτική και ενημερωτική δράση στην πόλη μας με επικεφαλή τον βουλευτή Α' Πειραιώς Κούζηλο Νικόλαο.
Οι συναγωνιστές ξεκίνησαν από τα γραφεία της τοπικής μας, διέσχισαν το κέντρο του Πειραιά και όλες τις παρακείμενες οδούς, συνέχισαν έως το λιμάνι, τον ηλεκτρικό σταθμό και επέστρεψαν πάλι στο σημείο εκκίνησης.

Μοιράστηκαν χιλιάδες εφημερίδες, ενημερωτικά έντυπα με τις πολιτικές θέσεις του κινήματος και φέιγ βολάν με υποδειγματική τάξη και πειθαρχία.

Η αποδοχή του κόσμου ήταν κυριολεκτικά μεγαλειώδης αν και πολλές φορές γίναμε δέκτες ενός παραπόνου: Θέλουν να μας βλέπουν ακόμη πιο συχνά στο δρόμο γιατί οι δύο φορές την εβδομάδα που κατακλύζουν το γραφείο είναι λίγο...


Αυτό αποτελεί την πλέον τρανή απόδειξη ότι ο λαός μας στηρίζει στον έντιμο πολιτικό αγώνα μας και δεν πιστεύει λέξη από όσες ύβρεις και λασπολογίες του σερβίρουν νυχθημερόν τα μέσα μαζικής εξαπάτησης συκοφαντώντας την Χρυσή Αυγή, την ηγεσία και τα στελέχη της.

Ενδεικτικό επίσης της απήχησης που είχε η εμφάνιση μας είναι το γεγονός ότι αυτή η δραστηριότητα μας κράτησε σχεδόν τρεις ώρες αφού οι συμπατριώτες μας διψούσαν κυριολεκτικά να παραλάβουν έντυπο υλικό του κινήματος και να έρθουν σε επαφή με τους αγωνιστές του κινήματος.

Η Τοπική μας θα συνεχίσει με αμείωτη ένταση τις πολιτικές ενημερωτικές δράσεις της και τις δραστηριότητες κοινωφελούς χαρακτήρα έως ότου ευοδωθεί ο δίκαιος αγώνας μας για εθνική ανεξαρτησία, δικαιοσύνη και ευημερία της  πατρίδος μας.

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Το επόμενο βήμα στον πόλεμο κατά της Χ.Α θα είναι η δημιουργία ενός δήθεν "πατριωτικού" κόμματος ώστε να μπερδέψουν τον κόσμο και να αποδυναμώσουν την Χ.Α. Προσοχή λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών