Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 10, 2013

Νέο γελοίο κυβερνητικό σχέδιο: Επιχείρηση “διαίρει και βασίλευε” κατά της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Καθώς όλες οι σκευωρίες του Μαξίμου για να ανασχεθεί η δυναμική της Χρυσής Αυγής έχουν καταπέσει, τώρα σκαρφίζονται νέα τεχνάσματα. Αφού απέτυχε η δικαστική σκευωρία με τις παράνομες πολιτικές διώξεις που έχουν αποκαλυφθεί πλήρως και οι δολοφονικές τρομοκρατικές ενέργειες δεν λύγισαν τους Εθνικιστές, τώρα προχωρούν στο... σχέδιο Γ΄.

Με τραγελαφικές διαρροές για έριδες στην Χρυσή Αυγή, ένα επικοινωνιακό σχέδιο το οποίο χρησιμοποίησαν και στο παρελθόν με παταγώδη αποτυχία, προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Ξεχνάνε βέβαια πως είναι οι ίδιοι που απαγόρευσαν στον εκπρόσωπο Τύπου να επισκεφθεί στις φυλακές Κορυδαλλού τον Γενικό Γραμματέα και να τον ενημερώσει για το κοινοβουλευτικό έργο, νομίζοντας έτσι ότι θα δημιουργήσουν θέμα.

Παραθέτουμε αυτούσιο το σχετικό άρθρο του defencenet: Επιχείρηση "διαίρει και βασίλευε" κατά Χρυσής Αυγής - Δεν βρίσκουν άλλο τρόπο να χτυπήσουν τους Εθνικιστές

Αφού είδαν ότι...
με όσους τρόπους κι αν προσπάθησαν ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή αντί να υποχωρήσει, ανεβαίνει στις δημοσκοπήσεις, τα καθεστωτικά ΜΜΕ, το έχουν ρίξει σε σενάρια "πατροκτονίας" και αλλαγής της ηγεσίας του κόμματος, καθώς δήθεν "ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει αρχίσει να αποστασιοποιείται από τον Ν. Μιχαλολιάκο".

Και μάλιστα τώρα βλέπουν το πρόσωπο του Η.Κασιδιάρη που τον έβριζαν ως "ναζιστή εξτρεμιστή", έναν "φέρελπι ψύχραιμο ηγέτη". Καλό το παραμύθι, αλλά δεν έχει δράκο.

Νομίζουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα αστικό κόμμα όπου μπορούν τα ΜΜΕ να παίξουν το παιχνίδι του "διαίρει και βασίλευε" για λογαριασμό της κυβέρνησης. Αγνοούν την εσωτερική δομή και τον κώδικα τιμής του εθνικιστικού κόμματος ή κάνουν πώς τον αγνοούν.

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι συμβατικό αστικό κόμμα. Αν ήταν θα είχε διαλυθεί 100 φορές. Και ο ηγέτης του είναι ένας και θα μείνει ένας: Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Και αυτό το λέει πρώτος ο Η. Κασιδιάρης".

Σχόλιο Χρυσής Αυγής: Πολύ σωστά το επισήμανε το defencenet και παραθέτουμε την σχετική δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, την οποία έχει επαναλάβει χιλιάδες φορές: Μοναδικός Αρχηγός της Χρυσής Αυγής είναι ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος!




πηγή

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών