Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 27, 2013

ΕΝΑΣ «ΝΑΖΙ» ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΠΟΛΛΟΙ «ΝΑΖΙ» ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η άνοδος του Εθνικισμού στην Ευρώπη τρομάζει τους τοποτηρητές των σιωνιστών. Ο αγώνας των Εθνικιστών για την Ευρώπη των Εθνών έχει αρχίσει για τα καλά!

Την είδηση (με τις απαραίτητες δόσεις κινδυνολογία-τρομολαγνεία) την είχαν όλες οι καθεστωτικές ιστοσελίδες. Διαλέγουμε μία από τις πολλές και σας τη μεταφέρουμε:...


«Ένας ακροδεξιός πολιτικός ο οποίος ζήτησε να αποχωρήσει η Σλοβακία από το ΝΑΤΟ και να περιοριστούν οι ξένες επενδύσεις κέρδισε κάποιες περιφερειακές εκλογές αυτό το Σαββατοκύριακο, επωφελούμενος από τη διαμάχη των κεντροδεξιών κομμάτων. Ο Μαριάν Κοτλέμπα κέρδισε το 55,5 % των ψήφων στο δεύτερο γύρο, στην κεντρική περιοχή της Μπάνσκα Μπίστριτσα, περίπου 200 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της πρωτεύουσας Μπρατισλάβα. Ο Κοτλέμπα ήταν επικεφαλής του εξτρεμιστικού Εθνικιστικού Κόμματος Συντροφικότητα της Σλοβακίας, που διοργάνωνε διαδηλώσεις κατά των Ρομά και απαγορεύθηκε από το ανώτερο δικαστήριο της χώρας το 2006 για υποδαύλιση μίσους και μισαλλοδοξίας σε εθνικό επίπεδο. Και τα δύο κόμματα έχουν εκφράσει την συμπάθειά τους προς του Ναζί.

Ο Κοτλέμπα και άλλα μέλη του LSN κυκλοφορούν συχνά δημόσια με ναζιστικές στολές και το λογότυπο του κόμματος μοιάζει πολύ με τη σημαία του κυβερνώντος κόμματος κατά τη ναζιστική εποχή της Σλοβακίας. «Το Λαϊκό Κόμμα Η Σλοβακία μας θα προσπαθήσει να επιτύχει ισοσκελισμένους κυβερνητικούς» είπε ο  Κοτλέμπα εν όψει της ψηφοφορίας του Σαββάτου, «ακυρώνοντας όλες τις ξένες αποστολές Σλοβάκων στρατιωτών και εγκαταλείποντας την τρομοκρατική οργάνωση του ΝΑΤΟ. Επίσης, θέλουμε  να εξαλείψουμε την υποστήριξη των ξένων επενδυτών εις βάρος των Σλοβάκων», είπε… Ο Βλαντίμιρ Μάνκα, ο υποψήφιος του Smer που ηττήθηκε από τον Κοτλέμπα, είπε ότι πιθανόν ο Κοτλέμπα να κερδίσει και άλλες περιφερειακές εκλογές, καθώς ο πολιτικός εξτρεμισμός είναι ένα πρόβλημα σε ολόκληρη τη χώρα».

Αυτά διαβάζουν οι καθεστωτικοί και οι κομμουνιστές και τους πιάνει… σύγκρυο. Διότι πλησιάζουν οι δημοτικές/περιφερειακές εκλογές στην Ελλάδα και γνωρίζουν πολύ καλά ότι πολλοί «ναζί» όπως μας λένε, θα κερδίσουν δήμους και περιφέρειες! Και τότε δε θα ξέρουν που να κρυφτούν από την αποκάλυψη των σκανδάλων τους στους Δήμους.

9 σχόλια:

  1. Διαφωνώ με την επιμμονή στη λέξη "Ναζί".. τι μαλακίες είναι αυτές.. Εθνικιστές είναι οι άνθρωποι και βαζουν τη χώρα από όλα και μαγκιά τους.. Το εθνικιστικό ποτάμι σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ρέει σαν χείμαρος.. Κάθε κράτος προσπαθεί - ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ - να λύσει από μόνο του τα προβλήματά του ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ!! Απλά ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ!! ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η λέξη "ναζί" ταιριάζει περισσότερο σε καθεστώτα που έχουν την προπαγάνδα ως πολεμικό εξάρτημα σε κατευθυνόμενα ΜΜΕ, τη βία κρυμμένη σε στρατούς κουκουλοφόρων και προπάντων δηλώνουν ΥΠΟΤΑΓΗ στις προσταγές της Γερμανικής καγκελαρίας.. Ο Εθνικισμίς που σημαίνει ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ στην ιστορία, την παράδοση και τους αγώνες του κάθε Εθνους για την προασπιση των συνόρων του, ταιριάζει σε ανένταχτους και ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ πολιτικούς που δεν κρύβονται πίσω από το μανδύα τηε ψευτο-δημοκρατίας, ούτε διστάζουν να τα βάζουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ με τα μεγάλα συμφέροντα!! ΕΘΝΙΚΠΣΜΟΣ σημαίνει ΤΙΜΗ και απαιτεί ΑΓΩΝΑ,, ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ απαιτεί αγαπη για την πατρίδα, και ατέλειωτα ρίγη μπροστά στη σημαία!! ΠΟΙΟΙ τα έχουν αυτά σήμερ;; ΜΟΝΟΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πατριωτης ειναι αυτος που αγαπαει τη πατριδα του , εθνικιστης ειναι αυτος που μισει τις πατριδες των αλλων
    Σαρλ Ντε Γκωλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξαναδιάβασε το και μην απομονωνεις με "κοπτοραπτική" όπως κάνουν τα τσοντοκάναλα.. Για ξαναδιάβασέτο αυτό που είπε ο Ντε Γκωλ.. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.. τράβα στο aixmi, gazzeta του ντέμη στο enikos, στο newsit...εκεί θα βρεις ομοϊδεάτες που μπορεί να σου πουν ότι ο Ντε γκολ χαρακτήρισε φιλοπατρίδες του κουμμουνιστές!!

      Διαγραφή
    2. O Ντε γκολ δεν ήταν αυτός ο "γενναίος" στρατηγός των Γάλλων που έλεγε πως η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση αλλά όταν έκαναν ντου οι γερμανοί την κοπάνησε (ΌΠΩΣ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ "ΗΓΕΤΕΣ" ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ' ΚΡΑΤΗ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ) και κρυμμένος στο Λονδίνο έλεγε στους συμπατριώτες του να κάνουν αντίσταση αλλά ο ίδιος κατέβηκε τη Μάγχη (μάλλον τον κατέβασαν τα τότε συμφέροντα) μετά την λήξη του Β' παγκοσμίου πολέμου;; Όταν ο ντε γκολ την κοπανούσε παρατώντας το Παρίσι για να κάνουν παρελάσεις οι Γερμανοί, οι Έλληνες αντιστέκονταν ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ στα οχυρά του ΜΕΤΑΞΑ!! Αλήθεια γιατί τέτοια οχυρά δεν υπαρχουν με άλλες ονομασίες όπως π.χ οχυρά Καραμανλή, οχυρά Παπανδρέου, οχυρά Μητσοτάκη οχυρά Σαμαρα (πιο εύκολα να βρεις οχυρό του Τρύφωνα Σαμαρά παρά του αντώνη) ή οχυρά τσίπρα (καλά εδώ ξεφεύγουμε εντελώς!!) Ο Γαλλικός στρατός του ντε γολ παρέδωσε τη χώρα στους Γερμανούς σε πέντε μέρες το Μάιο του '40.. Αυτοί λέγονται πατριώτες;; Στον Ελληνικό στρατό ένα κομμάτι της ορκομωσίας λέει : "μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματός μου" και όχι να κάνουμε αντίσταση εξ αποστάσεως.. Υ.Γ. Στο βιβίο του ντε γολ "Η διχόνοια στους κόλπους του εχθρού" είπε κάποια πράγματα για τον πατριωτισμό και την διπλωματία των Γερμανών αλλά πουθενά δεν αναφέρεται σε διαχωρισμό του πατριωτισμού με τον εθνικισμό. Για τον εθνοσοσιαλισμό επεσήμανε το μίσος κατά των εβραίων προφαν'ως ανταπόδωση των αξιωμάτων που έλαβε κατόπιν που εγινε και πρόεδρος της γαλλίας..

      Διαγραφή
    3. δημοκρατια εχουμε οτι θελω θα λεω , καταλαβες ρε μαλακα 10.38 ? αντε μη σου γαμισω καμια μανα βρωμοπουστα

      Διαγραφή
    4. Ρε μαλακα τραβελε, σου γαμαει ΚΑΙ αυτος την μαννα και τον βριζεις ?? Ρωτας την μαννα σου ποσο την πληγωνει αυτη η συμπεριφορα σου ??

      Διαγραφή
    5. Στη "δημοκρατία" σου, ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ μωρη λόυγκρα.. Είπα να μην λες μαλακίες ή ανακρίβιες και ψέματα.. ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ.. πάρε τον μόδιστρο Γαλάτη αγκαζέ και τράβα να πεις ΟΤΙ ΘΕΣ στην εκπομπή της τατιάνας.. αυτά που λες θα σου αφήσει να τα πεις.. ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΟΜΩΣ δεν θα σ' αφήσει.. ΛΟΥΓΚΡΑ!!

      Διαγραφή
    6. Ο ΝΤΕΓΚΟΛ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΜΕΣΩ ΑΠΟΣΧΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΙΕΜΠΕΚ....ΕΥΣΤΟΧΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΤΡΑΒΕΛΕ ΠΟΥΣΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών