Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 22, 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κόπηκε ένα λεπτό πριν βγει στον αέρα ο Ηλίας Κασιδιάρης στην εκπομπή του Τράγκα!

ΠΑΝΙΚΟΣ στο Μαξίμου - Ολοκληρωτική φίμωση για να μην ακουστεί η φωνή της Χρυσής Αυγής

Μία άνευ προηγουμένου λογοκρισία βιώνει το κόμμα της Χρυσής Αυγής, που εκπροσωπεί 500.000 Έλληνες σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών και αυτήν την στιγμή είναι η τρίτη πολιτική δύναμη με διψήφια ποσοστά σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις.

Ο πανικός του συστήματος για να μην ακουστεί η αλήθεια από τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής έχει οδηγήσει σε μια πρωτοφανή φίμωση. Ο Ηλίας Κασιδιάρης θα εμφανιζόταν σήμερα στις 20:00 στην εκπομπή του...
Γιώργου Τράγκα στο κανάλι "Ε". Ένα λεπτό πριν βγει στον αέρα και, ενώ ο συναγωνιστής Κασιδιάρης ήταν ήδη στο στούντιο, τον ενημέρωσαν πως "έπεσε" η σύνδεση και δεν μπορούσαν να τον βγάλουν ζωντανά. Κάτι ανάλογο βέβαια συνέβη και πρόσφατα και στο Kontra Channel.

Αποκλείουν τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής ακόμα και από τα μικρά περιφερειακά κανάλια. Για τα μεγάλα πανελλαδικής εμβέλειας ούτε λόγος να γίνεται... Ό, τι και να κάνουν η Αλήθεια θα λάμψει! Περισσότερα αύριο στην Συνέντευξη Τύπου όπου θα αποκαλυφθεί η σκευωρία πίσω από τις παράνομες πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής.

πηγή

6 σχόλια:

  1. kala kai o ntrangas aytos poy den nioui to sistima kai aytos ta idia mas doyleoyn oli toys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού είναι ένας από τους μεγαλύτερους μασωνους στην Ελλάδα μας τι περίμενες καλό; και μόνο που κόσμος ,χαμπαριαση το παιχνίδι απόψε η χρυσή αυγή πήρε τουλάχιστον αλλά 5% επανω. Αστούς και έρχεται η κακία τους ώρα. Γειά σας πατριώτες Χαιρετισματα από την Αγγλία ,είμαστε ολόκληρος στρατός εδώ και περιμένουμε τις εκλογές εκεί θα τα πούμε καλά . Α Τσελση σαλτα και γαμησου με κάνα σκυλομαυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα οι "τοξοτες" εχουν κλασει πατατες τον τελευταιο καιρο... Οι δημοσκοπησεις και ειδικα αυτη του Πανα, τους εχουν πανικοβαλλει... Και επεται συνεχεια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να διαβάσουμε και κάτι οικονομικής φύσεως.
    http://www.analyst.gr/2013/10/12/3008/4/
    ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να συμπληρώσω οτι το άρθρο (που είναι σε δύο μέρη), έχει και κάποιους άσχετους αφορισμούς τους οποίους φαντάζομαι έγραψε ο αρθρογράφος κυριολεκτικά υπο τον φόβο των ιουδαίων.
      Παρ' όλα αυτά δίνει κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία για εκείνη την άκρως ενδιαφέρουσα εποχή αναφορικά με το οικονομικό θαύμα που συντελέστηκε.
      Κρατάμε λοιπόν την ουσία του άρθρου και μαθαίνουμε και κάτι για μια εποχή που μας την κρύβουν επιμελώς.

      Διαγραφή
  5. Και η πλάκα είναι πως αυτός ο Τράγκας το βράδυ βγήκε σε μια άλλη εκπομπή και έλεγε (ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ) : Μα γιατί δεν δίνουν βήμα στη Χρυσή Αυγή; Κανένα κανάλι;; Ούτε ένα δευτερόλεπτο;; Δεν έχει ξαναγίνει αυτό το πράγμα! ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.. Ακόμη κι αυτοί που παρακαλούσαν τον Κασιδιάρη και τους άλλους βουλευτές μπας και πάνε στις επομπές τους και τους δει κανένας.. Παυλόπουλος, Χίος κ.λ.π. Τώρα ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.. το παίζουν δήθεν αντικειμενικοί αλλά από επίσημη φωνή της Χρυσής Αυγής ΤΙΠΟΤΕ στις κολοεκπομπές τους. Τα λαμόγια.. Μόνον ο Πανάς λέει κάποιες προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις (που δεν έχουν επηρεαστεί) και μετά τρέχουν τα συγκεκριμένα λαμόγια να το παίξουν δήθεν αντικειμενικοί.. ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών