Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 15, 2013

Οι ψεύτες του Alpha παρουσίασαν το μαχαίρωμα στον Παναγιώταρο ως επίθεση σε λαθρομετανάστες! - ΒΙΝΤΕΟ

Τα παπαγαλάκια των τσοντοκάναλων συνεχίζουν να παραπληροφορούν και να διαστρεβλώνουν την αλήθεια, κάνοντας δημιουργικό μοντάζ στο ανακριτικό υλικό που παρανόμως έχει διαρρεύσει και προβάλλεται από τα διεφθαρμένα ΜΜΕ.

Οι "έγκριτοι" δημοσιογράφοι του Alpha, οι οποίοι πολλάκις έχουν διαψευστεί από τα τερατώδη ψεύδη που ξεστομίζουν, παρουσίασαν χθες απόσπασμα από μια ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου ως παραδοχή για μαχαιρώματα αλλοδαπών.

Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να πουν ότι ο Γενικός Γραμματέας ομολογεί επιθέσεις των "ταγμάτων εφόδου" σε λαθρομετανάστες στον Άγιο Παντελεήμονα λέγοντας: "Δεν κάνει τίποτε λέει η Χρυσή Αυγή για την...
πλατεία Αττικής, τον Άγιο Παντελεήμονα, τα Πατήσια, την Κυψέλη. Ε, ποιοι μαχαιρώθηκαν τότε σε αυτές τις περιοχές, για να μείνουν κάποια χώματα ελληνικά".



Αρχικά, να επισημάνουμε πως το βίντεο είναι επιμελώς μονταρισμένο, γιατί στην συνέχεια ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρεται στις επιθέσεις που δέχθηκαν μέλη της Χρυσής Αυγής από λαθρομετανάστες στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Δεύτερον και σημαντικότερο, επειδή τα παπαγαλάκια του Alpha έχουν "μαλώσει" με την ελληνική γλώσσα και την κοινή λογική, αν ο Νίκος Μιχαλολιάκος ομολογούσε επιθέσεις της Χρυσής Αυγής θα έλεγε: "Ε, ποιους μαχαιρώσαμε σε αυτές τις περιοχές" και όχι "Ε, ποιοι μαχαιρώθηκαν σε αυτές τις περιοχές".

Ακόμη, το νέο συγκλονιστικό ντοκούμεντο, το οποίο κρατιόταν τόσο καιρό ως... επτασφράγιστο μυστικό, δεν είναι άλλο από μία ΑΝΟΙΧΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

Τέλος, και για να τελειώνουμε - προς το παρόν, γιατί τμηματικά θα δίνουμε τις απαντήσεις, όπως τμηματικά βγαίνουν τα "συγκλονιστικά ντοκουμέντα" - ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφερόταν στο περιστατικό, τον Μάιο του 2010, όπου οι Συναγωνιστές Ηλίας Παναγιώταρος και Χρήστος Ρήγας είχαν δεχθεί επίθεση από δεκάδες αφγανούς στον Άγιο Παντελεήμονα.

Οι Συναγωνιστές βρίσκονταν στην περιοχή και έγιναν μάρτυρες επίθεσης των εγκληματιών λαθρομεταναστών σε μία κοπέλα. Στην προσπάθεια τους να την σώσουν, ο Ηλίας Παναγιώταρος δέχθηκε από τους λαθρομετανάστες δύο μαχαιριές στην πλάτη. Παραθέτουμε και την σχετική ιατροδικαστική έκθεση, μήπως και ανοίξουν τα μάτια και τα αυτιά τους κάποια αργυρώνητα φερέφωνα.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών