Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 07, 2013

Κασιδιάρης κατά πάντων στη Βουλή: "Ντροπή σας "δημοκράτες"...Ζητάτε την άρση της ασυλίας μου γιατί 'μίλησα άσχημα' στον Βενιζέλο"

Δείτε το βίντεο...


5 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΗΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ
    ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ Η ΖΩΗ...ΣΥΝΕΧΕΙΖΕΤΑΙ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ'ΞΕΡΑ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ; ΑΔΙΚΑ ΠΗΓΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ; ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΣΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ, ΑΛΛΙΩΣ...ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΕΞΩ ΑΠΟ'ΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κάποιος που μπαίνει κάθε μέρα εδω, και ταχα μου κάνει σχόλια, για να την σπάσει στους χρυσαυγίτες, δύναται να είναι μόνο κάποια θλιβερή αδερφή, που γοητέυεται απο το αθλητικο παράστημα των νεαρών εθνικιστών, και τελειώνει σεξουαλικά βάζοντας αντικείμενα απο πίσω, και διαβάζοντας τα μπινελίκια των συναγωνιστών.
    Θα σας παρακαλούσα να σταματήσετε να κάνεται το χατήρι σε αυτον τον κακομοίρη, και σας διαβεβαιώ πως όταν τον αγνοήσεται, θα σταματήσει. Θα βρεί να πάει αλλού.
    33 χρόνια ψυχίατρος είμαι. Την ξέρω την περοπτωσή του και τον λυπάμαι.Λυπηθείτε τον κι εσείς και αγνοήστε τον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΔΕΡΦΗ ΝΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να καταλάβετε πόσο αρρωστημένα είναι αυτά τα αριστερόμορφα ΒΟΔΙΑ, αντί αν κοιτάξουν πως να σωθεί η υπόσταστη των κομμάτων που υποστηρίζουν, μπαίνουν εδώ μέσα για να δείξουν τα κόμπλεξ τους.. Μια ζωή μίζεροι και κομπλεξικοί!! Από τότε που έπεσε το τείχος του Βερολίνου και δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν μετά τα "φροντιστήρια" στην ΚΝΕ και την ΕΠΟΝ.. Τώρα τα πιο λαμόγια πάνε να κλάψουν στο τείχος των δακρύων ενώ οι υπόλοιποι θα ξεκινήσουν το κλαψούρισμα διότι ΚΥΡΙΟΙ και κυρίες (τράβελοι και λοιποί παρείσακτοι του blog) ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!!! και ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ!!! Ο Τσίπρας (με σύμφωνη γνώμη του Σαμαρά ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ) βλέποντας αυτοί και τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ να ανεβαίνει ΣΥΝΕΧΩΣ η Χρυσή Αυγή κατέθεσαν πρόταση ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ έτσι ώστε, είτε να πιεστεί ηΤρόϊκα να ΜΗΝ ζητησει τα ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ είτε να προλάβουν μην πιάσει το 25% η Χρυσή Αυγή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών