Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 01, 2013

Μούγκα για το ελληνικό “Watergate”: Θάφτηκαν τα ντοκουμέντα των υποκλοπών εις βάρος της Χρυσής Αυγής


Μούγκα για το ελληνικό “Watergate”: Θάφτηκαν τα ντοκουμέντα των υποκλοπών εις βάρος της Χρυσής Αυγής

Ένοχη σιωπή από τα διεφθαρμένα ΜΜΕ, αλλά και από την αριστερά-δεκανίκι του Σαμαρά: Αν η υπόθεση αφορούσε οποιοδήποτε άλλο κόμμα θα έπεφτε η κυβέρνηση - Κατατέθηκαν οι πρώτες μηνύσεις και αγωγές για τις παρακολουθήσεις των βουλευτών μας
Τα διεφθαρμένα ΜΜΕ έθαψαν οργανωμένα τις καταγγελίες που ακούστηκαν χθες από βήματος βουλής για τις υποκλοπές εις βάρος της Χρυσής Αυγής. Στην σχετική ομιλία του ο κοινοβουλευτικής εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής παρουσίασε αδιάσειστα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι αρχές - εντελώς παράνομα - κατέγραφαν τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Αν ο Σύριζα ή οποιοδήποτε άλλο αντισυνταγματικό κόμμα παρουσίαζε το.....
1% των στοιχείων που έφερε στο φως η Χρυσή Αυγή, τώρα θα είχε πέσει η κυβέρνηση. Το γεγονός αυτό αποτελεί μία ακόμα απτή απόδειξη ότι όλα τα αποκόμματα του αντισυνταγματική τόξου είναι ενωμένα με μοναδικό σκοπό την πολεμική κατά του Εθνικιστικού Κινήματος. Τα χθεσινοβραδινά δελτία αποπροσανατόλισαν την κοινή γνώμη με τις ανοησίες του Τατσόπουλου και δεν είπαν λέξη για τις υποκλοπές κατά της Χρυσής Αυγής, ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της μεταπολίτευσης.
Ακολουθεί το βίντεο και το κείμενο με την καταγγελία από το βήμα της βουλής:

2 σχόλια:

  1. Οταν ο κ. Μεϊμαρακης [της Ν.Δ.] πηγε και καθισε διπλα στον κ. Δραγασακη [του ΣΥΡΙΖΑ] την ωρα ακριβως που βρισκονταν στο βημα ο ομιλητης της Χρυσης Αυγης, μας εδειξε με τον πιο ηχηρο τροπο το πως εχει ηδη υφανθει η καθεστωτικη συμμαχια, που προκειται να αντιμετωπισει στο μελλον την κοινωνικη εκρηξη των εξαθλιωμενων.
    Το λεγομενο "συνταγματικο τοξο" που δεν ειναι παρα η πολιτικη εμπροσθοφυλακη της κοινωνικοοικονομικης ελιτ, των διαπλεκομενων συμφεροντων και της λεηλασιας του δημοσιου κορβανα, δεν δισταζει πλεον μπροστα στον κινδυνο να τους παρουνε καποτε με τι πετρες, να δειξει τα δοντια του.
    Το καθεστως δεν εχει ιδεολογια.

    Το link απο το Stormfront http://panusis.blogspot.gr/2013/09/blog-post_8.html
    Αρκετά ενδιαφέρουσα θεώρηση.
    Εχει ομως πολλα ιδεολογηματα, για να καλυπτει τις πολιτικες του απατες, οπως οι καλοι μασκαραδες διαθετουν πολλες μασκες στο ντουλαπι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκ παραδρομής, έμεινε η τελευταία σειρά απο το κείμενο στο τέλος του σχολίου.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών