Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 23, 2013

Πως σε κατάντησαν αστυνομικέ της ΕΛ.ΑΣ.... Αυτοί που κάποτε σε έσφαζαν με κονσεβοκούτια και τσεκούρια σήμερα σου κάνουν...μαθήματα! Μαθήματα… κομμουνισμού και καταστολής της Χρυσής Αυγής σε συνέδριο αστυνομικών!



σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όταν τα μαθήματα έχουν κομμουνιστικό ISO στα πρότυπα του Yagoda και του Beria (και όλων των υπόλοιπων κτηνών) και της NKVD τότε σίγουρα μια αστυνομία.... φαντάζει "δημοκρατική".

Με την παρουσία εκπροσώπου του ΚΚΕ (αλλά όχι της Χρυσής Αυγής, την οποία αποδεδειγμένα προτιμά η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων αστυνομικών…), διεξήχθη το 23ο Τακτικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), που έγινε στην Αθήνα. Μάλιστα, ο πολιτικός απόγονος των δεινών σφαγέων χιλιάδων αστυνομικών κατά την περίοδο του συμμοριτοπολέμου, Χρήστος Κατσώτης, μίλησε κιόλας προς τους αστυνομικούς, διδάσκοντάς τους σταλινικού τύπου καταστολή της Χρυσής Αυγής!

Ιδού το κομμουνιστικό κήρυγμα:
«Κυρίες, κύριοι σύνεδροι, Είναι κατά τη γνώμη μας σοβαρό ζήτημα να μη.....
βρίσκουν έδαφος οι απάνθρωπες θεωρίες του ναζισμού – φασισμού και να απομονωθεί η ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή. Είναι ανάγκη να προβληματιστεί όλος ο κόσμος και οι αστυνομικοί για τον πραγματικό χαρακτήρα, το ρόλο και τις επιδιώξεις της Χρυσής Αυγής, να βγάλουν συμπεράσματα και να συμβάλουν στην απομόνωσή της. Κανένας να μην ενέχεται τους ύμνους στον Χίτλερ, σε άλλους δικτάτορες και τα ρατσιστικά εμετικά κηρύγματα της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή δημαγωγεί για τα προβλήματα των αστυνομικών με στόχο να επηρεάζει με το δηλητήριο του ναζισμού το προσωπικό της Αστυνομίας και των υπόλοιπων Σωμάτων Ασφαλείας. Επιδίωξή της είναι αυτές οι δυνάμεις να στρέφονται με μένος ενάντια στο λαό και να χτυπάνε τις κινητοποιήσεις του. Μέσα από αυτή τη δράση, μόνο μαζί με το λαό θα ξεριζώνεται και η εγκληματική Χρυσή Αυγή, η ναζιστική θεωρία της».
Αυτά συμβαίνουν στο μνημονιακό ψευδοκράτος του φον Αντωνάκη Σαμαρά, που έταζε ότι θα μας… σώσει από την αριστερά!
Πηγή: Εθνικισμός.net

1 σχόλιο:

  1. Οh tempora oh mores! Όλα πίστευε κανείς ότι επί φον Αντωνάκη και της κατοχικής δικτατορίας Μέρκελ θα τα δει κάποιος σε αυτήν εδώ τη χώρα-προτεκτοράτο αλλά να κάνουν κηρύγματα "δημοκρατίας" και διδαχές του "καλού αστυνομικού" τα σταλινιομαρξιστικά απολιθώματα του Περισσού και οπαδοί της δικτατορίας του προλεταριάτου, οι επίγονοι και θαυμαστές όσων έσφαζαν κατά χιλιάδες με κονσερβοκούτια τους χωροφύλακες και τους αξιωματικούς της χωροφυλακής επί συμμοριτοπόλεμου και μέχρι σήμερα αμετανόητοι, αυτό ειλικρινά δεν θα το πίστευε κανείς ότι θα το ζήσει και μάλιστα επί Νέας Δημοκρατίας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ούτε ο ξεφτιλισμένος ψευδοεθνάρχης (ο σκατόψυχος) ούτε και ο ξεμωρταμένος της Εκάλης δεν τόλμησαν ποτέ να βάλουν σταλινοκομμούνες να διδάσκουν μέσα σε συνέδρια αστυνομικών το εγχειρίδιο του "καλού αστυνομικού-αντιχρυσαυγίτη"!!
    Και η ξεφτίλα η μεγαλύτερη είναι να το παρακολουθούν σε στάση προσοχής σαν μαθητούδια οι επίδοξοι νεοκλαρούχοι της αστυνομίας στην φωτογραφία. Πραγματικά αξιολύπητοι! Εχει δίκαιο τελικά ο λαός που εδώ και χρόνια γράφει και αστυνομικούς και κομμουνιστές στα αμελέτητά του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών