Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 06, 2013

ΜΠΙΣΤΗΣ: Ο ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!

Κανένας από τους θιγόμενους πολιτικάντηδες (Αντωνάκης, Βορίδης, Δένδιας, Ντούτσε κ.λπ.)  δεν τόλμησε μέχρι τώρα να διαψεύσει τον δημαραίο Ρουπακιώτη, που υποστήριξε πως οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής έγιναν κατόπιν διαταγής του εβραϊκού λόμπι των ΗΠΑ.

Αυτόκλητος συνήγορος όμως, εμφανίστηκε και είναι ο (επίσης δημαραίος, αυτή την εποχή) Μπίστης, ο οποίος έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook:...


«Προφανώς ο Ρουπακιώτης δεν αναφέρθηκε απαξιωτικά στο εβραϊκό λόμπι και στις ελληνοαμερικανοεβραϊκες οργανώσεις. Όμως η άκαιρη ανάγκη του να υπερασπίζει αυτή την στιγμή το έργο του και να καταδείξει (κατόπιν εορτής βέβαια) τις καθυστερήσεις της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής συν την χρησιμοποίηση παραδειγμάτων που είναι αρνητικά φορτισμένα στην συνωμοσιολογική συνείδηση του μέσου Έλληνα , οδήγησε στην αξιοποίηση από ποικίλους κύκλους της αποστροφής του. Και από τους ναζιστές που την έχουν κάνει σημαία. Για αυτό σκεφτόμαστε τρεις φορές πριν μιλήσουμε. Ειδικά αυτές τις μέρες που αποκλειστική προτεραιότητα είναι η αντιμετώπιση του ναζισμού και η ενθάρρυνση της κυβέρνησης να πάει μέχρι το τέλος. Όλα τα άλλα αντικειμενικά δεν βοηθάνε την κοινή μας σοβαρή προσπάθεια».

Συμπέρασμα: η αλήθεια βλάπτει σοβαρά την «κοινή σοβαρή προσπάθεια» των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου, για την «αντιμετώπιση του ναζισμού» και μπορεί να «γίνει σημαία των ναζιστών». Γι’ αυτό, δεν πρέπει να λέγεται!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών