Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 20, 2013

Οι υγιώς σκεπτόμενοι Έλληνες στρέφονται μαζικά στην Χρυσή Αυγή ανεξαρτήτως κομματικής αφετηρίας


Οι υγιώς σκεπτόμενοι Έλληνες στρέφονται μαζικά στην Χρυσή Αυγή ανεξαρτήτως κομματικής αφετηρίας

Ένα από τα σημαντικότερα ευρήματα και με ουσιαστική πολιτική ερμηνεία όλων των δημοσκοπήσεων-ανεξάρτητα του «ψαλιδιού» που πέφτει- είναι ότι μεγάλα ποσοστά του εκλογικού σώματος που ψήφισαν ή φέρονταν διατεθειμένα να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ καταλήγουν στην Χρυσή Αυγή. Οι αναλυτές και οι «πανελίστες» το βαφτίζουν «κινούμενη λάβα» θέλοντας να το παρουσιάσουν ως κάτι προσωρινό. Είναι οι ίδιοι που μετά το 6.9% της Χρυσής Αυγής στις εκλογές του 2012 μίλαγαν για «μπαλόνι που θα ξεφουσκώσει» και για «μικρό καλάθι που θα πρέπει να κρατάμε».
Κάνουμε την επισήμανση για τις μετακινήσεις ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, διότι είναι....
αλήθεια πως στο κόμμα αυτό ένα ποσοστό Ελλήνων, που δεν είναι κατ’ ανάγκη διεφθαρμένοι πρώην Πασόκοι, ανθέλληνες και «καμένοι» αριστεριστές, πίστεψαν ότι βρήκαν τον πολιτικό φορέα που θα καταγγείλει τα Μνημόνια, θα εφαρμόσει «κοινωνική δικαιοσύνη» και θα τιμωρήσει όσους οδήγησαν την Ελλάδα στην σημερινή κατάσταση. Τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων, αλλά και η τριβή με την κοινωνία στην καθημερινότητα όλων μας, δείχνουν ότι το ποσοστό αυτό όλο και αυξάνεται καθώς στην από την μια βλέπουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί παρά την διάδοχη κατάσταση για τους διεθνείς τοκογλύφους και από την άλλη οι απηνείς και παράνομες διώξεις των Ελλήνων Εθνικιστών από το αντισυνταγματικό τόξο σε συνεργασία με τα ΜΜΕ της διαπλοκής και των μεγαλοεργολάβων, δείχνουν ποιοι πραγματικά παλεύουν για μια Ελεύθερη Πατρίδα.
Όταν η Χρυσή Αυγή μέσα στην Βουλή κατήγγειλε τα προνόμια των βουλευτών και ζήτησε νόμο για μισθό 1890 ευρώ για τους βουλευτές η Αριστερά επί της ουσίας έκανε πως δεν άκουγε, ενώ δήθεν «αναρχικοί» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ,όπως ο Διαμαντόπουλος, δήλωναν ότι τα 7.500 ευρώ είναι απαραίτητα για έναν βουλευτή, ειδικά της επαρχίας. Οι Συναγωνιστές Κασιδιάρης και Ματθαιόπουλος επισήμαναν εφ’ ενός ότι στην ουσία είναι μισθός και όχι «αποζημίωση» -όπως αρέσκεται να αποκαλεί το πολιτικό κατεστημένο τα επτά χιλιάρικα για να αθωώσει τις προκλητικές απολαβές του- και αφετέρου ότι δεν έχουμε καμία διάθεση να τα χαρίσουμε στο κράτος για να καταλήξουν στις τσέπες των διεθνών τοκογλύφων, αλλά τίμια τα επιστρέφουμε εκεί που ανήκουν. Τα επιστρέφουμε στον Ελληνικό Λαό μέσα από δράσεις-παρεμβάσεις κοινωνικής αλληλεγγύης. Ήταν και η απάντηση στις εξυπνάδες του «βαρύμαγκα» Μεϊμαράκη περί απεμπολής του μισθού για όποιον δεν τον θέλει.
Τα δημοσκοπικά ευρήματα είναι και η καλύτερη απάντηση σε όσους χαρακτηρίζουν ακροδεξιό κόμμα της Χρυσή Αυγή, αφού πλέον όλο και περισσότεροι παραδέχονται ότι το Κίνημά μας στηρίζουν Έλληνες που προέρχονται από διαφορετικές κομματικές αφετηρίες και μάλιστα σχεδόν ισόποσα. Και τούτο διότι η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο γνήσια Λαϊκό Κίνημα. Είναι η Φωνή και η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ενός Έθνους που έχει μια Αποστολή, την οποία άριστα έχει περιγράψει ο Περικλής Γιαννόπουλος. Είναι το Κίνημα που το χτύπα κυριολεκτικά με κάθε τρόπο η ακροδεξιά και η ακροαριστερά, η Δεξιά και η Αριστερά αλλά σε πείσμα όλων στέκει ορθό και δυνατό, αγέρωχο και περήφανο. Και είναι ακριβώς αυτή η στάση Μας που γίνεται πλέον αντιληπτή από τον Ελληνικό Λαό. Άλλωστε πραγματική σημασία δεν έχει τι λες αλλά τι κάνεις…
Β.Ζ.Τ.Ο. Αργολίδας

1 σχόλιο:

  1. Σαρώνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε όλες τις δημοσκοπήσεις ! Γεμάτα παντού τα γραφεία μας ! Χαμός γίνεται !!!

    Κάθε μέρα συναντώ ανθρώπους που λένε ότι θα ψηφίσουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ! Χαμός μιλάμε !

    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ !!

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών