Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 31, 2013

Από τον Πρετεντέρη μέχρι τους σαμαροφρουρούς όλοι την ίδια ευχή κάνουν για το 2014.... "Να αντέξει η κυβέρνηση άλλους 5 μήνες γιατί έρχεται η.... Χρυσή Αυγή"

Διαβάζοντας τις.... τελευταίες, για το 2013, αράδες των υποτακτικών του Μνημονίου και της κυβέρνησης κατανοούμε ότι περισσότερο από ποτέ το σύστημα αντιλαμβάνεται τον ατέρμονο αγώνα που δίνει ενάντια στη.. φυσική επιλογή του Έθνους - που δεν είναι άλλη από την απαλλαγή του από τους... υποτακτικούς του Μνημονίου -.

Από τον Πρετεντέρη λοιπόν που στα "ΝΕΑ" αναφέρεται στους "5 μήνες διορίας της Κυβέρνησης", μέχρι στους σαμαροφρουρούς του antinews.gr που με "το γράμμα" τους παρακαλούν για... "καλά μυαλά" καθώς... σε 5 μήνες έρχεται ο .... Μιχαλολιάκος από τη φυλακή να γίνει Αξιωματική Αντιπολίτευση όλοι συνηγορούν στο.. ίδιο!

Ο "πολιτικός χρόνος" του Σαμαρά... τελείωσε, όπως και.....
της Κυβέρνησης, και ελιγμοί του τύπου... Παπαδήμου δεν πρόκειται να γίνουν δεκτικοί από το λαό καθώς είναι υποψιασμένος.

Το χειρότερο όμως όλων είναι ότι.... το σύστημα γνωρίζει το εξής:
"Η Χρυσή Αυγή έρχεται να αντικαταστήσει το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα που οικοδομήθηκε από τους δουλικούς πολιτικάντηδες της ΠΑΟΛΑ και των ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ"

Γράφει επακριβώς ο.. Πρετεντέρης:
«Η κυβέρνηση έχει μπροστά της ακριβώς πέντε μήνες για να αποδείξει ότι μπορεί να επιβιώσει. Διότι στην πολιτική μπορούν να συμβούν πολλά, σχεδόν τα πάντα, εκτός από ένα: να υπάρξει μετά θάνατον ζωή!
Με τα σημερινά δεδομένα, η επιβίωση της κυβέρνησης για μετά τις ευρωεκλογές δεν είναι εξασφαλισμένη.
Θα πείτε βεβαίως ότι τα σημερινά δεδομένα δεν θα είναι απαραιτήτως τα δεδομένα του Μαΐου. Και ότι ποτέ το αποτέλεσμα ευρωπαϊκών ή περιφερειακών εκλογών δεν ανέτρεψε μια κυβέρνηση.
Σωστό αλλά ως τώρα… Διότι ως τώρα οι κυβερνήσεις ήταν μονοκομματικές και η πορεία των πραγμάτων εξαρτιόταν μόνο από τον εαυτό τους…»
.

Ενώ στο antinews.gr διαβάζουμε τα εξής:
"Αγαπητή κυβέρνηση έχεις πέντε μήνες όλους κι όλους για να ανατρέψεις όλα τα μαύρα προγνωστικά που δίνουν το Αλέξη Τσίπρα, αυτό το τίποτα της πολιτικής, να ηγείται της χώρας και αντιπολίτευση να είναι ο… Μιχαλολιάκος από τη φυλακή.  "


Είτε 5 περάσουν, είτε... 15 μήνες η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού σε πείσμα των κονδυλοφόρων και των... παραγοντίσκων του.. χιλιάρικου θα έρθει και θα φωτίσει όλο το Έθνος μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών