Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 17, 2013

Η Χρυσή Αυγή ενώνει ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ....Ακόμη και αν νομοθετούν εις βάρος των Ελλήνων!

Σύγκλιση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για τη Χρυσή Αυγή
Όταν το θέμα φθάνει στη Χρυσή Αυγή τα δύο...."άκρα" του 'δημοκρατικού τόξου' ξαφνικά βρίσκουν την κοινή..σιωνιστική μήτρα τους, παραμερίζοντας τις καινοφανείς διαφορές τους που έχουν ουσία και αντίκτυπο μόνο στο μυαλό του μέσου μαζανθρώπου και στρέφονται ενάντια στη μοναδική ελπίδα και απειλή,για αυτούς, του Έθνους.
Μια πρόβα τζενεράλε για τη μελλοντική συνεργασία τους!
Αφήνουμε το ρεπορτάζ της εφημερίδας του "εθνικού μας νταβατζή" Μπόμπολα (ΕΘΝΟΣ), που κατασυκοφαντεί με τον πλέον χείριστο τρόπο τη Χρυσή Αυγή, να απομείνει τα εύσημα στα δύο κόμματα του 'συνταγματικού τόξου' που αναζητούν τη φωτογραφική τροπολογία - διάταξη για να σταματήσει η χρηματοδότηση στη Χρυσή Αυγή και να σταματήσουν τα συσσίτια σε Έλληνες και το κοινωνικό έργο του μοναδικού κόμματος που επιστρέφει στο λαό τα χρήματά του.
Στο πλαίσιο της αναζήτησης της μιας συναινετικής πρότασης, εντάσσεται η συνάντηση που είχε χθες στη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών Ι. Μιχελάκης με τον γραμματέα τη Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Βούτση.
Οπως βεβαιώνουν και οι δύο πλευρές, το κλίμα ήταν καλό και.....
μάλιστα συμφωνήσαν να συναντηθούν ξανά αύριο, προκειμένου να οριστικοποιηθεί μια ενδεχόμενη συμφωνία. Από την κυβέρνηση, μεταφέρεται η εικόνα ότι έγιναν βήματα προς θετική κατεύθυνση, αλλά δεν υπάρχει κάτι οριστικό ακόμη.
Ο κ. Βούτσης, από την πλευρά του, σε δηλώσεις του τόνισε ότι «γίνεται μια καλόπιστη συζήτηση, η οποία είναι σε εξέλιξη». «Υπάρχει έδαφος και ελπίζω την Πέμπτη να διατυπωθεί μια κοινή τοποθέτηση απέναντι σε αυτό το ζήτημα», προσέθεσε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η επίτευξη συμφωνίας είναι κοντά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους», τα δύο θέματα που διχάζουν την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση είναι αφενός η πλειοψηφία των 180 ψήφων που θα απαιτείται -σύμφωνα με την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ- για την αναστολή χρηματοδότησης κόμματος και από την άλλη το ότι στην πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν υπάρχει το άρθρο 187 Α' του Ποινικού Κώδικα που αναφέρεται σε τρομοκρατικές πράξεις, κάτι με το οποίο δεν συμφωνεί η κυβέρνηση.
Σε πολιτικό επίπεδο, πάντως, βουλευτές της ΝΔ σημείωναν μετά το πέρας της συνάντησης του κ. Μιχελάκη με τον κ. Βούτση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάθε λόγο αυτή την ώρα να εμφανιστεί συναινετικός, για να μην κατηγορηθεί για την άσκηση στείρας αντιπολίτευσης σε ένα θέμα όπως είναι αυτό με τη Χρυσή Αυγή.
Από την άλλη πλευρά πάντως και η κυβέρνηση δείχνει ότι θέλει τη συναίνεση πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα. Ο υπουργός Εσωτερικών, μετά τη συνάντησή του με τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, είδε στη Βουλή εκπροσώπους και άλλων κομμάτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσούκαλης από τη ΔΗΜΑΡ εμφανίστηκε θετικός, ο κ. Παφίλης από το ΚΚΕ επανέλαβε τις σταθερές θέσεις του κόμματός του, ενώ ο κ. Μαριάς από τους ΑΝΕΛ, τον οποίο θα δει σήμερα, είναι υπέρ της συνεννόησης πάνω σε μια κοινή βάση.
Γιάννης Σαραντάκος (ΕΘΝΟΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών