Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 10, 2013

ΤΟ ΚΚ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ


banner-tr
Μεταξύ των υπολοίπων κομμουνιστικών κομμάτων του πλανήτη, που έστειλαν συγχαρητήρια μηνύματα στο ΚΚΕ για τα 95α του γενέθλια, ήταν και το ΚΚ Τουρκίας. Ας δούμε κάποια χαρακτηριστικά σημεία του… οθωμανικού μηνύματος:
 «Το ΚΚ Τουρκίας στέλνει τους πιο θερμούς του χαιρετισμούς στην Κεντρική Επιτροπή και σε όλα τα μέλη του ΚΚΕ με αφορμή τα 95 χρόνια από την ίδρυση του…
Καθοδηγούμενο από το Μαρξισμό-Λενινισμό, το ΚΚΕ σε όλη τη.....
μακρόχρονη και δοξασμένη ιστορία του έχει περάσει μέσα από σκληρές μάχες και έχει αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες. Παρά τη καταπίεση και τις επιθέσεις που οργανωθήκαν από την Ελληνική αστική τάξη και τους ιμπεριαλιστές, οι Έλληνες κομμουνιστές δεν υπόκυψαν στο φασισμό και στους αντιδραστικούς. Το ΚΚ Τουρκίας με όλη τη καρδιά του χαιρετίζει αυτή την ηρωική ιστορία και είναι περήφανο να είναι αδελφό του κόμμα…».
Σε ποιο ακριβώς σημείο της ιστορίας αναφέρεται το ΚΚ Τουρκίας, γράφοντας για «επιθέσεις που οργανώθηκαν από την ελληνική αστική τάξη και τους ιμπεριαλιστές» και επαινώντας τη στάση του ΚΚΕ; Προφανέστατα, στη Μικρασιατική εκστρατεία! Με την ευκαιρία, ας θυμηθούμε τη προδοσία εκείνη του ΚΚΕ, παραθέτοντας το διαβόητο άρθρο του Ν. Ζαχαριάδη, στον «Ριζοσπάστη» της 12ης Ιουλίου 1935, με τίτλο «Μια Επιφύλαξη»: 
«Αν δεν νικιόμασταν στη Μικρασία, η Τουρκία θα ‘τανε σήμερα πεθαμένη και μεις Μεγάλη Ελλάδα. Τη «λευτεριά» μας θα την στηρίζαμε στην υποδούλωση του Τούρκικου λαού. Αυτό εμείς δεν το δεχόμαστε. Το αποκρούουμε κατηγορηματικά. Η αστικοτσιφλικάδικη Ελλάδα στη Μ. Ασία πήγε όχι σαν εθνικός απελευθερωτής μα σαν ιμπεριαλιστική δύναμη, όργανο των Εγγλέζων μεγαλοκαρχαριών. Πήγαινε αυτού όχι μόνο για να διαιωνίσει την ξενική κυριαρχία πάνω στον Τούρκικο λαό μα και να κάνει την Τουρκία αντισοβιετικό ορμητήριο. Γι’ αυτό, εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία, μα και την επιδιώξαμε».

1 σχόλιο:

  1. Αυτα τα εχουν θαψει οι αριστεροι ξεφτιλες-αφεντικα των ΜΜΕ... Και πρεπει να τα θυμιζουμε !!! Για να μαθαινουν οι νεωτεροι, τι ειδους κομμα ηταν το ΚΚΕ ,απο ιδρυσεως του !! Ποσο σαπια αντεθνικο και ανθελληνικο ... Και το εχουμε μεσα στην βουλη !! Και τολμανε να μιλανε !! Σκιστε τους σε καθε κουβεντα !! Τριψτε τους στα μουτρα τα ιστορικα γεγονοτα, και τις αντεθνικες τους προδοσιες ( Μ.Ασια. Ελληνοιταλικος πολεμος, εκχωρηδη της Μακεδονιας στους Σλαυους κ.α.) και να δειτε πώς το βουλωνουν !!! Θελει πνευματικη αντεπιθεση σε καθε τομεα που τους αφησαμε να μολυνουν...Ιστορια, πολιτικη, οικονομια... Παντου !!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών