Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 21, 2013

Η Χρυσή Αυγή ανοίγει νέες Τοπικές Οργανώσεις ενάντια στα ψέμματα της ψοφοδεξιάς

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σε απόγνωση οι ελαφροδεξιοί, τη στιγμή που η Χρυσή Αυγή διογκώνεται καθημερινά.

Με αφορμή δημοσίευμα του περιοδικού «Επίκαιρα», όπου αναγράφονται διάφορα ευφάνταστα σενάρια, τα οποία όμως δεν ανταποκρίνονται ούτε κατ' ελάχιστο στην πραγματικότητα, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή οφείλει να προβεί σε κάποιες επισημάνσεις προς ενημέρωση πρωτίστως του Ελληνικού Λαού και δευτερευόντως των «αντικειμενικών» δημοσιογράφων.

Το δημοσίευμα εν ολίγοις, κάνει λόγο για ικανοποίηση του Κινήματος αναφορικά με τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων και για «ετοιμασίες αλλαγής στο μοντέλο διοίκησης». Κάνει λόγο για...
«πυρήνες που λειτουργούσαν αυτόνομα είτε ημιαυτόνομα, οι οποίοι θα πάψουν να λειτουργούν κατ' αυτό τον τρόπο και αργότερα θα διαλυθούν, δίνοντας τη θέση τους σε νέα σχήματα».

Ο συντάκτης του άρθρου, είτε αγνοεί είτε παραπληροφορεί συνειδητά. Καμία Τοπική Οργάνωση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή δεν λειτουργεί αυτόνομα ή ημιαυτόνομα, αλλά συμφώνως με την πολιτική γραμμή του Κινήματος, η οποία χαράσσεται από την Ηγεσία και τα αρμόδια όργανα. Φαινόμενα τα οποία χαρακτηρίζουν και διακρίνουν τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου, ο αρθρογράφος τα αναζητεί επί ματαίω στη Χρυσή Αυγή. Για να μην κουράζονται οι νεροκουβαλητές της ψοφοδεξιάς εφευρίσκοντας αστεία σενάρια περί διάλυσης Τοπικών, τους πληροφορούμε πως είναι τέτοιος ο ενθουσιασμός του Λαού μας, η οργή του απέναντι στους δυνάστες του και η αποφασιστικότητά του να συνδράμει με κάθε μέσο στον Πολιτικό Αγώνα του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, ώστε όχι μόνο δεν πρόκειται να κλείσουν Τοπικές Οργανώσεις του Κινήματος, αλλά αναμένεται το άνοιγμα νέων για να καλύψει τις ανάγκες των συμπατριωτών μας.

Το δημοσίευμα επιχειρεί να παρουσιάσει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ως πρόθυμο να υιοθετήσει μοντέλα διοίκησης ξένων κομμάτων, συγκεκριμένα του γαλλικού Εθνικού Μετώπου. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, ούτε αναζητά μοντέλο διοίκησης, ούτε προτίθεται να ακολουθήσει αυτά των ξένων κομμάτων. Το μοντέλο διοίκησης του Κινήματος είναι σταθερό και αδιαπραγμάτευτο και μάλιστα αποτελεί ήδη παράδειγμα για εθνικιστικά κινήματα και κόμματα της Ευρώπης, τα οποία αναγνωρίζουν την Χρυσή Αυγή ως το πρωτοπόρο Πολιτικό Κίνημα για μια Ευρώπη των Πατρίδων, απαλλαγμένη από τους διεθνείς τοκογλύφους και τη δουλεία των τόκων. Σε κάθε περίπτωση, ο άξονας της ιδεολογικής και πολιτικής θεώρησης της Χρυσής Αυγής, είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός, η εξυπηρέτηση και διαφύλαξη των συμφερόντων του Ελληνικού Λαού και της Ελληνικής Πατρίδος.
Κατά τρόπο ύπουλο, ο συντάκτης του άρθρου κάνει αναφορά σε απόφαση της ηγεσίας του Κινήματός μας «για να αρχίσουν επαφές με προσωπικότητες από τον ευρύτερο χώρο της Δεξιάς, για τη στελέχωση του ευρωψηφοδελτίου», καθώς ως ισχυρίζεται ο ίδιος, «ο Νίκος Μιχαλολιάκος πιστεύει πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν άνθρωποι στη Χρυσή Αυγή να βγουν και να την εκπροσωπήσουν». Καμία ανάγκη δεν έχει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα από υλικά κατεδάφισης του σαθρού πολιτικού κατεστημένου! 

Η συγκεκριμένη ψευδής αναφορά εντάσσεται στο πλαίσιο της κατασυκοφάντησης του Κινήματος και της συστηματικής προσπάθειας απαξίωσης στελεχών, μελών και ψηφοφόρων, στην οποία επιδίδεται η πατριδοκάπηλη και ψοφοδεής δεξιά του Σαμαρά εδώ και ένα τουλάχιστον χρόνο, χρονικό διάστημα στο οποίο και συντελείται μαζική φυγή των Ελλήνων πατριωτών από τους απατεώνες της ΝΔ προς τη Χρυσή Αυγή. Αρκεί να θυμηθεί κανείς τις αθλιότητες πολιτικάντηδων και καλοπληρωμένων δημοσιογράφων-υπερασπιστών του Μνημονίου, οι οποίοι έκαναν λόγο για «χαμηλό μορφωτικό και πνευματικό επίπεδο των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής».

Με τέτοιες αηδίες νομίζει η ψοφοδεξιά πως θα αποτρέψει τους εξοργισμένους ψηφοφόρους της από την εγκατάλειψη -μια για πάντα- του πολιτικάντικου καιροσκοπισμού της ψευδοπατριωτικής ΝΔ. Απατώνται οικτρά και θα το διαπιστώσουν έντρομοι οι «φωστήρες» ψοφοδεξιοί των Μνημονίων στις ευρωεκλογές, όπου το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα θριαμβεύσει, εκφράζοντας την αλύγιστη θέληση του Ελληνικού Λαού για οριστική απαλλαγή από τη δουλεία του Μνημονίου, για Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών